• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Kızlar nasılsınız ben bi süredir yoğunluktan giremiyorum pozitif Alanları tebrik ederim :anneadayı::nazar:bugün adet oldum pazartesi kontrol var ve ilaçlara baslıyıcam ama korkusu şimdiden Aldı ben 12 gün nasıl bekliyicem bilmiyorum :KK12::KK12::KK12: dua edin nolur
Dualarım hepinizle cnmm kader arkaşlarım :21:

senin transfer nasıl olucak anestezi mi konuştunuzmu
Yok daha konusmadik cnm ama sanirim anestezi almam asilamadaki durumun aynisiymis ki ona dayandigima gore buna sa dayanirim arti anesteziden tirsan biriyim.yarin ilkkez bayiltilcm tum.gerginligimde o aslnda oyuzdn istemem kalsin:) kac yumirtn var cnm biz net bi sayi hic konusmadik ya yarin supriz olck biraz

Yok daha konusmadik cnm ama sanirim anestezi almam asilamadaki durumun aynisiymis ki ona dayandigima gore buna sa dayanirim arti anesteziden tirsan biriyim.yarin ilkkez bayiltilcm tum.gerginligimde o aslnda oyuzdn istemem kalsin:) kac yumirtn var cnm biz net bi sayi hic konusmadik ya yarin supriz olck biraz

anesteziden korkmuyorum uyuyup uyanıyosun sonuçta da,çok zararlıymış,zaten opuda olucaz transferde bari olmasam diyodum ama doktor böyle diyince..yarın bi sorarmısın canım transfer nasıl olacak diye.biz de net konuşmadık kaç yumurta diye ama ilk başta 8-9 yumurta diyordu buda bizim için yeterli dedi

anesteziden korkmuyorum uyuyup uyanıyosun sonuçta da,çok zararlıymış,zaten opuda olucaz transferde bari olmasam diyodum ama doktor böyle diyince..yarın bi sorarmısın canım transfer nasıl olacak diye.biz de net konuşmadık kaç yumurta diye ama ilk başta 8-9 yumurta diyordu buda bizim için yeterli dedi
Beninde en son okctugunde 6 7 tane gayet iri yumurtam vardi birde arkadan gelenler var demisti son durumu yarin ogrenicrm sorarim cnm hayirkisuyla bi uyanayim:)

Beninde en son okctugunde 6 7 tane gayet iri yumurtam vardi birde arkadan gelenler var demisti son durumu yarin ogrenicrm sorarim cnm hayirkisuyla bi uyanayim:)

hakkımızda hayırlısı olsun canım benimki hiç ayrıntı vermedi ya..güzel haberlerini bekliyorum..

göztepe medicakparkta canım,acı olduğu için değil ben o koltuğa oturunca biraz geriliyorum da doktor öyle daha sağlıklı olur dedi.işlem 5 dklık birşeymiş zaten ama transfer yaşayan arkadaşlar bilgi verebilir mi nasıl oldu sıkışık mı olmak gerekiyor...

çok geriliyorsan onun için anestezili yapalım demiştir doktorun..Çünkü hiç kıpırdamamanı ve kendini rahat bırakmanı istiyorlar...canım idrara sıkışık olmak gerekiyor evet, bana suyu içirdiler içirdiler sonra da çok içmişsin dediler.:)) zaten karnından ultrasonla bakıp sıkışık olup olmadığını anlıyor hemşireler, stres yapma canım..hayırlısıyla olursun transferini inşallah, Allah kolaylık versin..

çok geriliyorsan onun için anestezili yapalım demiştir doktorun..Çünkü hiç kıpırdamamanı ve kendini rahat bırakmanı istiyorlar...canım idrara sıkışık olmak gerekiyor evet, bana suyu içirdiler içirdiler sonra da çok içmişsin dediler.:)) zaten karnından ultrasonla bakıp sıkışık olup olmadığını anlıyor hemşireler, stres yapma canım..hayırlısıyla olursun transferini inşallah, Allah kolaylık versin..

