• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Kızlar benim de 4. Gün bugün.dördümüz aynı mı öğrenicez sonuçları şimdi.ben belirtilere hiç takılmıyorum çünkü hamile kaldığım tedavilerde de hiçbir belirti yaşamamıştım o Yüzden rahatım siz de rahat olun.siz hala yatıyormusunuz, neler yapıyordumuz
çok heyecanlı ya farklı farklı hayatlar nasıl kesişiyor rabbimin işine bak ben yatmıyorum canım düne kadar daha çok yatmaya çalışıyodum ama bugün hiç yatmadım mesela yatmıyorum ama işte yapmıyorum sadece karnımı doyurmaya lavaboya falan kalkıyorum bu akşamda kısa bi yürüyüşe çıkacağız eşimle yavaş yavaş çok daraldım çünkü

akadaşlar mrb bende bugün itibariyle ilk tüp bebek tedavime başladım şükür.inşallah sonuçda güzel olur.bugün 13 tane yumurta olduğunu söyledi drum ankarada genartta tup deneyeceğiz inşallah 27 yaşındayım. ilk gün için bu sayı normal midir?inşallah rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Ben de çok şişmanim.bana da vitamin verdi on gorusmede.bir ay kullandim.kilo verdin mi dedi,verdim dedim.ne ben kendim tartildim,ne dr tartti...boyle olmasindan da memnunum.olacaksa her turlu olur...
Kesinlikle haklısın ama bende tutunma problemi de var.şimdiye kadarki denemelerde tutunamadığı için bu sefer kesinlikle kilo vermelisinz dedi hem eşime hem bana.haftasonunu geçirip hafta başı başlayacağım diyete.

çok heyecanlı ya farklı farklı hayatlar nasıl kesişiyor rabbimin işine bak ben yatmıyorum canım düne kadar daha çok yatmaya çalışıyodum ama bugün hiç yatmadım mesela yatmıyorum ama işte yapmıyorum sadece karnımı doyurmaya lavaboya falan kalkıyorum bu akşamda kısa bi yürüyüşe çıkacağız eşimle yavaş yavaş çok daraldım çünkü
Ooo bayaa sıkılmışsındır tabi.ben Salı transfer oldum Ogün ve çarş yattım perş cuma işe gittim fakat çok zorlamadım kendimi.bugün de oturur vaziyette dinleniyorum.

akadaşlar mrb bende bugün itibariyle ilk tüp bebek tedavime başladım şükür.inşallah sonuçda güzel olur.bugün 13 tane yumurta olduğunu söyledi drum ankarada genartta tup deneyeceğiz inşallah 27 yaşındayım. ilk gün için bu sayı normal midir?inşallah rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
bence 13 yumurta güzel bi durum canım inşallah hepside olgun çıkar hepside döllenir seninde yumurtan çok olmuş polikistikmisin

Benm naçizane deneyimime göre çok iyi bir sayı.benden 13-14 toplanmıştı.önemli olan gelişmelerinin iyi olması.herşey gönlüne göre olsun hayrlısıyla evladını sağlıklo bi şekilde kucağına alman dileğiyle.. Sevgiler

Tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah.sayın bence iyi.tedavide önemli olan sayıdan çok kalitesi canım.inşlh hepsi döllenirler ve kalitelidirler

Ooo bayaa sıkılmışsındır tabi.ben Salı transfer oldum Ogün ve çarş yattım perş cuma işe gittim fakat çok zorlamadım kendimi.bugün de oturur vaziyette dinleniyorum.
evet ya bide tabiat olarak çok hareketliyimdir çatladım valla test gününü ne zamana verdi peki doktorun

Kayseride olmuş bu haber, netten bakabilirsin. Bülent hocanın hastasısın galiba, nasıl gidiyor tedavi, histereskopi için ne kadar ücret ödedin öğrenebilir miyim, embriyolara cgh yapılacak mı arkadaşım....Ben eğerki yeni bir tedaviye başlarsam İstanbula gitmeyi düşünüyorum da, bu yöntem için özellikle..
Ayy saol kuzum yaa içimi rahatlattınnnn :KK19: evet canım Bülent hocanın hastasıyım 2.750 lira ödedim histereskopi için benim sorunum rahim duvarımın kalınlşmamasıydı sanırım bundan dolayı benden Cgh istemedi ama bi çok kişiden istiyo bide bu bnm ikinci tüp bebeğim belki o Yüzden de istememiş olabilir çok fazla denemem olmadı diye

hem heyecan hem korku aynı anda faklı duygular hissediyorum..dua edip beklemekten başka bişeyde gelmiyor elden..dualarınızı eksik etmeyin..keşke sadece tüp bebek olsa belki daha kolay olacakti bide pgt eklendiher zorlukla birlikte bi kolaylık vardır elbet...güzel günler yakın inşallah

