- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
Hiç sıkıntısı yok sdce opu sonrası dinlen ve üşütme kendiniya benı geren sey bayılacak olmam nedensehıc daha once bayıltılmadım ondan sanırım
Inşallah senin ve diğer beklemedeki Arkadaşlarımın da sonuçları pozitif olacak.kendim için dua ederken mutlaka sizleri de katıyorum duama.malesef pozitif almak bir çözüm değil.ilk katlıcak mı sonra kese gözükecek mi sonra kalbi atacak mı sonra sağlıklı olacak mı derken Hayatımız hep bir beklemeyle geçecek.inan dün saat 1 buçukta uyandım daha da uyku yok bana korkudan.bundan önceki ikizlerimin kalbi durduğu için bunda da çok korkuyorum.inan daha tam anlamıyla sevinemedim bile Allah hepimizin yardımcısı olsunCa
Canim yaa saat onda opu ya giricem,bu haberler nasil moral oldu anlatamam...kutluyorum pozitifleri...
ayy canım bende aynı ama aynı senin gibiydim acıdan değil anesteziden korkuyorum dediğimde ameliyathanede gülmüşlerdi bana hsg çektirdiğimde ama inan bana mışıl mışıl uyuyorsun hatta doktorum uyanmak istemeyeceksin dedi beni uyandırmaya çalışırlarken biraz daha uyuyum nolur demiştim hiç korkma inan bana bütün bu tedavinin içinde en basit kısmı o hiç korkmaya benı geren sey bayılacak olmam nedensehıc daha once bayıltılmadım ondan sanırım
ya benı geren sey bayılacak olmam nedensehıc daha once bayıltılmadım ondan sanırım
Canım kaan bey opudan sonra yapılan transferlerin başarısının daha düşük olduğınu söylüyor. Vücut en az bir regl dönemi geçince kendini topluyormuş. Donmuş embriyo ile başarı şansı daha yüksekmiş. O yüzden kesinlikle taze transfer yapmıyor. Bir de transfer öncesi histeroskopi yapıyor ve rahime çizik atıyor. Bu bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Yine sormak istediğin birşey varsa yardımcı olayımsağol canım aminn. herkes çok memnun olduğunu gözlemlediğim için onu tercih ettim. bazı tahlillerimi şimdiden yaptrdım ama eksikleri de yaparım Kaan Bey'in dediğine göre. taze transfer neden yapmıyor canım? daha mı iyi öyle olması? bi de çok mu sürer tedaviye başlamak acaba? çok okusam da bazı şeyleri bilmiyorum pek canım kusura bakma
Gerilecek bise yok canım, eve geldim simdi kasık ağrım var. Dün yazmıştın bi programın vardı. Ben şuan uzanıyorum, ciddi bir ağrım yok ama biriyle buluşacak kadar iyi degilim.. Kişiden kişiye değişiyormuş bu durum tabigecmıs olsun cnm nasılsın? ağrın sızın var mı kolay mı gecıyo benımde pazar gunu opum var bıraz gerılıyorum
Gerilecek bise yok canım, eve geldim simdi kasık ağrım var. Dün yazmıştın bi programın vardı. Ben şuan uzanıyorum, ciddi bir ağrım yok ama biriyle buluşacak kadar iyi degilim.. Kişiden kişiye değişiyormuş bu durum tabigecmıs olsun cnm nasılsın? ağrın sızın var mı kolay mı gecıyo benımde pazar gunu opum var bıraz gerılıyorum
Aslında aynı hastane ve aynı saatte istiyorlar.ama çok da önemli değil bu husus.yaklaşık saatlerde de olabilir.değer artışı %70 ve üstüyse problem olmuyor.ben bi öncekinde ilkini gece 9 da ikincisini öğleyin üçüncüsünü sabah yaptırmıştım değerlerde hep iki katıydıya arkadaşlar bişey sormak istiyorum ikinci testi de illa ilk testi verdiğimiz saatte mi vermemiz gerekiyor yani tam 48 saat mi geçmesi lazım bilen varsa yardımcı olsun lütfen
Amin cnm rabhim herkesin yuzunu guldursun insallah bende uyanamamktan korkanlardanim:)Merhaba canım.. sanırım yakın zamanda opun var, inan bana benim kadar korkan yoktur.:) ilk defa anestezi aldım, öyle gergin ve korku içindeydim ki anlatamam.ya anesteziyi alır uyuyamazsam ya uyanamazsam ya acı duyarsam..ama bunların hepsi boşunaymış, hiçbir şey anlamıyorsun..anında uyuyorsun ve gözlerini açtığında her şey bitmiş..ben inanamadım, bu kadar kolay olacağı hiç aklıma gelmemişti.:) ben ki iğneyi bile korka korka yaptırıyorum..hiç korkma canım, inan hiçbi şey duymayacaksın..Allah kolaylık versin inşallah, boll boll olgun yumurtaların olsun inşallah..
