- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
Allah razı olsun cnm darısı tüm isteyenlere :)Canım çok sevindim. Gözün aydın. Sağlıkla kucağına al inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun cnm darısı tüm isteyenlere :)Canım çok sevindim. Gözün aydın. Sağlıkla kucağına al inşallah
Hayırlı olsun.Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.darısı tüm isteyenlere olsunAllah razı olsun cnm darısı tüm isteyenlere :)
ayy nasıl korktum yazmayınca çok şükür çok sevindim rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısıda tüm isteyenlere olsunKızlarrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm :))))
tabiki iyi maaşallah size kaçıncı günü bugün canım transferin3 hafta sonraya ultrason verdi .
Hcg değerim 279 iyi demi bu ? Bi sorun olmaz
Bende sonucu bekliyordum bide çok stresliydim yazamadım onun için . Çok güzel bi duygu ama rabbim herkese yaşatsın bunu isteyenlerin kucağını doldursun inş .ayy nasıl korktum yazmayınca çok şükür çok sevindim rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısıda tüm isteyenlere olsun
Ben pek iyi degilim,bes yumurtadan sadece biri dolu cikmis.digerlerinin ici bosmus.o bir tanecigin dollenip dollenmedigini de yarin soyliycekler.antibiyotik,jel,koraspirin falan yazdi.hadi bunlari bari devlet hastanesinde yazdirayim dedim.raporlu ilac degil bakin antibiyotik...bu saate kadar ayakta bekledim ve yazmadilar...ne genel cerrahi,ne dahiliye,ne kadin dogum hic biri yazmadi.ustelik kaba da davrandilar...kotu bir gundu.yeni girdim eve...Canım sen nasılsın, nasıl geçti opu, ağrın sizin yoktur insallah
12. Gün bugun bize detaylı açıklama yapmıyorlar burda bn onun pek anlamıyorum değerin iyi kötü oldugunu 3 hafta sonrada ultrason varmış :)tabiki iyi maaşallah size kaçıncı günü bugün canım transferin
sırf genel anestezi olmasın diye rahim filmini bile anestezisiz çektirdim ama kaçış yok sanırım ama tecrübeli olan sizler öyle diyorsanız tamamdır..geçmiş olsun sana da canım.. çok sağolun yardımlarınız için...krc05 histereskopi de anestezi altıanda oluyor. Cok rahat. Hem rahimi iyi bir sekilde goruntulemeye imkan veriyor, bir sıkıntı varda görülebiliyor. Ben gecen ay yaptırdım. Parça da alındı. Hafif bir karın ağrısı hariç hiç bişey yoktu. Korkma canım.
güzel canım değerin devamıda gelsin inşallahhhhhh12. Gün bugun bize detaylı açıklama yapmıyorlar burda bn onun pek anlamıyorum değerin iyi kötü oldugunu 3 hafta sonrada ultrason varmış :)
İnşşş Ccnmm :)güzel canım değerin devamıda gelsin inşallahhhhhh
Canım şimdi seni muayene edecek, bir bakacak. Sonra eşine ve sana tahliller ve vitaminler yazacak. Onun yeterli gördüğü kadar süre kullanıp adetliyken gideceksiniz. İğnelere başlatacak. 12 13 gün sonra genel anestezi ile opu olacaksın. Sonra embriyoların dondurulacak. Bazı hastalarda bir regl dönemi bazılarında birkaç regl dönemi bekliyor. Bu senin durumuna bağlı. Reglin bitiminde histo oluyorsun. Sonra transfer hazırlığı başlıyor. 15 gün civarı da o sürüyor. Kaan bozkurt topiğimiz var. Oraya da beklerizAllah Allah? çok ilginç geldi böyle bi tedavi yapması, gerçi dondurulmuşlarla daha iyi tuttuğunu okumuştum ben de sanki.. yani iğneleri yapıcaz, çatlatıcaz, toplanılcaklar, sonra beklicez adet olmayı doğru mu anladım? histeroskopi mi o da genel anestezi ile yapılıyor di mi Allahım sabır ve güç ver...
çok sağol yardımların için canım ya, işte bilmeyince böyle zor oluyor, zamanla öğrenicem ben de
Sat itibariyle hesaplaniyor diye biliyorumKızlar tahminen bn şimdi kaç haftalık hamile olmuş oluyırum ?
2 haftalık olmuş olamaz çnkü daha Öncesinde Döllenme işlemi YapıyolarSat itibariyle hesaplaniyor diye biliyorum
anladım canım, inşallah çok bekletmez, biran önce olsun bitsin istiyorum.. tamam canım oraya da geliyim hemen teşekkürler:)Canım şimdi seni muayene edecek, bir bakacak. Sonra eşine ve sana tahliller ve vitaminler yazacak. Onun yeterli gördüğü kadar süre kullanıp adetliyken gideceksiniz. İğnelere başlatacak. 12 13 gün sonra genel anestezi ile opu olacaksın. Sonra embriyoların dondurulacak. Bazı hastalarda bir regl dönemi bazılarında birkaç regl dönemi bekliyor. Bu senin durumuna bağlı. Reglin bitiminde histo oluyorsun. Sonra transfer hazırlığı başlıyor. 15 gün civarı da o sürüyor. Kaan bozkurt topiğimiz var. Oraya da bekleriz
canım bencede son adet tarihine göre hesaplanıyor sonuçta en son transferin son adetinden sonra olmadı mı öyle düşün2 haftalık olmuş olamaz çnkü daha Öncesinde Döllenme işlemi Yapıyolar
Ben pek iyi degilim,bes yumurtadan sadece biri dolu cikmis.digerlerinin ici bosmus.o bir tanecigin dollenip dollenmedigini de yarin soyliycekler.antibiyotik,jel,koraspirin falan yazdi.hadi bunlari bari devlet hastanesinde yazdirayim dedim.raporlu ilac degil bakin antibiyotik...bu saate kadar ayakta bekledim ve yazmadilar...ne genel cerrahi,ne dahiliye,ne kadin dogum hic biri yazmadi.ustelik kaba da davrandilar...kotu bir gundu.yeni girdim eve...
sen nasilsin heveslebekleyen:))
Gecen ayın 5. De hasta olmuştum o zmn 4 haftalık felan sayılıyocanım bencede son adet tarihine göre hesaplanıyor sonuçta en son transferin son adetinden sonra olmadı mı öyle düşün