Ayy saol kuzum yaa içimi rahatlattınnnn :KK19: evet canım Bülent hocanın hastasıyım 2.750 lira ödedim histereskopi için benim sorunum rahim duvarımın kalınlşmamasıydı sanırım bundan dolayı benden Cgh istemedi ama bi çok kişiden istiyo bide bu bnm ikinci tüp bebeğim belki o Yüzden de istememiş olabilir çok fazla denemem olmadı diye
Anladım canım sağolasın, söylediğin gibi ikinci deneme olduğu için istememiştir,genelde negatifleri çok olanlara uyguluyormuş. Benimde negatiflerim çok, bu yöntem için orası aklımda.
Bu arada bu bahsedilen tüp bebek skandalı yeni bir haber değil baya oldu, ben özellikle araştırmıştım nerde diye, Kayseride olmuş, o yüzden içini ferah tut. Hiç bir yerin böyle hataya yer vermemesi lazım..

bence 13 yumurta güzel bi durum canım inşallah hepside olgun çıkar hepside döllenir seninde yumurtan çok olmuş polikistikmisin
yok canım benim eşimde azospermi vardı sonra meni kanallarının doğuştan olmadığını öğrendik dr mistik fibrozis taşıyıcısı olduğunu söyledi sonra genetik testler verdik tevafuk buya bendede kistik fibrozis çıktıher şey üst üste geldi daha bir yıllık evliyim.şimdi pgt denilen genetik taramayla tüp deneyeceğiz biraz zor işimiz yani.inşallah hepimizin gönlündekini versin rabbim dua ile..

hem heyecan hem korku aynı anda faklı duygular hissediyorum..dua edip beklemekten başka bişeyde gelmiyor elden..dualarınızı eksik etmeyin..keşke sadece tüp bebek olsa belki daha kolay olacakti bide pgt eklendiher zorlukla birlikte bi kolaylık vardır elbet...güzel günler yakın inşallah
Can'ını hiç Sıkma.her işte vardır bir hayır böyle sorunlar varsa pgt bence sizin için en hayırlı Yöntem,Çocuklarınızın sağlığı için ayrıca korkma onun bi zorluğu yokki embriyolardan 1 Hücre Alıp sağlıklı olup olmadıklarına bakıyorlar sağlıklı olanı 5. Gün falan transfer ediyorlar.zaten pgt yapılmıcak olsa da o Süreyi zaten bekleyerek geçirecektin

gerçekten mi ya belirtin falan varmı canım ölüyorum meraktan yaa hadi olmamışsa yine diye hergün eşim işten gelince karnımı öpüyo ağlamaya başlıyorum ne zor bir süreç nasıl bir sabır sınavı rabbim daha büyüğünü göstermesin
İlk uc gun baya kasik agrim vardi. Bugun ara ara hafif var. Benim ilk denemem ve heyecan hat safhada. Esim bebek gibi bakiyor bana sagolsun. Rapor aldim evde yatiyorum ama calismaya alisan birine ev zor geliyor. Sen surekli yatiyor musun ?

Kayseride olmuş bu haber, netten bakabilirsin. Bülent hocanın hastasısın galiba, nasıl gidiyor tedavi, histereskopi için ne kadar ücret ödedin öğrenebilir miyim, embriyolara cgh yapılacak mı arkadaşım....Ben eğerki yeni bir tedaviye başlarsam İstanbula gitmeyi düşünüyorum da, bu yöntem için özellikle..
Mrb bende Bülent hocanın hastasıyım dün başladım tedaviye siz demi Bülent hocaya gidiyorsunuz

Mrb bende Bülent hocanın hastasıyım dün başladım tedaviye siz demi Bülent hocaya gidiyorsunuz
Hayırlı olsun arkadaşım, güzel sonuçla ayrılırsın inşallah oradan. Ben araştırıyorum şehir dışından gideceğim oraya, biraz zor olacak ama hem maddi hem manevi, negatiflerim çok artık farklı bir şey denensin yapılsın istiyorum. cgh yöntemi aklıma yatıyor sadece çok pahalı...yeni negatif aldım bir kaç ay sonra başlamayı düşünüyorum ama öncesinde bir görüşme için hocaya gideriz galiba..

Back