canım anestesiz olmaz o işlem çünkü ağrılı zaten anestesi gecince ağrını hissedeceksin benim çok yumurtam toplandığı içinmi bilmiyorum ama 2 gün ağrım sızım çoktu sürekli ağrı kesici aldım ki ben ömrümde çok nadir içerim ağrı kesici zaten koluna takılan kelebekten bir iğne vuruyorlar ve sen 5 saniyede çok tatlı bir uykuya geçiyorsunmerhaba kızlar,topikte güzel haberler var çok sevindim hayırlı olsun darısı bizlere inşallah,ben de bugün kontrole gittim,çarşamba günü yumurta toplama olacak sanırm.doktoruma sordum transferde de anestezimi olacak diye,öyle olur dedi.anestezi çok zararlı diye biliyorum zaten yumurta toplamada anestezi olacak,siz ne diyorsunuz hemşireler 5 dklık bir işlem zaten hep anestezi yapıyorz biz diyorlar
Ayyyy yoksa bebişler ikiz mi hadi inşallahKızlar çoK heyecanlıyım iki gündür burda yazdınmı BİLMİYORM yazmamışta olabişirim biraz garanticiyim bIlen bilir ben dün yani Perşembe günü keseyi gördüm çok şükür bin şükür Maşallah eğer kalp atışını da alırsam daha büyük bi süprizim var inşallah ama nazardan cok KORKUYORM kendi kendimim nazarından en cok bu Yüzden gercegi kendime bile itiraf EDEMİYORM hayırlısıyla kalp atışınıda alırsam mevlam nasip ederse burda bi süpriz daha paylasıcam tekrar maşallah
25 inde oldu transferim 3 gün fazla 5 gün rksık hesaplandCNm bu arada senin tranafer tarihi hangi gündür maşallah hemen 5hafta olmuşsun
ayınn25 de transferim oldu tam adet tarihimide bilmiyorum onun için ya eksik ya fazla oluyoCNm bu arada senin tranafer tarihi hangi gündür maşallah hemen 5hafta olmuşsun
Ben kalp atısı alana kadar duyana kadar hamile olduğumu bile saklıyorum sadece annem babam biliyor kesenin boş olma ihtimali var kalp atışını duymama ihtimali bar varda var daha önce Defalarca hamileyim diye orTaya çıktığim ve hepsinde sevincim Yarıda kaldığı için BI sefer KORKUYORM kendimden bile KORKUYORM gerçeği kendime itiraf EDEMİYORM
Bence sürpriz ikizler geliyor . Doğru tahmin ettim mi?Ben kalp atısı alana kadar duyana kadar hamile olduğumu bile saklıyorum sadece annem babam biliyor kesenin boş olma ihtimali var kalp atışını duymama ihtimali bar varda var daha önce Defalarca hamileyim diye orTaya çıktığim ve hepsinde sevincim Yarıda kaldığı için BI sefer KORKUYORM kendimden bile KORKUYORM gerçeği kendime itiraf EDEMİYORM
Uyuyakalmışım canım pardon. Bana yumurtalarla ilgili bise demediler. Yarın aranacaksınız dediler. Son kontrolde 5-6 tane büyük saydı ama içi nasıl cıkar Allah bilir.. Sen içini ferah tut, 1tane olsun annesine tutunsun saglıklı hayırlı evlat olsun başka ne isterizAy çok teşekkür ederim. Tanidik bi eczacidan aldik.pazartesi inatla bi de aile hekimine yazdirmayi deniycem.senin yumurta durumu nasil?tek yumurta dusunduruyor beni.yarin dollenmezse sifir cekicem.tek yumurta toplanan arkadaşlar yazarsa moral olur belki...
Saol cnm . Binlerce kez şükür Rabb'ime herkes dualarım da bnmdeCanım tebrik ederim maşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin TOPİCİ AÇTIĞIM GÜN ÇOK KÖTÜYDÜM AĞLIYORDUM DUALAR EDIYORDUM ILK TEDAVIM IPTAL Dİ TÜM UMUDUM ÖNÜMDEKI 3aydı ÇOK ŞÜKÜR BIN ŞÜKÜR TOPIK UĞURLU GELDI VE HEMEN HEMEN HERKES HAMILE ÇOK ŞÜKÜR BIN ŞÜKÜR HAMILE OLAMAMIŞ ARKADASLARIMDA HAZIRAN VE TEMMUZDA MUTLAKA POZITIF HABER ALACAK HAMILE OLMAYAN KIMSE KALMASIN BURDA SIZLERI BILMEM ama ben haftalardır pozitif aldım alalı burdaki herkese dua EDİYORM
Insallah hayirlisyla pozitif sonuc alirsin.Merhaba kızlar banada bu pazartesi transfer yapıldı günler geçmek bilmiyor.benim uç yumurtam toplandı besinci gün bir tanesi transfer edildi.11 haziranda test yapilacak dualariniz bekliyorum.
