• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Iyiyim biraz kasık ağrım var. Bana önceki denemelerde verilen ilaçlar vardı evde onları kullanıcam, uyan varsa paylaşabiliriz almadıysan
Ay çok teşekkür ederim. Tanidik bi eczacidan aldik.pazartesi inatla bi de aile hekimine yazdirmayi deniycem.senin yumurta durumu nasil?tek yumurta dusunduruyor beni.yarin dollenmezse sifir cekicem.tek yumurta toplanan arkadaşlar yazarsa moral olur belki...

ben 8 gündür tıp merkezine gidip yaptırıyorum ama ağırlaştım iyice
Korkma cnm o catlama onleyiciler biraz agir benim etrafida kizariyodu ilk 15 dakka fln benimde bugun 13.gunum 15.gunun sabahintoplanmis olcak insallah uzun surdu yani biraz amhim yuksek oldugu icin dusuk doz vuruldum ama sure uzadi iste buseferde hayirlisi

kızlar benim ilaçların 8. günü dün çatlama karşıtı iğneyede başladım. bugün ağırlaştı karnım sanki top var içinde ayrıca arada sızı oluyor şiştim yarın kontrol var salı günü gittiğimde herşey iyi demişlerdi e2 258 çıktı, yarın yinemi kan vereceğim çok soru sordum ama bilmiyorum işte
Her gittiginde e2 tahlili veriyorsun..

Ay çok teşekkür ederim. Tanidik bi eczacidan aldik.pazartesi inatla bi de aile hekimine yazdirmayi deniycem.senin yumurta durumu nasil?tek yumurta dusunduruyor beni.yarin dollenmezse sifir cekicem.tek yumurta toplanan arkadaşlar yazarsa moral olur belki...
Ya isimleri tutamiyorum aklimda:( senin bugun toplandi dimi yumurtalarin birtane mi toplanmis? Dogal takip mi yapildi sana?

Tebrikleeerrrrrrmaşallah diyorum, inşallah zaman su gibi geçer çok gibi bir gebelik geçirir ve meleğine Biran evvel kavuşursun
Çok TSK ederim inş sende bnm gibi en umutsuz oldugun dönemde kavuşursun 5. Denemen de tutunur bebegin sana inş bırakmaz dualarım seninle :)

4 hafta 4 günlük çıkıyor. fakat tam doğru bilgiyi ultrason sonrası doktor verebilir.
tebriklerrrr
3 gün fazla 3 gün eksik hesap Çıkabilir oda normal 3 hafta snra ultrason bu günleri gördük ya hersey gelir artık inş :)

Kızlar dualarinizda unutmayın yarın 8 de alıyorum bebeklerimi inşallah bir daha bırakmamak üzere içim garip duygular dolu elim kolum kalkmio biraz ewi silip supurmem lazım sonra erkenden uyucam inşallah hamile arkadaşlar sizlere hayırlı hamilelik bizlere de kısa zamanda pozitif haber inşallah :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Ben pek iyi degilim,bes yumurtadan sadece biri dolu cikmis.digerlerinin ici bosmus.o bir tanecigin dollenip dollenmedigini de yarin soyliycekler.antibiyotik,jel,koraspirin falan yazdi.hadi bunlari bari devlet hastanesinde yazdirayim dedim.raporlu ilac degil bakin antibiyotik...bu saate kadar ayakta bekledim ve yazmadilar...ne genel cerrahi,ne dahiliye,ne kadin dogum hic biri yazmadi.ustelik kaba da davrandilar...kotu bir gundu.yeni girdim eve...
sen nasilsin heveslebekleyen:))
Uzulme olacaksa bir yumurtadan da olur. Benden bes yumurta toplanmisti sonucta bir tanesi tutmustu. Insallah bir yumurtayla transferin olacak allahin izniyle. Antibiyotik niye verdilerki?

Back