• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

oz-ge-mavi oz-ge-mavi tebriklerrrrrr. Darısı yarın başıma olur inş. Ben korkudan erken yaptıramadım. Çok sevindim senin adına da. Sonucun kaç?
Bnm tam günümde bugun 12. Gün bnde test yapmadım cesaretim yoktu bn tutucagına inanmıyorum bile ama bebeğim şaşırttı bni allahım isteyen herkese versin onun yanında hersey çok . Değerim 279

@cinarada histereskopi de anestezi altıanda oluyor. Cok rahat. Hem rahimi iyi bir sekilde goruntulemeye imkan veriyor, bir sıkıntı varda görülebiliyor. Ben gecen ay yaptırdım. Parça da alındı. Hafif bir karın ağrısı hariç hiç bişey yoktu. Korkma canım.

Tek embriyo konuldu tek olursa yinede ikiz olabiliyo mu
Cnm ben senin bu Değeri 10. Gün zannettim o Yüzden ikiz olabilir dedim.12. Gün için gayet iyi bir değer muhtemelen tekildir.Çoğul tekil bizim olsun da dimi.sırada kimler var kızlar. Kimler gün sayıyor hepimiz duacı olalım onlar için

Ben dedim sana dimi:) olmaz ikiz merak etme ona dertlenme, lütfen tasalarını bırak olumlu ol, Allah'ın Gücüne gider, duaların kabul oldu sende keyifler artık
Çokk rahatım arttık . Rabbim derdi veriyo dermanı da verdı herseyde bi hayırlı var hayırlı olucagı zmn buymuş

Cnm ben senin bu Değeri 10. Gün zannettim o Yüzden ikiz olabilir dedim.12. Gün için gayet iyi bir değer muhtemelen tekildir.Çoğul tekil bizim olsun da dimi.sırada kimler var kızlar. Kimler gün sayıyor hepimiz duacı olalım onlar için
Dualarım tüm Arkadaşlarım la hepsini kucağını doldursun rabbim

Back