• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Kafam allak bullak karnıma bakıp duruyorum buda bni çok kötü yapıyo .
Allahım inş yollarımıza birer Işık tutar aydınlığa çıkarız ve istedıklerımız hayırlısıyla olur . Iyi düşünemiyorum hiç . Eger sonuç negatif olursa eşim söylemeyecek bna duymak istemiyorum
bugün cok yogundum nete giremedim. simdi hızlıca okudum geçmişi. canım biz dün sonuç alana kadar hamile oldugumuza inanacaz demedik mi:) sen neden yine modunu düşürüyosun

bugün cok yogundum nete giremedim. simdi hızlıca okudum geçmişi. canım biz dün sonuç alana kadar hamile oldugumuza inanacaz demedik mi:) sen neden yine modunu düşürüyosun
Sanırım bundan Öncekilerde tutması sote bunuda tutmadı sayıyorum gercekten öyle düşünüyorum işte . Eşimle konuştum belki hiç olmayadabilir çocugumuz takdir ilahi dedi .

Aynı durumdayız.Amiinn...Eşim pazarlık yapa yapa ...eczacı acıdı artık halimize..:)
yarın sabah opu zamanımız geldi arkadasım.. allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. öğlen gibi eve dönmüş oluruz haberleşiriz. Allah yardımcın olsun yarın için, görüşmek üzere

Sanırım bundan Öncekilerde tutması sote bunuda tutmadı sayıyorum gercekten öyle düşünüyorum işte . Eşimle konuştum belki hiç olmayadabilir çocugumuz takdir ilahi dedi .
senin test günün yarın dimi.. yarın pozitifi aldaıgında bak nekadar üzüleceksin.. bende mutlu mutlu ben dememiş miydim dicem insallah

İnş öyle olur bn bile şaşırmak istiyorum gercekten oldu demek istiyorum bu 4. Cünkü
Inşallah hayırlı pozitif haberleri werelim hepimiz başımızı yastığa koyunca birbirimize dua edelim Rabbim elbet bize de yazmış ama ne zaman sadece o bilir sabır tevekkül dua ile gelecek meleklerimiz ben yürekten inanıyorum ;)

Inşallah hayırlı pozitif haberleri werelim hepimiz başımızı yastığa koyunca birbirimize dua edelim Rabbim elbet bize de yazmış ama ne zaman sadece o bilir sabır tevekkül dua ile gelecek meleklerimiz ben yürekten inanıyorum :KK66:
Ins Cm I'nş dualarım da hep varsınız

Ben burada bu resmi paylasacak miydim. Hamileyim diye haykiracak miydim. Ne duygularima ne de goz yaslarima hakim olamiyorum. Transferimin 9. Gunu ve erken gebelik testinde cok net bir sekilde pozitifi gordum. Darisi tum kader arkadaslarimin basina...
Ayy cok sevindiiiiiimmm..Allah saglikla kucagina almayi gostersin...

Ca
Kızlarrrr bugün 9. Gün ve kan testinde pozitifi gördümı.allahım kat kat katlandığını ve bu kez sağlıkla kucağıma aldığım günleri gösterir bana ve tüm pozitif alan Arkadaşlarıma.beklemedeki Arkadaşlarıma da çok çok dualar ediyorum.
Canim yaa saat onda opu ya giricem,bu haberler nasil moral oldu anlatamam...kutluyorum pozitifleri...

Canım tedavin hayırlı olsun. Ben de irenbeye gidiyorum. Kaan bey benim doktorum. Kaan bey çok iyi bir dr. Memnun kalacağını düşünüyorum. Şimdi seni muayene eder, tahlilleri ve vitaminleri verir. Bu ay tedaviye başlatmaz. Zaten taze transfer yapmıyor.
sağol canım aminn. herkes çok memnun olduğunu gözlemlediğim için onu tercih ettim. bazı tahlillerimi şimdiden yaptrdım ama eksikleri de yaparım Kaan Bey'in dediğine göre. taze transfer neden yapmıyor canım? daha mı iyi öyle olması? bi de çok mu sürer tedaviye başlamak acaba? çok okusam da bazı şeyleri bilmiyorum pek canım kusura bakma:(

Back