• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

G
Sagol cnm bakalim yarini merak ediyorum simdide insallah hepimiz icin guzel seyler olur allah hepimizin kucagini doldursun insallah sukur agrimda yok anestezide vurmadi hala oyle mide bulantisi vs.. bundan sonrada vurmaz heralde senin
geçmiş olsun canım ,hastanedemisin hala nekadar kaldın.ben seni tanıdım sanırım geçen gün farketmiştim kapalı bir bayansın dimi,pazar günü opu olacak diye konuşuyordunuz.hakkınızda Hayırlısı olsun şimdi sıra bende

Canım benim 4. Gün iki tane inşallah ikimizde güzel haber veririz şahsen 12 gün beklemeyi düşünmüyorum şimdiden ama relaksim oluruna bıraktim çünkü mewla ne yazdiysa o olacak amaaaan düşün düşün nereye kadar :KK66:
Öyle de olmazsa çok üzülürüm...10 . Günde yapıcam ben testi inşallah Allahım verir

Transferi olanlar napıosunuz? Ara ara adet ağrısı gbi ağrım oluyo daha teste on gün var offf zaman nasıl geççek?
Walla benim gaz sancisi ile başım dertte yani dün 9 40 da oldu transfer o zamandan beri solda bi sancı wardi kendimi dinlemiyor ama wardi bariz annemdeyim yatıyorum hiç bişi yiyemiom napcam bilmem :KK49::KK49::eek::eek::110:

Kizlaaaaaar ciktin opudan suan kolumda serum girdin uaziyorum:) hrsey cok iyi sukur anestezi bisy anlamadim boyle bi kafam boslair gibi oldu kaymisim ztn:) sonra yatakta buldum kendimi sindi bisyler yicez kusma bukanti bas donmesi yok sukur.. 11 yumurta toplanmis ama henuz embriyologla konusmadik hani olgunlugu vs sormak istiyorum agrimda yok gibi hafif bi adet agrisi yani gezmelerede gitxm insallah:))))))
Insallah hepsi dolu dolu cikar. Benim tavsiyembu gununu dinlenerek gecir. Sonucta bir operasyon gecirdin.

G

geçmiş olsun canım ,hastanedemisin hala neciktim kaldın.ben seni tanıdım sanırım geçen gün farketmiştim kapalı bir bayansın dimi,pazar günü opu olacak diye konuşuyordunuz.hakkınızda Hayırlısı olsun şimdi sıra bende
Yok cnm ben kapali degilim ama bugun 3 kisi opu olduk belki onkardn biridir.. hastaneden 11de ciktim ne bas donmesi ne kusma yasadim simdide 5 cayindayim aksamada baska biyere davetliyiz yani direk normale dondum ben sukur:) hic korkutugun gibi olmadi

Insallah hepsi dolu dolu cikar. Benim tavsiyembu gununu dinlenerek gecir. Sonucta bir operasyon gecirdin.
Insallah cnm aminnn suan tek heyecanim o yarin gelecek haber morfolojimz 0 o biraz korkutuyo beni embriyolog ben saglikli olanlari secicem guvenin fkn dedi ama bakalim.. ilk denemeniz oldugu icin tabi bizi neler bekliyo bilmuyoruz tam olark dedi

Evet canım 2 tane 5. gün koydular..Allah tan hayırlısı, o ol dedikten sonra 5. gün 3. gün hepsi olur..Rabbim neler çektiğimizi görüyor, inşallah tutunur bebişlerimiz..
Aynen benim de 2 tane blasto kondu Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın kucaklarımızı boş bırakmasın çifter çifter versin:KK49:

Kizlar ya bi criorn jel ( yanlis yazmis olabilirim) progesteron jeli iste simdi ilkkez kullandim ama hicbirsey anlamadim icinden ilac cikti mi cikmadi mi o tombik yeri sktim ama anlamadim ya

Kizlar ya bi criorn jel ( yanlis yazmis olabilirim) progesteron jeli iste simdi ilkkez kullandim ama hicbirsey anlamadim icinden ilac cikti mi cikmadi mi o tombik yeri sktim ama anlamadim ya
Çıkmıştır cıkmıstır.. Zaten deliğinden içinin boş olduğunu görürsün ya da tüpü. Ağzında cok az kalmış oluyor genellikle.

ah o jel.:)) canım azcık kalıyor içinde ne kadar sıksan da hepsi çıkmıyor zaten..sonrasında biraz yürümek gerekiyormuş, doktorum öyle demişti bana.

Back