yani şimdi şöyle canım ben dün idrar testinin sevinciyle gittim başka bi hastanede kan verdim saat 4 tü ama tedavi gördüğüm merkez de 4 te kapanıyor yani yarın kendi merkezimde kan vereceğim ama o saate veremem 2 saatte de çıkıyor sonuç en geç 2 de vermiş olmam lazım o zaman daha erken versem sanırım sonuç düşük çıkacak ya aklıma kötü hiç bişey getirmek istemiyorum ama yarını da atlatırsam oh hamileymişim gerçekten diyeceğimAslında aynı hastane ve aynı saatte istiyorlar.ama çok da önemli değil bu husus.yaklaşık saatlerde de olabilir.değer artışı %70 ve üstüyse problem olmuyor.ben bi öncekinde ilkini gece 9 da ikincisini öğleyin üçüncüsünü sabah yaptırmıştım değerlerde hep iki katıydı
Puff bakalim artik muhtemelen bana da gidemixekmisim gibi geliyo ama belki hersey guzk olur artik ogun gorcez gecmis olsun kac yumurtan oldu simdi cnm soyluyolar mi hemenGgeliyo ama ecek bise yok canım, eve geldim simdi kasık ağrım var. Dün yazmıştın bi programın vardı. Ben şuan uzanıyorum, ciddi bir ağrım yok ama biriyle buluşacak kadar iyi degilim.. Kişiden kişiye değişiyormuş bu durum tabi
Merhaba ben bu ay asilama düşünüyorum asilama tutmazsa hemen gidip kaan beye tüp bebek yaptirmak istiyorum ne kadara mal oluyor canim irenbede tup bebek ?[/QUOTE]"Tombiliboo, post: 41263777, member: 649706"]Canım tedavin hayırlı olsun. Ben de irenbeye gidiyorum. Kaan bey benim doktorum. Kaan bey çok iyi bir dr. Memnun kalacağını düşünüyorum. Şimdi seni muayene eder, tahlilleri ve vitaminleri verir. Bu ay tedaviye başlatmaz. Zaten taze transfer yapmıyor.
CNm 9. Günde idrar testinde mi çıktıçok sevindim hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Allah tamamına erdirsin , kaç embriyo transfer edildi???Ben burada bu resmi paylasacak miydim. Hamileyim diye haykiracak miydim. Ne duygularima ne de goz yaslarima hakim olamiyorum. Transferimin 9. Gunu ve erken gebelik testinde cok net bir sekilde pozitifi gordum. Darisi tum kader arkadaslarimin basina...
Sağlıklı hayırlı transferler diliyorum Rabbim yardımcın olsun bebeklerin Güzelce tutunsunArkadaşlar az önce embriyologumuzla konuştum yarın transfer olur dedi malum 5. Gün pazara geliyor inşallah bu kez başarılı olurum inşallah herkesin de benim de evlatları sımsıkı tutunur we hiç bırakmaz şu cuma saatinde hepimize duam sizlerde bana dua edin ne olur allaha emanet olun sevgiler sakaryadan
Hiç bir sıkıntı olmaz rahat ol git 1 de ver kanını.ben ilkinde 10. Gün akşam 9 da vermiştim 161 çıkmıştı 2 gün sonra saat 10 da verdim ve 334 çıkmıştı.tam tamına saatlik artmıyor yani.mesela dün sabah 10 buçukta verdim yarın sabah 8 de vereceğim,hiçbirşey olmaz korkmayani şimdi şöyle canım ben dün idrar testinin sevinciyle gittim başka bi hastanede kan verdim saat 4 tü ama tedavi gördüğüm merkez de 4 te kapanıyor yani yarın kendi merkezimde kan vereceğim ama o saate veremem 2 saatte de çıkıyor sonuç en geç 2 de vermiş olmam lazım o zaman daha erken versem sanırım sonuç düşük çıkacak ya aklıma kötü hiç bişey getirmek istemiyorum ama yarını da atlatırsam oh hamileymişim gerçekten diyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?