• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Çok teşekkür ederim.çok geçmiş olsun sizede.zor sureçlerden geçiyoruz.ama site mükemmel bilmediğim okadar şey varmışki tek tek okudum.merak edip hiç araştırmamıştım.deneyimleri yaşayanlardan öğrenmek güzel çünkü dr bu kadar detaylı anlatmıyorlar.sorduğumuz zaman cevap veriyorlar sadece
Ah canım inşallah daha fazlasını öğrenmek zorunda kalmazsın. İnşallah en kısa sürede kavuşursun hasretine

Kizlar Günaydın hayirli pazarlarimiz olsuunn..
Transfer sonrası 9. Günüm agrilar bitti şişlikler indi. Birsey hissetmiyorum galiba biraz icim buruluyor ama moralimi bozmamaya calisiyorum.Dun bi idrar testi aldim ama sali sabahina kadar yapmiycam diye kendime soz verdim. Bide aldigom testin sonucu çift cizgili degil +yes yada -no yaziyomus silik cizgi de goremem diye iyice vazgeçtim. Rabbim yavrularimiza guzel bir ömür nasip etmistir umarim..

Kullandığım igneyi buzdolabına koymayı unuttum 3 saat kadar Bişey olurmu
Ovitrelli yani çatlatma iğnesi dışındakiler soğuk zincir değil.yani 25 derecenin altındaki oda sıcaklığında saklanabiliyor.zaten eczanede de rafta bu ilaçlar.o Yüzden korkma bişey olmaz.

Transfer sonrası 9. Günüm agrilar bitti şişlikler indi. Birsey hissetmiyorum galiba biraz icim buruluyor ama moralimi bozmamaya calisiyorum.Dun bi idrar testi aldim ama sali sabahina kadar yapmiycam diye kendime soz verdim. Bide aldigom testin sonucu çift cizgili degil +yes yada -no yaziyomus silik cizgi de goremem diye iyice vazgeçtim. Rabbim yavrularimiza guzel bir ömür nasip etmistir umarim..
Insallah hayurlisuyla pozutifi yani yes i:) gorursun cnm

Yop

yoo Canm bana transferin 10.günü demişlerdi test günüm 10.günüydü bana ve aynı kliniğe giden tüm arkadaslarıma 10.gün veriliyor test günü benimde yaptırdığım son test günü 10.gün

Canim benim de 11.gun du test gunum. 13.Gun birdaha yaptirdim. Ama sen 8 ve 10 da ikiye katlayip katlamadigini gormek icin birdaha yaptirmissin zaten, gerek kalmamis artik yenisine..

Arkadaslar climara fort bant kullananlar lutfen cevap verirmisiniz yaptirmak icin en uygun neresidir sizce kalkmamasi kirismamasi icin birde benim transferim gecen ay e2 degerim yukselmedigi icin ertelenmisti bu ay bantlara basliycam nar suyu icen ve faydasini goren varmi varsa lutfen paylassin herkese hayirli tedaviler ve sonuclae olsun dilerim...

Arkadaslar climara fort bant kullananlar lutfen cevap verirmisiniz yaptirmak icin en uygun neresidir sizce kalkmamasi kirismamasi icin birde benim transferim gecen ay e2 degerim yukselmedigi icin ertelenmisti bu ay bantlara basliycam nar suyu icen ve faydasini goren varmi varsa lutfen paylassin herkese hayirli tedaviler ve sonuclae olsun dilerim...
Canım tedavin hayırlı olsun. Güzel haberlerini de duyarız inşallah. Ben kalçamın üst kısınlarına yapıştırmıştım. Narı da bol bol çekirdekleriyle tüketmiştim

Canım tedavin hayırlı olsun. Güzel haberlerini de duyarız inşallah. Ben kalçamın üst kısınlarına yapıştırmıştım. Narı da bol bol çekirdekleriyle tüketmiştim

Tesekkurler canim hemen cevap verdigin icin,sanirim senin tedavin coook guzel sonuclanmis resimden anladigim kadarila allah herkese saglikli ve hayirli evlatlar versin insallah...

Hayırlı olsun inşlh.ben de kullanıyorum bantı.kalçada Dediğin gibi kırılıyor o Yüzden bel hizasının altı kalçanın 3/4 parmak kadar üstüne yapıştırıyorum

Lütfen moralini bozma belirti olmaması hamile değilsin demek değildir. Normal yolla kalan nice hamile haftalarca farketmiyor öyle düşün.. Bence kesin hamilesin

Hayırlı pazarlar kızlar düğün düğün dolaşmaktan içim bunaldi sizler nasılsıniz yumurtalarimla geziyorum son son sewiyorum onları konuşuyorum sağlıklı kaliteli olsunlar die uyarıyorum bakalım neler olucak heyecan we merakla bekliyorum hepinize sakaryadan selamlar :KK54::KK54::KK54:

Tesekkurler canim hemen cevap verdigin icin,sanirim senin tedavin coook guzel sonuclanmis resimden anladigim kadarila allah herkese saglikli ve hayirli evlatlar versin insallah...
Maalesef benimki kimyasal gebelikle sonuçlandı canım. Allah nasip kısmet ederse ramazandan sonra bir daha deneyeceğiz inşallah

Allahım ısteyen herkesın gönlüne göre versin allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın ' Kün fe ye Kün ' Ol de Olsun Yarabbim !

[Üye----------------Yaş -----Deneme ------ Merkez ---- - Transfer---------- Sonuç

Saricicek --------- 34 ------- 2.deneme ------ Ankada adana ------- tedavide

Batmanbeginn ----- 30 -------1.deneme ---------Ankada Adana ----------- :nazar:HAMİLE:nazar::anneadayı::KK46:

Tusemim ------------- 23----------- 2.deneme -----------Maslak Acıbadem --- Transfer beklıyor

TuğçeSerdar----------24 --------- 2.deneme -------Medical Park Göztepe ------14 mayıs

Yenibidunya --------- ??-----------2.deneme-----------Ankada Adana ----08.05.2015 transfer

Gülşahbeyza---------- 28--------- 1.deneme -------Gelecek Tüp Bebek Merkezi ---- 29Mayıs

Umut88------------ ?? -----------4.deneme ---------- ?? ---------- tedavide

Majesteleri----------- 37---------7.deneme--------- Ankara Navart -------- Tedavide

cananu.....................??? ------------???-------------------Bahçeci Umut ----------- Tedavide

kuslar ------------------?? ------------- 4.deneme --------------İzmir KENT------- tedavide

gamze42------------ 27-----------------1 .deneme---------- belli değil-----

Birgaripyolcu-------26------------------1.deneme-----Kadiköy Şifa -------- Tedavide
Bende girmek istiyorum listeye ;)

Back