Masallah diyerek suprizini dortgozle bekliyoruz.Kızlar çoK heyecanlıyım iki gündür burda yazdınmı BİLMİYORM yazmamışta olabişirim biraz garanticiyim bIlen bilir ben dün yani Perşembe günü keseyi gördüm çok şükür bin şükür Maşallah eğer kalp atışını da alırsam daha büyük bi süprizim var inşallah ama nazardan cok KORKUYORM kendi kendimim nazarından en cok bu Yüzden gercegi kendime bile itiraf EDEMİYORM hayırlısıyla kalp atışınıda alırsam mevlam nasip ederse burda bi süpriz daha paylasıcam tekrar maşallah
Cok sevindim inanki...tebrikler canım. .Kızlarrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm :))))
Çok saol cnm darısı tüm herkese :)Cok sevindim inanki...tebrikler canım. .
Amin aminnn...Çok saol cnm darısı tüm herkese :)
Kizlar iyi geceler. .bir sorum olacak...biliyorsunuz benim tup bebek tedavisi yapilirken olumsuzluktan dolayi asilama olmusdu...su ana kadar hicde umidim yokdu..ama bugün bende leke var aksamdan beri. .acaba dedim tutunma kanamasi derlerya oylemi ki ? nedirki bu simdi ? Ne zaman doktorumu arasammi gitsemmi ? Bana bi fikir verin ..bugun 11.gun asilama yapilali..
canım 11.gün herseye açık. temennimiz tutunma kanaması denen lekelenme olsun. ama adet zamanı yaklaştıgı için adette başlıyor olabilir. senin test günün yarın mı,bence yarın kan verKizlar iyi geceler. .bir sorum olacak...biliyorsunuz benim tup bebek tedavisi yapilirken olumsuzluktan dolayi asilama olmusdu...su ana kadar hicde umidim yokdu..ama bugün bende leke var aksamdan beri. .acaba dedim tutunma kanamasi derlerya oylemi ki ? nedirki bu simdi ? Ne zaman doktorumu arasammi gitsemmi ? Bana bi fikir verin ..bugun 11.gun asilama yapilali..
O kar umutsuzdum ki ben kesinlikle tutucagına inanmıyordum hatta sabah bile eşime dedin tutmadı bu bn ara cercen diye bebeğim utandırdı bni ona tutmadı dedım dıye :) ümidini hiç yitirme cnm herseyin bi zmnı var zamanı gelince oluyomuş :) dualarım tüm ArkadaşlarımlaAmin aminnn...
canım 11.gün herseye açık. temennimiz tutunma kanaması denen lekelenme olsun. ama adet zamanı yaklaştıgı için adette başlıyor olabilir. senin test günün yarın mı,bence yarın kan ver
Hayır yarin değil. .asilamadan 15 gun sonra gel test yapalim dedi dr.yarin dr gitmelimiyim ?canım 11.gün herseye açık. temennimiz tutunma kanaması denen lekelenme olsun. ama adet zamanı yaklaştıgı için adette başlıyor olabilir. senin test günün yarın mı,bence yarın kan ver
Bence git cnm erteleme belki kanamanı önleyecek seyler verebilir kontrol etmesinde fayda varHayır yarin değil. .asilamadan 15 gun sonra gel test yapalim dedi dr.yarin dr gitmelimiyim ?
ben aşılama olayını bilmiyorum. ama ben olsam yarın dr u aradım. belki test yap der:) niçin kendine yavruna güvenmiyosun. negatif alacaksak zaten testle alıcaz payımıza düşen kadar üzülücez, simdi keyfini sür, stresin seni ele gecirmesine izin verme canımHayır yarin değil. .asilamadan 15 gun sonra gel test yapalim dedi dr.yarin dr gitmelimiyim ?
bak dün özgeye de bunları soyledim, hamile haberini aldı, inşallah darısı senin başına hepimize olsunHayır yarin değil. .asilamadan 15 gun sonra gel test yapalim dedi dr.yarin dr gitmelimiyim ?
Biliyormusun ben hic umidim olmadigi icin doktorun verdigi ilaclari bir hafta ictim bu hafta icmedim.nasilsa tutmaz diye..simdide ya tutarsa diyorum..hakkimizda hayrlisi bakalim..Bence git cnm erteleme belki kanamanı önleyecek seyler verebilir kontrol etmesinde fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?