2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Ben kalp atısı alana kadar duyana kadar hamile olduğumu bile saklıyorum sadece annem babam biliyor kesenin boş olma ihtimali var kalp atışını duymama ihtimali bar varda var daha önce Defalarca hamileyim diye orTaya çıktığim ve hepsinde sevincim Yarıda kaldığı için BI sefer KORKUYORM kendimden bile KORKUYORM gerçeği kendime itiraf EDEMİYORM

Son düzenleme:
canım anestesiz olmaz o işlem çünkü ağrılı zaten anestesi gecince ağrını hissedeceksin benim çok yumurtam toplandığı içinmi bilmiyorum ama 2 gün ağrım sızım çoktu sürekli ağrı kesici aldım ki ben ömrümde çok nadir içerim ağrı kesici zaten koluna takılan kelebekten bir iğne vuruyorlar ve sen 5 saniyede çok tatlı bir uykuya geçiyorsun

Ayyyy yoksa bebişler ikiz mi hadi inşallah.dualarım seninle Allah gönlüne göre versin 41 kere maşallahgüzel haberlerini bekliyorum

Bence sürpriz ikizler geliyor . Doğru tahmin ettim mi?

Uyuyakalmışım canım pardon. Bana yumurtalarla ilgili bise demediler. Yarın aranacaksınız dediler. Son kontrolde 5-6 tane büyük saydı ama içi nasıl cıkar Allah bilir.. Sen içini ferah tut, 1tane olsun annesine tutunsun saglıklı hayırlı evlat olsun başka ne isteriz

Saol cnm . Binlerce kez şükür Rabb'ime herkes dualarım da bnmde

Merhaba kızlar banada bu pazartesi transfer yapıldı günler geçmek bilmiyor.benim uç yumurtam toplandı besinci gün bir tanesi transfer edildi.11 haziranda test yapilacak dualariniz bekliyorum.
Insallah hayirlisyla pozitif sonuc alirsin.
Masallah diyerek suprizini dortgozle bekliyoruz.

Kizlar iyi geceler. .bir sorum olacak...biliyorsunuz benim tup bebek tedavisi yapilirken olumsuzluktan dolayi asilama olmusdu...su ana kadar hicde umidim yokdu..ama bugün bende leke var aksamdan beri. .acaba dedim tutunma kanamasi derlerya oylemi ki ? nedirki bu simdi ? Ne zaman doktorumu arasammi gitsemmi ? Bana bi fikir verin ..bugun 11.gun asilama yapilali..

canım 11.gün herseye açık. temennimiz tutunma kanaması denen lekelenme olsun. ama adet zamanı yaklaştıgı için adette başlıyor olabilir. senin test günün yarın mı,bence yarın kan ver

O kar umutsuzdum ki ben kesinlikle tutucagına inanmıyordum hatta sabah bile eşime dedin tutmadı bu bn ara cercen diye bebeğim utandırdı bni ona tutmadı dedım dıye :) ümidini hiç yitirme cnm herseyin bi zmnı var zamanı gelince oluyomuş :) dualarım tüm Arkadaşlarımla

canım 11.gün herseye açık. temennimiz tutunma kanaması denen lekelenme olsun. ama adet zamanı yaklaştıgı için adette başlıyor olabilir. senin test günün yarın mı,bence yarın kan ver
Hayır yarin değil. .asilamadan 15 gun sonra gel test yapalim dedi dr.yarin dr gitmelimiyim ?

Hayır yarin değil. .asilamadan 15 gun sonra gel test yapalim dedi dr.yarin dr gitmelimiyim ?
ben aşılama olayını bilmiyorum. ama ben olsam yarın dr u aradım. belki test yap der:) niçin kendine yavruna güvenmiyosun. negatif alacaksak zaten testle alıcaz payımıza düşen kadar üzülücez, simdi keyfini sür, stresin seni ele gecirmesine izin verme canım

Bence git cnm erteleme belki kanamanı önleyecek seyler verebilir kontrol etmesinde fayda var
Biliyormusun ben hic umidim olmadigi icin doktorun verdigi ilaclari bir hafta ictim bu hafta icmedim.nasilsa tutmaz diye..simdide ya tutarsa diyorum..hakkimizda hayrlisi bakalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…