• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

oda bişeymi hamilelik hesaplama programı bile yükledim ben telefonuma telefonda arkadaşlarım nasılsın deyince hamileyim diyorum yılın görgüsüz hamilesi benim :KK53::KK53::KK53:
Görgüsüzlük bu olsun boşver anne olucaz ya inş

Ben pek iyi degilim,bes yumurtadan sadece biri dolu cikmis.digerlerinin ici bosmus.o bir tanecigin dollenip dollenmedigini de yarin soyliycekler.antibiyotik,jel,koraspirin falan yazdi.hadi bunlari bari devlet hastanesinde yazdirayim dedim.raporlu ilac degil bakin antibiyotik...bu saate kadar ayakta bekledim ve yazmadilar...ne genel cerrahi,ne dahiliye,ne kadin dogum hic biri yazmadi.ustelik kaba da davrandilar...kotu bir gundu.yeni girdim eve...
sen nasilsin heveslebekleyen:))
Iyiyim biraz kasık ağrım var. Bana önceki denemelerde verilen ilaçlar vardı evde onları kullanıcam, uyan varsa paylaşabiliriz almadıysan

kızlar benim ilaçların 8. günü dün çatlama karşıtı iğneyede başladım. bugün ağırlaştı karnım sanki top var içinde ayrıca arada sızı oluyor şiştim yarın kontrol var salı günü gittiğimde herşey iyi demişlerdi e2 258 çıktı, yarın yinemi kan vereceğim çok soru sordum ama bilmiyorum işte

Canım benim doğum günüm mayıs. Evlilik yıl dönümüm mayıs. Hatta transferim evlilik yıl dönümümde yapıldı:)

5. hafta kese 6. hafta kalp atışları sanırım.

Öyleymiş canım evet. Benim haftaya Çarşamba muayne 5+3 oluyo beeellkii bi ihtimal ümitliyim. Kızlar bizim değerler arttı ya şimdi kimyasal gebelik tehlikesi geçmiş oldu dimi? yada dış gebelik dedikleri ben hiç anlamadım onlar ne diye

Ben bir normal tüp bir de dondurulmuş deneyimim var inşallah haftaya perşembe tekrar başlıyorum. Bende çok korkuyordum ilk rahim filminde aldım kısaydı uyandığımda daha başlamadılar sanmıştım. Toplama zamanı bende çok korkmuştum daha komplike bir işlem yapılacak ya duyarsam, uyanırsam uyanamazsam birşey olursa diye ama iğneden verdiler ilacı kulağımda bir uğuldama ne kadar dikkat de etsen anlamıyorsun uyuduğun anı uyandığında zaten seni sedyeye almış oluyor ya odaya götürülüyor olursun ya odanda olursun uyandığında. Ben uyanıkmışım odama götürülürken ama hatırlamıyorum, odama geldiğimde çok konuşmuşum defalarca kaç yumurta toplandı, dr nerede sormuşum ilacı atmak için kusacağımı söylemişler kaplar vermişler baya çıkarmışım sonra kendime geldim işte o kendime geldiim anı ilk anlarım sandım ben hemen iyi uyandım sandım ama öncesi varmış sen hatırlamıyorsun birşeyler verdiler yedim aç giriyorsun ama sonrası harikaydım. Ve ben pco olduğum için küçüklü büyüklü tam 32 yumurta toplanmıştı
Ben bir normal tüp bir de dondurulmuş deneyimim var inşallah haftaya perşembe tekrar başlıyorum. Bende çok korkuyordum ilk rahim filminde aldım kısaydı uyandığımda daha başlamadılar sanmıştım. Toplama zamanı bende çok korkmuştum daha komplike bir işlem yapılacak ya duyarsam, uyanırsam uyanamazsam birşey olursa diye ama iğneden verdiler ilacı kulağımda bir uğuldama ne kadar dikkat de etsen anlamıyorsun uyuduğun anı uyandığında zaten seni sedyeye almış oluyor ya odaya götürülüyor olursun ya odanda olursun uyandığında. Ben uyanıkmışım odama götürülürken ama hatırlamıyorum, odama geldiğimde çok konuşmuşum defalarca kaç yumurta toplandı, dr nerede sormuşum ilacı atmak için kusacağımı söylemişler kaplar vermişler baya çıkarmışım sonra kendime geldim işte o kendime geldiim anı ilk anlarım sandım ben hemen iyi uyandım sandım ama öncesi varmış sen hatırlamıyorsun birşeyler verdiler yedim aç giriyorsun ama sonrası harikaydım. Ve ben pco olduğum için küçüklü büyüklü tam 32 yumurta toplanmıştı
Peki uyandiktan sonra agrin oldu mu ben biuandan islemden korkuyorum biuandan anesteziden biyandan da gezmelere yetisirmiyim diye kasiyorum allahim hicbirseyden geri kalmak istemiyorum:))))

kızlar benim ilaçların 8. günü dün çatlama karşıtı iğneyede başladım. bugün ağırlaştı karnım sanki top var içinde ayrıca arada sızı oluyor şiştim yarın kontrol var salı günü gittiğimde herşey iyi demişlerdi e2 258 çıktı, yarın yinemi kan vereceğim çok soru sordum ama bilmiyorum işte
Cnm ben birtein kan verdim o da aksami
catlatmayi dusundugu icin aldi sanirim e2yi
kontrol etti 1504 cikti sorun yokmus buaksm
catlatma ignemi olacam bazi yerler her
kontrolde kan aliyo bosver alsinlar ski takip
iyidir:) o vuruldugun igne benide zorladi
kendim vuruyorum bide hepsini baya curuk
gibi aciyodu sukur bitti artik seninde gecicek
insallah

Cnm ben birtein kan verdim o da aksami
catlatmayi dusundugu icin aldi sanirim e2yi
kontrol etti 1504 cikti sorun yokmus buaksm