sağol canım,burda sürgüdür bezdir birşeyler duydum da bez falan götürmeme gerek var mı yani nedir ne ne değildir,anestezi olursa salarmıyım ki:-)

sağol canım,burda sürgüdür bezdir birşeyler duydum da bez falan götürmeme gerek var mı yani nedir ne ne değildir,anestezi olursa salarmıyım ki:-)

Ben çok su içtiğim için sondayla boşaltacaklardı biraz ama korktum kendim lavaboya gittim.:)) anestezi olduğun için sonuç ne olur bilemem, doktoruna sorarsın, o kadar çok şeyle karşılaşıyorlar ki onlardan iyi kimse bilemez.:)

Tugceserdar sen ne zaman aldinki negatifi. Biz senle tedaviye bu ay basliyacaz diye hatirliyorum. Karistirdimmi ben yoksa?
doğru neğatiften sonra aldım bu ay başlama kararını

Cnmm ck tskürler . En kısa zmnda rabbim sizlere versin inşşşşşş :)
İnşallah canın sizlerede sağlıklı kolay doğumlar versin inşallah rabbim
Canım merhaba ben senin sonucunu kaçırmışım. Bi kızın vardı yanlıs hatırlamıyosam, kaçıncı denemendi sıkıntı ne oldu
Kızım ilk denememdi.şubatta baaladım tedaviye ohsa oldum iptal oldu 15 tane iyi kalite 5.gün embiriyom vardı donduruldu geçen ay transfer edildi.15 mayıstada negatif sonucumu aldım malesef.
İ

Inşallah CNm ama üst üste BUKDAR Mutluluğa alışkın Değilim o Yüzden kalp atışını alana kadar bekliyorm CINKU kesenin biri geriden geliyordu
Ay çok sevindim canım.sen cok ımutsuzdun ama bak oldu herşey yolunda cok şükür
Arkadaslar 11. Gun degerim 536 cikti. Bana tek embriyo transfer edildi ama bu tek gebelik icin yuksek bir rakam degil mi. Acaba bolunup ikiz mi oldu ?
Sanırım ikiz canım.gerçi benim kızımdaki değerim cpk düşük oldugu için bellı bana yüksel geliyordur

göztepe medicakparkta canım,acı olduğu için değil ben o koltuğa oturunca biraz geriliyorum da doktor öyle daha sağlıklı olur dedi.işlem 5 dklık birşeymiş zaten ama transfer yaşayan arkadaşlar bilgi verebilir mi nasıl oldu sıkışık mı olmak gerekiyor...

geçen hafta cumartesi başladık tedaviye canım,çarşamba günü opu olacak sanırım,sen benden biraz daha öndesin öyle olunca..Allah yardımcın olsun canım doktorun kim benimki aynur hanım
aaaa sende mı ?aynur hanımla eskiden beri tanışirim 1-2 defa muayme olmusumdur kızımın tedavisinde.4 sene dln oldu benimde doktorum nur hanım.bem cok memnunum kendiainden hastane değiştirdi yine ona gittim şehir dişinada gitseler oraya giderim :-)bol şanslar

Belinda bugün senin günün dimi... Hayırlı haberlerle dön insallah. Ben transferde anestezi alan hic görmedim cok basit bi işlem. Sen yumurtaları bi ver sonrası cok kolay canım

Çok iyiyim çok değişik bişiy :) sen nasılsın cnm sen neler hissediyosunn :)
Iyiyimm bende uzun zaman sonra alisverise ciktim dün kendimi kaybetmisim 3 saat yürüdüm. Sonra eve geldim cumburlop yatağa :) Unutuyorum arada sanki ama iyiyim cok sukur. ağrılarım genel olarak geçti. Bazi bazı kramp gibi oluyo ama geçiyo. Mutluyum ama keyifsizim sanki hiç iştahim yok yemek yerken lokmalar agzimda büyüyor sanki biraz sıkıcı ama gecicek insallah :) Birde ultrasonu görmeyi cok istiyorum. Kimseye soyleyemedim korkuyorum bi aksilik cikar mi diye. Sen giymis miydin ultrasona gördün mu keseyi ve kalp atisini??
Çok iyiyim çok değişik bişiy :) sen nasılsın cnm sen neler hissediyosunn :)

Back