• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Tamam isde cnm kaan bey öyle yapiyormus tedavilerini..yarin bir baska arkadasda gidecek oraya..inşallah herşey cok güzel gider..ayrica dondurulmus embiriyo transfer ediyormuş. .

Sağol cnm.nedeni yok bisey demediler..
inşallah senin icin hersey olumlu gider cnm..
hepimiz için hayırlısı canım benim.. sen de biran evvel alırsın kucağına inşallah bebeğini sağlıkla..
az önce bi arkadaşa daha sordum ama sana da sorayım; dond. embriyo transferi daha mı iyi? çok sürer mi tedavi süreci acaba.. ne farkı var taze neden yapmıyor acaba?

Ne guzel bir suru pozitif sonuc var. @ladycy hayırlı olsun. Benim de yarın test gunum. Ama korkuyorum yaptırmaya. Herkes erkenden yaptırır ben de daha da beklesem diyorum:))) bu arada kan sonuclarınız nasıl arkadaslar? Kutlama yapıyorsunuz galiba :)

"Tombiliboo, post: 41263777, member: 649706"]Canım tedavin hayırlı olsun. Ben de irenbeye gidiyorum. Kaan bey benim doktorum. Kaan bey çok iyi bir dr. Memnun kalacağını düşünüyorum. Şimdi seni muayene eder, tahlilleri ve vitaminleri verir. Bu ay tedaviye başlatmaz. Zaten taze transfer yapmıyor.[/QUOTE]
Merhaba ben bu ay asilama düşünüyorum asilama tutmazsa hemen gidip kaan beye tüp bebek yaptirmak istiyorum ne kadara mal oluyor canim irenbede tup bebek ?

canım kader arkadaşlarım iyi dilekleriniz için hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum kan sonucum 90 çıktı :nazar: rabbime şükürler olsun ama asıl test günüm cumartesi idi inşallah katlar ikiye alenaycım gaza geldim idrar testi yapmam diyordum senin testin bana umut oldu inanamadım burdaki herkese ve bebek hasreti çeken herkese o kadar çok dua ettim ki sonucu aldığımda söylediğim şey rabbim herkese yaşatsın oldu en kısa zamanda hepiniz bu mutlu haberi alın inşallah ve biz yeni adaylarda hayırla sonuçlanırız inşallah

Ne guzel bir suru pozitif sonuc var. @ladycy hayırlı olsun. Benim de yarın test gunum. Ama korkuyorum yaptırmaya. Herkes erkenden yaptırır ben de daha da beklesem diyorum:))) bu arada kan sonuclarınız nasıl arkadaslar? Kutlama yapıyorsunuz galiba :)
zeynom hayırlı haberlerle gel inşallah dualarım hepiniz için

Yarın test günüm kndimi çok kötü hissediyorum başım dönüyo yürüyemiyorm Yüzüm kızarıyo ne kdr zor süreçlerden geçiyoruz Allahım nolur yolumuza Işık tut ve hepimizin istedını hayırlı sekılde ver . Psikolojikmn hasta oldum
canım lütfen sakin ol elini karnına koy ve bol bol dua oku ben kendimi nasıl üzmüştüm yok yine olmadı diye kötü düşünme olurmu canım dualarım seninle

canım kader arkadaşlarım iyi dilekleriniz için hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum kan sonucum 90 çıktı :nazar: rabbime şükürler olsun ama asıl test günüm cumartesi idi inşallah katlar ikiye alenaycım gaza geldim idrar testi yapmam diyordum senin testin bana umut oldu inanamadım burdaki herkese ve bebek hasreti çeken herkese o kadar çok dua ettim ki sonucu aldığımda söylediğim şey rabbim herkese yaşatsın oldu en kısa zamanda hepiniz bu mutlu haberi alın inşallah ve biz yeni adaylarda hayırla sonuçlanırız inşallah

değerin çok güzel canım kat kat katlanır inşallah:)) dualarını bekliyoruz.

Merhaba arkdaslar:) bugun yumurtaciklarim iyice buyumus en buyukleri 19 ve 19bucuk olmus doktor ani hareketler yapma dikkatli hareket et dedi buaksm catlatma ignemi olacam pazar sabahi opu allahim insallah guzl gecer

Zaten ben idrar testini paylaşırken. Benimle aynı gün transferi olan arkadaşların da hemen test yapacağını tahmin ettim canım:)) iyiki de yaptın. Çok ta iyi oldu. Maşallah kan değerinde çok güzel. Ben de yarın kan vericem. Paylaşırım ;)

Zaten ben idrar testini paylaşırken. Benimle aynı gün transferi olan arkadaşların da hemen test yapacağını tahmin ettim canım:)) iyiki de yaptın. Çok ta iyi oldu. Maşallah kan değerinde çok güzel. Ben de yarın kan vericem. Paylaşırım :KK66:
evet canım bana umut oldun :KK66: hayırlı sonuçlar al inşallah nasıl dua ediyorum hepinize

Hayırlı olsun canım Allah kucagına almayı nasip etsin.. Bende simdi opu dan cıktım Allah emeklerimizi Boşa çıkarmasın.
amin canım çok geçmiş olsun rabbim gönlü muradınızı versin hepinizin dualarım hepiniz için inşallah benim hamileliğim de ilerler Allahın izniyle

Zaten ben idrar testini paylaşırken. Benimle aynı gün transferi olan arkadaşların da hemen test yapacağını tahmin ettim canım:)) iyiki de yaptın. Çok ta iyi oldu. Maşallah kan değerinde çok güzel. Ben de yarın kan vericem. Paylaşırım :KK66:
ikinizde tebrik ederim kızlar telefndan Yazdığım için tek tek Cvp veremedim Allah'ım sağlıkla kucağımıza vermeyi nasip etsin

gecmıs olsun cnm nasılsın? ağrın sızın var mı kolay mı gecıyo benımde pazar gunu opum var bıraz gerılıyorum
canım gerilme lütfen hiç bi sıkıntı olmuyor inan uyuyup uyanıyorsun sana şu kadar söyleyeyim ne kadar rahat olursan o kadar başarılı oluyor sonuç Allah yardımcın olsun

canım gerilme lütfen hiç bi sıkıntı olmuyor inan uyuyup uyanıyorsun sana şu kadar söyleyeyim ne kadar rahat olursan o kadar başarılı oluyor sonuç Allah yardımcın olsun
ya benı geren sey bayılacak olmam nedense:( hıc daha once bayıltılmadım ondan sanırım

Back