hepimiz için hayırlısı canım benim.. sen de biran evvel alırsın kucağına inşallah bebeğini sağlıkla..Tamam isde cnm kaan bey öyle yapiyormus tedavilerini..yarin bir baska arkadasda gidecek oraya..inşallah herşey cok güzel gider..ayrica dondurulmus embiriyo transfer ediyormuş. .
Sağol cnm.nedeni yok bisey demediler..
inşallah senin icin hersey olumlu gider cnm..
zeynom hayırlı haberlerle gel inşallah dualarım hepiniz içinNe guzel bir suru pozitif sonuc var. @ladycy hayırlı olsun. Benim de yarın test gunum. Ama korkuyorum yaptırmaya. Herkes erkenden yaptırır ben de daha da beklesem diyorum:))) bu arada kan sonuclarınız nasıl arkadaslar? Kutlama yapıyorsunuz galiba :)
canım lütfen sakin ol elini karnına koy ve bol bol dua oku ben kendimi nasıl üzmüştüm yok yine olmadı diye kötü düşünme olurmu canım dualarım seninleYarın test günüm kndimi çok kötü hissediyorum başım dönüyo yürüyemiyorm Yüzüm kızarıyo ne kdr zor süreçlerden geçiyoruz Allahım nolur yolumuza Işık tut ve hepimizin istedını hayırlı sekılde ver . Psikolojikmn hasta oldum
canım kader arkadaşlarım iyi dilekleriniz için hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum kan sonucum 90 çıktırabbime şükürler olsun ama asıl test günüm cumartesi idi inşallah katlar ikiye alenaycım gaza geldim idrar testi yapmam diyordum senin testin bana umut oldu inanamadım burdaki herkese ve bebek hasreti çeken herkese o kadar çok dua ettim ki sonucu aldığımda söylediğim şey rabbim herkese yaşatsın oldu en kısa zamanda hepiniz bu mutlu haberi alın inşallah ve biz yeni adaylarda hayırla sonuçlanırız inşallah
Zaten ben idrar testini paylaşırken. Benimle aynı gün transferi olan arkadaşların da hemen test yapacağını tahmin ettim canım:)) iyiki de yaptın. Çok ta iyi oldu. Maşallah kan değerinde çok güzel. Ben de yarın kan vericem. Paylaşırımcanım kader arkadaşlarım iyi dilekleriniz için hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum kan sonucum 90 çıktırabbime şükürler olsun ama asıl test günüm cumartesi idi inşallah katlar ikiye alenaycım gaza geldim idrar testi yapmam diyordum senin testin bana umut oldu inanamadım burdaki herkese ve bebek hasreti çeken herkese o kadar çok dua ettim ki sonucu aldığımda söylediğim şey rabbim herkese yaşatsın oldu en kısa zamanda hepiniz bu mutlu haberi alın inşallah ve biz yeni adaylarda hayırla sonuçlanırız inşallah
amin canım her an dilimde inan mübarek cumalar hürmetine Rabbim herkese yaşatsın inşallahdeğerin çok güzel canım kat kat katlanır inşallah:)) dualarını bekliyoruz.
evet canım bana umut oldunZaten ben idrar testini paylaşırken. Benimle aynı gün transferi olan arkadaşların da hemen test yapacağını tahmin ettim canım:)) iyiki de yaptın. Çok ta iyi oldu. Maşallah kan değerinde çok güzel. Ben de yarın kan vericem. Paylaşırım
Hayırlı olsun canım Allah kucagına almayı nasip etsin.. Bende simdi opu dan cıktım Allah emeklerimizi Boşa çıkarmasın.evet canım bana umut oldunhayırlı sonuçlar al inşallah nasıl dua ediyorum hepinize
amin canım çok geçmiş olsun rabbim gönlü muradınızı versin hepinizin dualarım hepiniz için inşallah benim hamileliğim de ilerler Allahın izniyleHayırlı olsun canım Allah kucagına almayı nasip etsin.. Bende simdi opu dan cıktım Allah emeklerimizi Boşa çıkarmasın.
canım kader arkadaşlarım iyi dilekleriniz için hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum kan sonucum 90 çıktırabbime şükürler olsun ama asıl test günüm cumartesi idi inşallah katlar ikiye alenaycım gaza geldim idrar testi yapmam diyordum senin testin bana umut oldu inanamadım burdaki herkese ve bebek hasreti çeken herkese o kadar çok dua ettim ki sonucu aldığımda söylediğim şey rabbim herkese yaşatsın oldu en kısa zamanda hepiniz bu mutlu haberi alın inşallah ve biz yeni adaylarda hayırla sonuçlanırız inşallah
ikinizde tebrik ederim kızlar telefndan Yazdığım için tek tek Cvp veremedim Allah'ım sağlıkla kucağımıza vermeyi nasip etsinZaten ben idrar testini paylaşırken. Benimle aynı gün transferi olan arkadaşların da hemen test yapacağını tahmin ettim canım:)) iyiki de yaptın. Çok ta iyi oldu. Maşallah kan değerinde çok güzel. Ben de yarın kan vericem. Paylaşırım
gecmıs olsun cnm nasılsın? ağrın sızın var mı kolay mı gecıyo benımde pazar gunu opum var bıraz gerılıyorumHayırlı olsun canım Allah kucagına almayı nasip etsin.. Bende simdi opu dan cıktım Allah emeklerimizi Boşa çıkarmasın.
aminnnn cümlemizin inşallah canım Rabbim hayırla devam ettirir inşallah cümlemizinkiniikinizde tebrik ederim kızlar telefndan Yazdığım için tek tek Cvp veremedim Allah'ım sağlıkla kucağımıza vermeyi nasip etsin
canım gerilme lütfen hiç bi sıkıntı olmuyor inan uyuyup uyanıyorsun sana şu kadar söyleyeyim ne kadar rahat olursan o kadar başarılı oluyor sonuç Allah yardımcın olsungecmıs olsun cnm nasılsın? ağrın sızın var mı kolay mı gecıyo benımde pazar gunu opum var bıraz gerılıyorum
ya benı geren sey bayılacak olmam nedensecanım gerilme lütfen hiç bi sıkıntı olmuyor inan uyuyup uyanıyorsun sana şu kadar söyleyeyim ne kadar rahat olursan o kadar başarılı oluyor sonuç Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?