Pozitif sonuc akan herkesi tebrik ederim.bence daha fazladır. isimleri aklımda kalan ;
mavisu
tivoli_
sarıcicek
alenay
budu
öz-ge mavi
karıştırmışta olabilirim. bi kenara not tutsaydık iyiydi :)
Rahimde ve kanallarda islem yapildigi icin enfeksiyon riskine karsilik onlem olarak verdi.yarin dollenme olursa sanirim besinci gun transfer yapicak.cunku antibiyotik dort gunluk...yarini sabirsizlikla bekliyorum ancak cok da umutlu degilim...Uzulme olacaksa bir yumurtadan da olur. Benden bes yumurta toplanmisti sonucta bir tanesi tutmustu. Insallah bir yumurtayla transferin olacak allahin izniyle. Antibiyotik niye verdilerki?
Rahimde ve kanallarda islem yapildigi icin enfeksiyon riskine karsilik onlem olarak verdi.yarin dollenme olursa sanirim besinci gun transfer yapicak.cunku antibiyotik dort gunluk...yarini sabirsizlikla bekliyorum ancak cok da umutlu degilim...
Umudunu sakin yitirme. Cok sukur bir yumurtan cikti. Ben inaniyorum dollenecegine allahin izniyle.Rahimde ve kanallarda islem yapildigi icin enfeksiyon riskine karsilik onlem olarak verdi.yarin dollenme olursa sanirim besinci gun transfer yapicak.cunku antibiyotik dort gunluk...yarini sabirsizlikla bekliyorum ancak cok da umutlu degilim...
Cok cooookkk sevindim. Allahim insallah hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder.
tsk ederim cnm bnm tabıkı ederim dualarımda hep varsınız rabbim hepimize hayırlı şekilde anne baba Olmayı tattırsın çocuklarımız Salih kullardan olsun inşllhoz-ge-mavi cnaım almışssın sonucu cok sevindiala m. benım 6gunum banda dua edermısınız
Allah raxi olsun rabbim hayırlı sekilde sizede nasip etsin inşş :)Cok cooookkk sevindim. Allahim insallah hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder.
İnş değerin artar bebegin seninle kalır :)Pozitif sonuc akan herkesi tebrik ederim.
Araniza beni de alin. 12. Gun degerim 277,12 bugun yine jan verdim ancak cihaz arizali imis sonuc yarin sabah alinacak. İnsallah katlamistir. Allah hepimize kucagimiza almayi nasip eder insallah.
Tebrikler canım seni takip ediyordum benimde 4. Denemem başladı ve 3 tedavide de hiç hamilelik yas amadim sizler bizlere umut oluyorsunuz kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç tane koyuldu Rabbim tamamına erdirsin inşallahtsk ederim cnm bnm tabıkı ederim dualarımda hep varsınız rabbim hepimize hayırlı şekilde anne baba Olmayı tattırsın çocuklarımız Salih kullardan olsun inşllh
Insallah.. Bende bugun son konrolumu oldum iki canta ilacimi:)) alip geldim. Kismetse ayin 25 gibi hastalaninca basliyacam tedaviye. Bu topik cok beeketli bir topik. Insallah butun bekleyenlerde pozitif sonuc alacaklar.Allah raxi olsun rabbim hayırlı sekilde sizede nasip etsin inşş :)
Bende kullanmıştım canım antibiyotik. Dediğin gibi 4 günlük. Sonuçta rahime birden fazla kez iğneyle girip çıkıyorlar ve yumurtalar zarar görmesin diye batikon bile süremiyorlarmış. Hiç tedirgin olma dedikleri gibi kullan ilaçlarını ve umutlarını canlandır lütfen
Umudunu sakin yitirme. Cok sukur bir yumurtan cikti. Ben inaniyorum dollenecegine allahin izniyle.
Cok TSK CNm darısı snada olsun inş :)Tebrikler canım seni takip ediyordum benimde 4. Denemem başladı ve 3 tedavide de hiç hamilelik yas amadim sizler bizlere umut oluyorsunuz kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç tane koyuldu Rabbim tamamına erdirsin inşallah
İnş ilk sefer de tutar hepsinizinkide . Dualarım sizinle abla :)Insallah.. Bende bugun son konrolumu oldum iki canta ilacimi:)) alip geldim. Kismetse ayin 25 gibi hastalaninca basliyacam tedaviye. Bu topik cok beeketli bir topik. Insallah butun bekleyenlerde pozitif sonuc alacaklar.
Ilavsiz mini tup bebek diyolar ya oyle mi dedim rabbim 1 tane 1 tanedir ztn bizede lazim olan o tutunacak 1 tane degilmi insallah guzl olck.. buarada doktor bi ilaclar yazmis bugun aldik opudan sonrami baslicakmisim ne crinone jel coraspirin var antibiyotik var birde oksapar diye bi kutu bisy daha var ne oldugunu henuz anlamadim he birde prednol vermis onuda okumadim dahaBugun toplandi evet.dogal takip derken?
merhaba kızlar,topikte güzel haberler var çok sevindim hayırlı olsun darısı bizlere inşallah,ben de bugün kontrole gittim,çarşamba günü yumurta toplama olacak sanırm.doktoruma sordum transferde de anestezimi olacak diye,öyle olur dedi.anestezi çok zararlı diye biliyorum zaten yumurta toplamada anestezi olacak,siz ne diyorsunuz hemşireler 5 dklık bir işlem zaten hep anestezi yapıyorz biz diyorlar
Canım tebrik ederim maşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin TOPİCİ AÇTIĞIM GÜN ÇOK KÖTÜYDÜM AĞLIYORDUM DUALAR EDIYORDUM ILK TEDAVIM IPTAL Dİ TÜM UMUDUM ÖNÜMDEKI 3aydı ÇOK ŞÜKÜR BIN ŞÜKÜR TOPIK UĞURLU GELDI VE HEMEN HEMEN HERKES HAMILE ÇOK ŞÜKÜR BIN ŞÜKÜR HAMILE OLAMAMIŞ ARKADASLARIMDA HAZIRAN VE TEMMUZDA MUTLAKA POZITIF HABER ALACAK HAMILE OLMAYAN KIMSE KALMASIN BURDA SIZLERI BILMEM ama ben haftalardır pozitif aldım alalı burdaki herkese dua EDİYORMkaç kişiyiz ??
CNm bu arada senin tranafer tarihi hangi gündür maşallah hemen 5hafta olmuşsunMaşşal 41 kere inş git gide dahada artarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?