• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

bence daha fazladır. isimleri aklımda kalan ;
mavisu
tivoli_
sarıcicek
alenay
budu
öz-ge mavi

karıştırmışta olabilirim. bi kenara not tutsaydık iyiydi :)
Pozitif sonuc akan herkesi tebrik ederim.
Araniza beni de alin. 12. Gun degerim 277,12 bugun yine jan verdim ancak cihaz arizali imis sonuc yarin sabah alinacak. İnsallah katlamistir. Allah hepimize kucagimiza almayi nasip eder insallah.

Uzulme olacaksa bir yumurtadan da olur. Benden bes yumurta toplanmisti sonucta bir tanesi tutmustu. Insallah bir yumurtayla transferin olacak allahin izniyle. Antibiyotik niye verdilerki?
Rahimde ve kanallarda islem yapildigi icin enfeksiyon riskine karsilik onlem olarak verdi.yarin dollenme olursa sanirim besinci gun transfer yapicak.cunku antibiyotik dort gunluk...yarini sabirsizlikla bekliyorum ancak cok da umutlu degilim...

Rahimde ve kanallarda islem yapildigi icin enfeksiyon riskine karsilik onlem olarak verdi.yarin dollenme olursa sanirim besinci gun transfer yapicak.cunku antibiyotik dort gunluk...yarini sabirsizlikla bekliyorum ancak cok da umutlu degilim...

Bende kullanmıştım canım antibiyotik. Dediğin gibi 4 günlük. Sonuçta rahime birden fazla kez iğneyle girip çıkıyorlar ve yumurtalar zarar görmesin diye batikon bile süremiyorlarmış. Hiç tedirgin olma dedikleri gibi kullan ilaçlarını ve umutlarını canlandır lütfen ;)

Umudunu sakin yitirme. Cok sukur bir yumurtan cikti. Ben inaniyorum dollenecegine allahin izniyle.

Pozitif sonuc akan herkesi tebrik ederim.
Araniza beni de alin. 12. Gun degerim 277,12 bugun yine jan verdim ancak cihaz arizali imis sonuc yarin sabah alinacak. İnsallah katlamistir. Allah hepimize kucagimiza almayi nasip eder insallah.
İnş değerin artar bebegin seninle kalır :)

tsk ederim cnm bnm tabıkı ederim dualarımda hep varsınız rabbim hepimize hayırlı şekilde anne baba Olmayı tattırsın çocuklarımız Salih kullardan olsun inşllh
Tebrikler canım seni takip ediyordum benimde 4. Denemem başladı ve 3 tedavide de hiç hamilelik yas amadim sizler bizlere umut oluyorsunuz kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç tane koyuldu Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Bende kullanmıştım canım antibiyotik. Dediğin gibi 4 günlük. Sonuçta rahime birden fazla kez iğneyle girip çıkıyorlar ve yumurtalar zarar görmesin diye batikon bile süremiyorlarmış. Hiç tedirgin olma dedikleri gibi kullan ilaçlarını ve umutlarını canlandır lütfen :KK66:

Umudunu sakin yitirme. Cok sukur bir yumurtan cikti. Ben inaniyorum dollenecegine allahin izniyle.

Cok tesekkur ederim.ben de topigin bereketine inaniyorum.herkesin kucagini doldursun Allahim...

Tebrikler canım seni takip ediyordum benimde 4. Denemem başladı ve 3 tedavide de hiç hamilelik yas amadim sizler bizlere umut oluyorsunuz kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç tane koyuldu Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Cok TSK CNm darısı snada olsun inş :)
En bu defa cok umutsuzdum olmaz buda dıyodum öyle dedım bebrgim bni utandırdı :) olumlu düşün hep . Bnmki dondurulmuştu bn hollsndadayım burda embrıyonun kacıncı gün yada hangi kalite oldugunu söylemiyorlar . 22 Yaşında oldugum için 1 tane koydular oda tutundu rabbim ayrılmasın o bnden :) darısı tüm isteyenlere

