Kızlarrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm :))))
evet tatlım artık bizimde diğer hamilelerden farkımız yok doktorum böyle söylemişti hamile kaldıktan sonra diğerleri gibisin demişti :)) tabiki bir iki gün sapma olabilir ama bu şekilde bence yinede ultrason da doktorun açıklar sana herşeyiGecen ayın 5. De hasta olmuştum o zmn 4 haftalık felan sayılıyo
İnş cnm benim bn cok iyi anlıyırum sizi bnm de bu 4. Transfermdi son olarak benle oldu bu sizlerinki de sizinle kalır inşCanım inan ki çok sevindim..Rabbim üç ayların hürmetine isteyen herkese versin inşallah..güzel haberler aldıkça çok mutlu oluyorum, benim transferimin üçüncü günü, inşallah ben ve tüm arkadaşlarım pozitif sonuçlar alırız..
Kızlar tahminen bn şimdi kaç haftalık hamile olmuş oluyırum ?
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm :))))
Benimle kaldı yaa buna Şükürler olsun binlerce kez şükür Rabb'ime :) tüm bekleyen arkadaşlarımızda versin inş allahım . :)evet tatlım artıkbizimde diğer hamilelerden farkımız yok doktorum böyle söylemişti hamile kaldıktan sonra diğerleri gibisin demişti :)) tabiki bir iki gün sapma olabilir ama bu şekilde bence yinede ultrason da doktorun açıklar sana herşeyi
maşallah kızlar nasıl sevindim anlatamam sanki ben hamıleyım o kadar sevındım:)) Allah sonuna kadar sevıncınızı kat kat arttırsın.. darısı ısteyen butun arkadaslara ve bana olsun:)
CNm 9. Günde idrar testinde mi çıktıçok sevindim hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Allah tamamına erdirsin , kaç embriyo transfer edildi???
Cnmmmmm cok saolCanım çok çok tebrik ederim. Tahminen 4 haftalık hamilesin. Adet tarihine göre hesaplanıyor. Aynı gün kucagımıza almak nasip olsun:))
Bu topik herkese uğurlu geldi kızlarr. Sıradaki arkadaşlardan da güzel haberler bekliyoruz:))
aman kız dur göbek falan atmaCnmmmmm cok saoleger utanmasam Göbek atıcam Sevinçten inş aynı günler olur dogumlarımız :)
Tebrikler canım :) Mayıs bereketli geldi bizlere çok şükür :)Benimle kaldı yaa buna Şükürler olsun binlerce kez şükür Rabb'ime :) tüm bekleyen arkadaşlarımızda versin inş allahım . :)
Hepimiz toplu olarak dogum yapıcaz :)
Kesinlikle yapmalıyız :) Sanırım önümüzdeki hafta sırayla bebişleri ultrasonda görücez ay ne heycanlı yaaa :)aman kız dur göbek falan atmaŞubat anneleri diye bir topik mi yapsak acaba:)) Bana bak yaa şimdiden uçtum iyice:)
Tebrikler canım :) Mayıs bereketli geldi bizlere çok şükür :)
Kesinlikle yapmalıyız :) Sanırım önümüzdeki hafta sırayla bebişleri ultrasonda görücez ay ne heycanlı yaaa :)
kaç kişiyiz ??şubatta nüfus patlaması :)))))
sanırım 4 yada 5 kişiyiz şu ana kadar :))kaç kişiyiz ??
2016 da dogum yapıcaklar dıye acalımnmmmaman kız dur göbek falan atmaŞubat anneleri diye bir topik mi yapsak acaba:)) Bana bak yaa şimdiden uçtum iyice:)
Burda 7. Haftada vericek kalp atışını bizeCanım benim doğum günüm mayıs. Evlilik yıl dönümüm mayıs. Hatta transferim evlilik yıl dönümümde yapıldı:)
5. hafta kese 6. hafta kalp atışları sanırım.
oda bişeymi hamilelik hesaplama programı bile yükledim ben telefonuma telefonda arkadaşlarım nasılsın deyince hamileyim diyorum yılın görgüsüz hamilesi benimaman kız dur göbek falan atmaŞubat anneleri diye bir topik mi yapsak acaba:)) Bana bak yaa şimdiden uçtum iyice:)
Maşşal 41 kere inş git gide dahada artarızsanırım 4 yada 5 kişiyiz şu ana kadar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?