• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Ilavsiz mini tup bebek diyolar ya oyle mi dedim rabbim 1 tane 1 tanedir ztn bizede lazim olan o tutunacak 1 tane degilmi insallah guzl olck.. buarada doktor bi ilaclar yazmis bugun aldik opudan sonrami baslicakmisim ne crinone jel coraspirin var antibiyotik var birde oksapar diye bi kutu bisy daha var ne oldugunu henuz anlamadim he birde prednol vermis onuda okumadim daha
Ayni ilaclar bende de var.istanbul yeditepeye mi gidiyorsun yoksa?ilacsiz tedavi degil.merionalle basladim,orgalutranla devam edip ovitrelle bitirdim.dua ediyorum tek yumurtam dollensin diye...sanirim ikizi cok istemistim...

merhaba kızlar,topikte güzel haberler var çok sevindim hayırlı olsun darısı bizlere inşallah,ben de bugün kontrole gittim,çarşamba günü yumurta toplama olacak sanırm.doktoruma sordum transferde de anestezimi olacak diye,öyle olur dedi.anestezi çok zararlı diye biliyorum zaten yumurta toplamada anestezi olacak,siz ne diyorsunuz hemşireler 5 dklık bir işlem zaten hep anestezi yapıyorz biz diyorlar
Çok ilginç ilk defa transferde anestezi duydum neden veriyorlar peki???

Bir istatistik yapsak yas,sorun,kacinci deneme,gidilen merkez ve sonuc...nasil olur?bilsem yapicam da...

Çok sevindim canımmmmm tebriklerrrr:nazar::KK200::KK46:Pazartesi Bebeğini yanına al bir daha hiç bırakma inşallah
Innsallah..ben simdi bu topikleri okuyup okuyup kiminde agliyorum, cogunda hem alkisliyorum hem agliyorum hem guluyorum...esim de merak sardi sik sik su topigine bi bak da bana da soyle diyor:))

Ayni ilaclar bende de var.istanbul yeditepeye mi gidiyorsun yoksa?ilacsiz tedavi degil.merionalle basladim,orgalutranla devam edip ovitrelle bitirdim.dua ediyorum tek yumurtam dollensin diye...sanirim ikizi cok istemistim...
Hanimlar hanimlar tek yumusim de dollenmis...pazartesi transferim var saat ikide.kalitesini de transfer oncesi soyliyceklermis...
Yardim hadi hayirli sonuclar bekliyoruz...
cnmm hayırlı olsun inşşş oda hemen tutar :)

Kizlar iyi geceler. .bir sorum olacak...biliyorsunuz benim tup bebek tedavisi yapilirken olumsuzluktan dolayi asilama olmusdu...su ana kadar hicde umidim yokdu..ama bugün bende leke var aksamdan beri. .acaba dedim tutunma kanamasi derlerya oylemi ki ? nedirki bu simdi ? Ne zaman doktorumu arasammi gitsemmi ? Bana bi fikir verin ..bugun 11.gun asilama yapilali..
Canm hemen kan testi yaptır Yerleşme olabilir hem ona göre iğne başlarl

Heveslebekleyen,belinda87,ertorun sizde durumlar nasil?
Ben bugun maslaktan geldim sol tarafta 5 yumurta görülüyor sağ tarafta kiler küçük kalmış pazartesi belli olurmuş sağ tarafta ama ben aglamaktan öldüm resmen bana rezerv çok iyi demişlerdi ilaç bile vermedi doktor sağ taraf dirençli çıktı eşime de dedim ben iptal etmek istiyorum oda bana kızıyor inan diyor ama ben bittim yikildim

Hanimlar hanimlar tek yumusim de dollenmis...pazartesi transferim var saat ikide.kalitesini de transfer oncesi soyliyceklermis...
Yardim hadi hayirli sonuclar bekliyoruz...
Yaaaaa cok sevindim superrr hadi insallah ptesi guzekce annesine tutunsun 9 ay birakmasin:) benim durumum cnm dunaksm catlatma vurdum iste yarin 9da insallaj opum bi adim geriden geliyorum ben senin transfer gunun bende insallah dollenme durumunu öğrenecem bakalim bugun kasiklarim iyice agirlasti

Ben bugun maslaktan geldim sol tarafta 5 yumurta görülüyor sağ tarafta kiler küçük kalmış pazartesi belli olurmuş sağ tarafta ama ben aglamaktan öldüm resmen bana rezerv çok iyi demişlerdi ilaç bile vermedi doktor sağ taraf dirençli çıktı eşime de dedim ben iptal etmek istiyorum oda bana kızıyor inan diyor ama ben bittim
yikildim
Cnm neden olumsuz bakiyosun bana da rezervin cok iyi dedi cok dusuk doz vuruldum hep bendede suan 7 8 tane gozukuyor ne onemi varki yeterki saglikli olgun guclu yumurtalar olsun olacak olduktan sonra 1 tane yeter..

Heveslebekleyen,belinda87,ertorun sizde durumlar nasil?
Canım cok sevindim. Umudun yaşıyor işte. Benimde döllenmiş yumurtalar yarın durumları icin arıcaklarmıs. Benim de tahminen ptesi olur transferim. Allah hepimize pozitif sonuclar versin, saglıklı gebelikler saglıklı Doğumlar yapalım yavrularımızı kucaklarımıza alalım insallah

Back