• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Gecen ayın 5. De hasta olmuştum o zmn 4 haftalık felan sayılıyo
evet tatlım artık bizimde diğer hamilelerden farkımız yok doktorum böyle söylemişti hamile kaldıktan sonra diğerleri gibisin demişti :)) tabiki bir iki gün sapma olabilir ama bu şekilde bence yinede ultrason da doktorun açıklar sana herşeyi

Canım inan ki çok sevindim..Rabbim üç ayların hürmetine isteyen herkese versin inşallah..güzel haberler aldıkça çok mutlu oluyorum, benim transferimin üçüncü günü, inşallah ben ve tüm arkadaşlarım pozitif sonuçlar alırız..
İnş cnm benim bn cok iyi anlıyırum sizi bnm de bu 4. Transfermdi son olarak benle oldu bu sizlerinki de sizinle kalır inş

evet tatlım artık:nazar::nazar::nazar::KK200::KK200: bizimde diğer hamilelerden farkımız yok doktorum böyle söylemişti hamile kaldıktan sonra diğerleri gibisin demişti :)) tabiki bir iki gün sapma olabilir ama bu şekilde bence yinede ultrason da doktorun açıklar sana herşeyi
Benimle kaldı yaa buna Şükürler olsun binlerce kez şükür Rabb'ime :) tüm bekleyen arkadaşlarımızda versin inş allahım . :)
Hepimiz toplu olarak dogum yapıcaz :)

maşallah kızlar nasıl sevindim anlatamam sanki ben hamıleyım o kadar sevındım:)) Allah sonuna kadar sevıncınızı kat kat arttırsın.. darısı ısteyen butun arkadaslara ve bana olsun:)

Çok sağol kader arkadaşım. Biz bu yola birlikte başladık. Senin de sevincini yaşamamıza çok kısa bir süre kaldı hissediyorum. Dilerim kucagımıza almakta nasip olur.

Canım çok çok tebrik ederim. Tahminen 4 haftalık hamilesin. Adet tarihine göre hesaplanıyor. Aynı gün kucagımıza almak nasip olsun:))

Bu topik herkese uğurlu geldi kızlarr. Sıradaki arkadaşlardan da güzel haberler bekliyoruz:))
Cnmmmmm cok saol :D eger utanmasam Göbek atıcam Sevinçten inş aynı günler olur dogumlarımız :)

Tebrikler canım :) Mayıs bereketli geldi bizlere çok şükür :)

Canım benim doğum günüm mayıs. Evlilik yıl dönümüm mayıs. Hatta transferim evlilik yıl dönümümde yapıldı:)
Kesinlikle yapmalıyız :) Sanırım önümüzdeki hafta sırayla bebişleri ultrasonda görücez ay ne heycanlı yaaa :)

5. hafta kese 6. hafta kalp atışları sanırım.

Canım benim doğum günüm mayıs. Evlilik yıl dönümüm mayıs. Hatta transferim evlilik yıl dönümümde yapıldı:)

5. hafta kese 6. hafta kalp atışları sanırım.
Burda 7. Haftada vericek kalp atışını bize :D sizler cok şanslısınız hemen görüceksinix bebişleri :)

Back