• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Rica ederim bol şans.
dene canım ama abartmadan:-)

kızımda evet diğerleride bi sıvuya konuldu gelişsinler diye 6 taneside gelisti ama geriden geliyordu sonradan elimdeki 1 tanede bölünmeye devam etmedi.6 taneden 2 tane kalıtelı olmayan teansfwr edildi diğerlerise yola devam edememişti iptal etmeyelım şansımızı deneyelım dediler ve oldu.doktorun bile unudu yokt.mucize bebek kızım nur hanım için hala bahseder .gidince sor anlatır:-)

allah hayırlısını nasip etsin hiç birakmasın seni inşallah
Hakikaten olcak olduktan sonra suraya bak onca umutsuzlugun uzerine pozitif gelmis :)

Suan dokunsalar aglayacak moddayin.. muayeneden ciktim.. evet yumurta sayim iyi ama hep buyuklukler 8 ila 10 arasinda doktor inatçı cikti yumurtalar dedi ama gelgorki dozuda arttirmadi:KK43: yarin catlama onleyiciye baslicakmisim sali tekrar muayene canin cok skldi..
Canım wardir bir bildiği üzülme hayırlısı ile olsunlar etkileme minik yumoslari annesi yavaş yavaş kaliteli büyücekler

Hakikaten olcak olduktan sonra suraya bak onca umutsuzlugun uzerine pozitif gelmis :)
pozitif geldi gelmesinede değerim düşük çıktı 3 kez tekrarlandı ucu ucuna 2 ye katladı dış gebelık olabilir dedi.2 hafta sora kontrole çağirdi.kalp arişini suyduk.25 haftada gelişim geriliği teapit etti nur hanım.34 bilemedin 36 haftada dogar dedi.34 haftasa erken doğdu minnosum.baaka bir doktora gitmiştim.nur hanıma gidicem diye ağlamıstım dogum baslamıs ben baska hastaneye gidiyorum
Allah doktorumdan bin kere razi olsun piskologum o benim ablam canım.4 yıldır yol arkadasım tüp bebekle alakam olmasiği halde bama her konuda yardımcı oldu.gittim sohbet ettik zaman ayırdı en büyük minnetimde kıImın erken doğucagını anladı müdahale etti diğer iki doktor olucaklardan habersizdi bu esnada
gerçekten de öyle aslında ama elden bişey gelmeyince insan vesilelere sarılıyor..ol diyecek ve olacak gerisi boş ama işte..
aynen öyle ve ben hep olmıycak diyordum oldu sarı sekerim

Bende seninle aynı yaştayım hiç gebeliğim olmadı. Benimde rezevrlerim fena değil yaşıma göre, çok iyi değil ama kötüde değilmiş. Peki ne kadar ücret ödeyeceksin toplamda bilgin varmı canım, kaç embriyoyu cgh göndereceksin?
Mrb 5700 İLACLAR 2750 HİSTEROPİ EMBİRYO BAŞINA 400 DOLAR Çözme Dondurma UCRETLERİ VAR Bide 1200 TL

Mrb 5700 İLACLAR 2750 HİSTEROPİ EMBİRYO BAŞINA 400 DOLAR Çözme Dondurma UCRETLERİ VAR Bide 1200 TL
Çok çok pahalı 5000 tl tedavi ücreti 2000 tl îlaç ücreti dondurma ücretsiz.ilk tranaferde ücretsizdi ilimci transfer 2000 tl...biraz fark var givi görünsede toplayınca eğey para cıkıyor

canım benimde 2 gündür sırt ağrım çok bende yatmaya bağlıyorum daha doğrusu hareketsizliğe çokta yatmıyorym ayaklarımı uzatıp oturuyorum ya belirti aramıyorum aslında ama ah şu korku varya insan ne düşüneceğini şaşırıyo
cok haklisin ama dusunme hasta gibide yatma ben gecen hasta gibi yatyim yemegim bile odama geldi ama bu sfer 2 gun yattim sonra hep sokaklarda dolastim walla bak is bile yaptim ama kendimi yormamak sarti ile rabbim buyuk dua edin bol bol

çok sağol canım nerden baksan en az 10 bin TL gibi bir hesap çıkıyor o zaman...peki ilaçlarını oradan mı aldın yoksa eczaneden mi, sanki kendileri veriyor gibi duydum, karıştırmıyorsam...

Çok çok pahalı 5000 tl tedavi ücreti 2000 tl îlaç ücreti dondurma ücretsiz.ilk tranaferde ücretsizdi ilimci transfer 2000 tl...biraz fark var givi görünsede toplayınca eğey para cıkıyor
senin gittiğin hastane şişli memorial dı değilmi, oradaki fiyatlar söyledin....dediğin gibi toplama vurduğunda çok oluyor, orayı düşünmemdeki neden sırf cgh işlemi için, oda nerden baksan embriyo başına 1000TL geliyor..

senin gittiğin hastane şişli memorial dı değilmi, oradaki fiyatlar söyledin....dediğin gibi toplama vurduğunda çok oluyor, orayı düşünmemdeki neden sırf cgh işlemi için, oda nerden baksan embriyo başına 1000TL geliyor..
yok kızımdakı hastanem memorialdi 2200€ artı2000 tl de ilaçlara vermiştim 1600 tl tahlilere verildi 340 tl de ilk muayneydi o zaman memorialde.şuan medical park tayim

Kızlar ben 8.gün ve 10.gün kan testi yaptırdım tekrar etmedim tekrar yaptır diyende olmadı bazı arkadaslar 12.günde yaptırıyo bende yaptırsammı gecmi kaldım acaba

Kızlar ben 8.gün ve 10.gün kan testi yaptırdım tekrar etmedim tekrar yaptır diyende olmadı bazı arkadaslar 12.günde yaptırıyo bende yaptırsammı gecmi kaldım acaba
Canim zaten dojtrlar 12.gun yaptirmiyorlarmi testi sen kendinmi erkenden yapmisdin

Hayır cnm yaptırmana gerek yok.bazen hcg geç oluştuğu için net olsun diye drlar 12. Gün diyor 2 ye katlayıp katılamadığını görmek için de 2 gün sonra tekrar ettiriyorlar.senin zaten 8. Gün hcg N çıkmış,Tekrarını da yaptırmışsın.boşuna tekrar kan verme Herşeyin yolunda Şükürler olsun dr kontrolünü bekle artık bebeişle tanışmak için

Yop
Canim zaten dojtrlar 12.gun yaptirmiyorlarmi testi sen kendinmi erkenden yapmisdin
yoo Canm bana transferin 10.günü demişlerdi test günüm 10.günüydü bana ve aynı kliniğe giden tüm arkadaslarıma 10.gün veriliyor test günü benimde yaptırdığım son test günü 10.gün

Back