Insallah.. Bende bugun son konrolumu oldum iki canta ilacimi:)) alip geldim. Kismetse ayin 25 gibi hastalaninca basliyacam tedaviye. Bu topik cok beeketli bir topik. Insallah butun bekleyenlerde pozitif sonuc alacaklar.
İnş ilk sefer de tutar hepsinizinkide . Dualarım sizinle abla :)

Bugun toplandi evet.dogal takip derken?
Ilavsiz mini tup bebek diyolar ya oyle mi dedim rabbim 1 tane 1 tanedir ztn bizede lazim olan o tutunacak 1 tane degilmi insallah guzl olck.. buarada doktor bi ilaclar yazmis bugun aldik opudan sonrami baslicakmisim ne crinone jel coraspirin var antibiyotik var birde oksapar diye bi kutu bisy daha var ne oldugunu henuz anlamadim he birde prednol vermis onuda okumadim daha

merhaba kızlar,topikte güzel haberler var çok sevindim hayırlı olsun darısı bizlere inşallah,ben de bugün kontrole gittim,çarşamba günü yumurta toplama olacak sanırm.doktoruma sordum transferde de anestezimi olacak diye,öyle olur dedi.anestezi çok zararlı diye biliyorum zaten yumurta toplamada anestezi olacak,siz ne diyorsunuz hemşireler 5 dklık bir işlem zaten hep anestezi yapıyorz biz diyorlar

merhaba kızlar,topikte güzel haberler var çok sevindim hayırlı olsun darısı bizlere inşallah,ben de bugün kontrole gittim,çarşamba günü yumurta toplama olacak sanırm.doktoruma sordum transferde de anestezimi olacak diye,öyle olur dedi.anestezi çok zararlı diye biliyorum zaten yumurta toplamada anestezi olacak,siz ne diyorsunuz hemşireler 5 dklık bir işlem zaten hep anestezi yapıyorz biz diyorlar

Merhaba canım, transfer o kadar kısa ve acısız bi işlemmiş ki ben boşuna korku yaşamışım diyorum:) bence anesteziyi unut, vücuduna yazık..tedavin nerde devam ediyor canım, transfer sırasında pek anestezi uygulamıyorlar da...

kaç kişiyiz ??
Canım tebrik ederim maşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin TOPİCİ AÇTIĞIM GÜN ÇOK KÖTÜYDÜM AĞLIYORDUM DUALAR EDIYORDUM ILK TEDAVIM IPTAL Dİ TÜM UMUDUM ÖNÜMDEKI 3aydı ÇOK ŞÜKÜR BIN ŞÜKÜR TOPIK UĞURLU GELDI VE HEMEN HEMEN HERKES HAMILE ÇOK ŞÜKÜR BIN ŞÜKÜR HAMILE OLAMAMIŞ ARKADASLARIMDA HAZIRAN VE TEMMUZDA MUTLAKA POZITIF HABER ALACAK HAMILE OLMAYAN KIMSE KALMASIN BURDA SIZLERI BILMEM ama ben haftalardır pozitif aldım alalı burdaki herkese dua EDİYORM

Merhaba kızlar banada bu pazartesi transfer yapıldı günler geçmek bilmiyor.benim uç yumurtam toplandı besinci gün bir tanesi transfer edildi.11 haziranda test yapilacak dualariniz bekliyorum.

Kızlar çoK heyecanlıyım iki gündür burda yazdınmı BİLMİYORM yazmamışta olabişirim biraz garanticiyim bIlen bilir ben dün yani Perşembe günü keseyi gördüm çok şükür bin şükür Maşallah eğer kalp atışını da alırsam daha büyük bi süprizim var inşallah ama nazardan cok KORKUYORM kendi kendimim nazarından en cok bu Yüzden gercegi kendime bile itiraf EDEMİYORM hayırlısıyla kalp atışınıda alırsam mevlam nasip ederse burda bi süpriz daha paylasıcam tekrar maşallah

Back