teşekkür ederim canım çok yardımcı oldunHiç bir sıkıntı olmaz rahat ol git 1 de ver kanını.ben ilkinde 10. Gün akşam 9 da vermiştim 161 çıkmıştı 2 gün sonra saat 10 da verdim ve 334 çıkmıştı.tam tamına saatlik artmıyor yani.mesela dün sabah 10 buçukta verdim yarın sabah 8 de vereceğim,hiçbirşey olmaz korkma
Canım 4500 lira tüp bebek ücreti. Transfer öncesi tutunmayı güçlendirmek için histeroskopi yapılıyor. O da 1000 lira. Öncesinde bir iki ay hastanın durumuna göre vitamin kullanılıyor. Bir de iğne ücretleri. Bizim gibi şehir dışından da geliyorsan yol, yemek masrafı 10000 lirayı buluyor.[/QUOTE]Merhaba ben bu ay asilama düşünüyorum asilama tutmazsa hemen gidip kaan beye tüp bebek yaptirmak istiyorum ne kadara mal oluyor canim irenbede tup bebek ?
amin canım inşallah darısı herkese olsunBuDu canım cokkk sevindim. Degerin de guzel, inşallah katlanarak devam eder, kucagına alırsın bebişi:)
Ben burada bu resmi paylasacak miydim. Hamileyim diye haykiracak miydim. Ne duygularima ne de goz yaslarima hakim olamiyorum. Transferimin 9. Gunu ve erken gebelik testinde cok net bir sekilde pozitifi gordum. Darisi tum kader arkadaslarimin basina...
kızlarrrrrrrrrrrr bende test yaptım ve pozitif çıktı yükleyeceğim resmi şimdi inanamıyorum yaaaaaa
Kızlarrrr bugün 9. Gün ve kan testinde pozitifi gördümı.allahım kat kat katlandığını ve bu kez sağlıkla kucağıma aldığım günleri gösterir bana ve tüm pozitif alan Arkadaşlarıma.beklemedeki Arkadaşlarıma da çok çok dualar ediyorum.
maşallah kızlar nasıl sevindim anlatamam sanki ben hamıleyım o kadar sevındım:)) Allah sonuna kadar sevıncınızı kat kat arttırsın.. darısı ısteyen butun arkadaslara ve bana olsun:)canım kader arkadaşlarım iyi dilekleriniz için hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum kan sonucum 90 çıktırabbime şükürler olsun ama asıl test günüm cumartesi idi inşallah katlar ikiye alenaycım gaza geldim idrar testi yapmam diyordum senin testin bana umut oldu inanamadım burdaki herkese ve bebek hasreti çeken herkese o kadar çok dua ettim ki sonucu aldığımda söylediğim şey rabbim herkese yaşatsın oldu en kısa zamanda hepiniz bu mutlu haberi alın inşallah ve biz yeni adaylarda hayırla sonuçlanırız inşallah
evet ya bende çok merak ettim inşallah pozitif sonuç almıştır@Ozge maviden haber yokmu yaaa merak ettim
amin canım cümle isteyene hayırlı sağlıklı tez zamanda versin rabbim inşallahmaşallah kızlar nasıl sevindim anlatamam sanki ben hamıleyım o kadar sevındım:)) Allah sonuna kadar sevıncınızı kat kat arttırsın.. darısı ısteyen butun arkadaslara ve bana olsun:)
evet ya bende çok merak ettim inşallah pozitif sonuç almıştır
Bende tam bilmiyorum cnm ama kaan bey hep donrululms tercih edermis..tedavinde normalde biraz daha fazla sürer tahminimce..hemen transfer edilmiyecegi icin rahimi hazirlama asamasindan gecersin..sanirim dr.dondrlmsun daha iyi tuttugunu düşünüyor. .hadi hakkında hayırlısı olsun. .hepimiz için hayırlısı canım benim.. sen de biran evvel alırsın kucağına inşallah bebeğini sağlıkla..
az önce bi arkadaşa daha sordum ama sana da sorayım; dond. embriyo transferi daha mı iyi? çok sürer mi tedavi süreci acaba.. ne farkı var taze neden yapmıyor acaba?
ya benı geren sey bayılacak olmam nedensehıc daha once bayıltılmadım ondan sanırım
heee yaaa nerde bu hatun kisi cok merak ettim hayirli haberlerle gelir insallahoz-ge-mavi canım burdamısın seni bekliyoruz
profilinde az önce burda görünüyordu o yüzden ısrarla çağrı yapıyorumheee yaaa nerde bu hatun kisi cok merak ettim hayirli haberlerle gelir insallah
anladım canım. sürsün napalım... sağlıkla gelsinler yeter ki.. gerçi artık sabırsızlık olmaya başladı ama sabredicez başka yolu yok...Bende tam bilmiyorum cnm ama kaan bey hep donrululms tercih edermis..tedavinde normalde biraz daha fazla sürer tahminimce..hemen transfer edilmiyecegi icin rahimi hazirlama asamasindan gecersin..sanirim dr.dondrlmsun daha iyi tuttugunu düşünüyor. .hadi hakkında hayırlısı olsun. .
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm :))))
Allah Allah? çok ilginç geldi böyle bi tedavi yapması, gerçi dondurulmuşlarla daha iyi tuttuğunu okumuştum ben de sanki.. yani iğneleri yapıcaz, çatlatıcaz, toplanılcaklar, sonra beklicez adet olmayı doğru mu anladım? histeroskopi miCanım kaan bey opudan sonra yapılan transferlerin başarısının daha düşük olduğınu söylüyor. Vücut en az bir regl dönemi geçince kendini topluyormuş. Donmuş embriyo ile başarı şansı daha yüksekmiş. O yüzden kesinlikle taze transfer yapmıyor. Bir de transfer öncesi histeroskopi yapıyor ve rahime çizik atıyor. Bu bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Yine sormak istediğin birşey varsa yardımcı olayım
3 hafta sonraya ultrason verdi .Kızlarrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm :))))
Oohhh cok sukur bir ķisi daha pozitifi gordu..kutluyorum...Kızlarrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?