3 hafta sonraya ultrason verdi .
Hcg değerim 279 iyi demi bu ? Bi sorun olmaz
Elim ayagım titriyo yanlış yazmışımoleeey beeee süper haber canım twbriklerrr:)) inan çoook sevindim çoook.
Canim benim bi uc hafta rahat et,tadini cikar...3 hafta sonraya ultrason verdi .
Hcg değerim 279 iyi demi bu ? Bi sorun olmaz
Tebriklerrrr.allahım ne güzel bir topik oldu burası.allah Değerlerini kat kat arttırsın înşallah.senin 10. Gün değil mi kaç çıktı değerinKızlarrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm :))))
Bnm tam günümde bugun 12. Gün bnde test yapmadım cesaretim yoktu bn tutucagına inanmıyorum bile ama bebeğim şaşırttı bni allahım isteyen herkese versin onun yanında hersey çok . Değerim 279oz-ge-mavi tebriklerrrrrr. Darısı yarın başıma olur inş. Ben korkudan erken yaptıramadım. Çok sevindim senin adına da. Sonucun kaç?
12. Gün bugun 279 çıktı inş bi sorun çıkmazTebriklerrrr.allahım ne güzel bir topik oldu burası.allah Değerlerini kat kat arttırsın înşallah.senin 10. Gün değil mi kaç çıktı değerin
Allahım isteyen herkese versin 4. De bn bu duyguyu tattım kalbim uçucak sanki :)Canim benim bi uc hafta rahat et,tadini cikar...
Elim ayagım titriyo yanlış yazmışım3 hafta sonra ultrason verdi hcg değerim 279 çıktı iyi mi bu bi sırun çıkmaz demi[/QUOT maşallahhhhh ne güzel bir değer senin kaç embriyodu.kesin ikiz sanki bu değerle
Hadi çok şükür.. Allah kucagına almayı nasip etsin insallah:)Kızlarrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm :))))
Aminnn inş bi sorun çıkmaz inş :) sanada versin inş kalbindekini rabbimHadi çok şükür.. Allah kucagına almayı nasip etsin insallah:)
Ben dedim sana dimi:) olmaz ikiz merak etme ona dertlenme, lütfen tasalarını bırak olumlu ol, Allah'ın Gücüne gider, duaların kabul oldu sende keyifler artıkAminnn inş bi sorun çıkmaz inş :) sanada versin inş kalbindekini rabbim
Cnm ben senin bu Değeri 10. Gün zannettim o Yüzden ikiz olabilir dedim.12. Gün için gayet iyi bir değer muhtemelen tekildir.Çoğul tekil bizim olsun da dimi.sırada kimler var kızlar. Kimler gün sayıyor hepimiz duacı olalım onlar içinTek embriyo konuldu tek olursa yinede ikiz olabiliyo mu
Çokk rahatım arttık . Rabbim derdi veriyo dermanı da verdı herseyde bi hayırlı var hayırlı olucagı zmn buymuşBen dedim sana dimi:) olmaz ikiz merak etme ona dertlenme, lütfen tasalarını bırak olumlu ol, Allah'ın Gücüne gider, duaların kabul oldu sende keyifler artık
Canım sen nasılsın, nasıl geçti opu, ağrın sizin yoktur insallahOohhh cok sukur bir ķisi daha pozitifi gordu..kutluyorum...
Canım çok sevindim. Gözün aydın. Sağlıkla kucağına al inşallahÇokk rahatım arttık . Rabbim derdi veriyo dermanı da verdı herseyde bi hayırlı var hayırlı olucagı zmn buymuş
Dualarım tüm Arkadaşlarım la hepsini kucağını doldursun rabbimCnm ben senin bu Değeri 10. Gün zannettim o Yüzden ikiz olabilir dedim.12. Gün için gayet iyi bir değer muhtemelen tekildir.Çoğul tekil bizim olsun da dimi.sırada kimler var kızlar. Kimler gün sayıyor hepimiz duacı olalım onlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?