• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Biliyormusun ben hic umidim olmadigi icin doktorun verdigi ilaclari bir hafta ictim bu hafta icmedim.nasilsa tutmaz diye..simdide ya tutarsa diyorum..hakkimizda hayrlisi bakalim..
Aynı şeyi bende Yaptım tutmaz zun dedım ilaçları eksık içtim uyurken aklıma düştü içmeden uyudum umur bile etmedım ama demekki hayırlısı buymuş Rabbim ol desin yeterki oluyo CNm

ben aşılama olayını bilmiyorum. ama ben olsam yarın dr u aradım. belki test yap der:) niçin kendine yavruna güvenmiyosun. negatif alacaksak zaten testle alıcaz payımıza düşen kadar üzülücez, simdi keyfini sür, stresin seni ele gecirmesine izin verme canım
en iyisi dedigin ariyayim. .büyük bi ihtimal negatiftr ama yinede bi aramak lazim..

bak dün özgeye de bunları soyledim, hamile haberini aldı, inşallah darısı senin başına hepimize olsun
amin aminnn. ...

Aynı şeyi bende Yaptım tutmaz zun dedım ilaçları eksık içtim uyurken aklıma düştü içmeden uyudum umur bile etmedım ama demekki hayırlısı buymuş Rabbim ol desin yeterki oluyo CNm
Aa gerçekten mi ayni seyleri yapmisiz..bende hic onemsemedim ..bakalim ben nasil sonuc alicam..ama negatif olacaginada eminim :(

Kızlar bu arada Meryem suresi çocuk için okunuyor bol bol Meryem suresi okuyon biraz uzun ama olsun

Kizlar iyi geceler. .bir sorum olacak...biliyorsunuz benim tup bebek tedavisi yapilirken olumsuzluktan dolayi asilama olmusdu...su ana kadar hicde umidim yokdu..ama bugün bende leke var aksamdan beri. .acaba dedim tutunma kanamasi derlerya oylemi ki ? nedirki bu simdi ? Ne zaman doktorumu arasammi gitsemmi ? Bana bi fikir verin ..bugun 11.gun asilama yapilali..
doktoeunu aramak için ne bellıyorsun arkadasım?hemen ara yada git hastaneye kan alırlar büyük ihtimalle

Öz-ge-mavi canın tebrik ederim:-)çok sevindim kız 41 kere maşallah benden başka negatif alan yok çok şükür.allah devamını getirsin sağlıkla kucaklarınıza alın

Kizlar iyi geceler 1,5senelik evliyim sebepsiz infertilite oldugum icin bu ay Aytug Kolonkayada tup bebek yaptiracagiz insAllah. Bat 9haziran. Rabbim hepimize yardimci olsun yuvalarimiz hayirli evlatlar ile dolsun

Bu sureci hic arastirmadim, onerileri olanlardan desteginizi bekliyorum tesekkurler

Bu sureci hic arastirmadim, onerileri olanlardan desteginizi bekliyorum tesekkurler
Canım ilk olarak hayırlı uğurlu olsun tedavin. Bereketli bir topiğiz Allah sana da pozitifleri göstersin. Benim bu 4. Denememdi ve bana sorarsan sadece doktorunu dinlemek en Güzeli.kafamızı araştıracaz öğreneceğiniz diye o kadar fazla bilgiyle dolduruyoruz ki onlar bize stres olarak geri Dönüyor.doktoruna güven ilaçlarını kullan yeter bence

Öz-ge-mavi canın tebrik ederim:-)çok sevindim kız 41 kere maşallah benden başka negatif alan yok çok şükür.allah devamını getirsin sağlıkla kucaklarınıza alın
Canım merhaba ben senin sonucunu kaçırmışım. Bi kızın vardı yanlıs hatırlamıyosam, kaçıncı denemendi sıkıntı ne oldu

Tedavin hayırlı olsun canım. Kendini ne güzel korumuşsun araştırma yapmamışsın. Biz tedaviler boyu herbirinde biseler Öğrenerek kendimizi doldurduk ama hicbi faydası yok emin ol. Biz buralardayız sen aklına biseler takıldıkça sor, arkadasın dedigi gibi Dr unu dinlemen en iyisi.. Insallah ilk denemende evladına kavuşursun

kızlar doktorumu aradım hcg istedi yaptırcam..yine ümidim yok ama en azından n etlesşin bari :(

Back