• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Merhaba ,bendimde yarın opu var tek yumurtayla...dün gece çatlatma iğnemi vurdum ve endol fitil verdi durum 18 mm di.balon gibi şişmiş dikkat et yat dedi erken çatlama riski var,sabah klnikteyim bakalım,olmalı çatlarda opu iptal olursa sizce aşılama deneyim mi,bide bugün evde gebelik idrardan testi yapsam anlaşılırmı çatlayıp çatlamadıgı.biyerde okumuştum sanki

Merhaba ,bendimde yarın opu var tek yumurtayla...dün gece çatlatma iğnemi vurdum ve endol fitil verdi durum 18 mm di.balon gibi şişmiş dikkat et yat dedi erken çatlama riski var,sabah klnikteyim bakalım,olmalı çatlarda opu iptal olursa sizce aşılama deneyim mi,bide bugün evde gebelik idrardan testi yapsam anlaşılırmı çatlayıp çatlamadıgı.biyerde okumuştum sanki
canım çatlatma iğnesinde hcg var idrar tahlili yaparsan kesin çift çizgiyi görürsün boşuna kendini strese sokarsın. drlar bile usg iile görebiliyorlar çatlamayı.

Arkadaslar climara fort bant kullananlar lutfen cevap verirmisiniz yaptirmak icin en uygun neresidir sizce kalkmamasi kirismamasi icin birde benim transferim gecen ay e2 degerim yukselmedigi icin ertelenmisti bu ay bantlara basliycam nar suyu icen ve faydasini goren varmi varsa lutfen paylassin herkese hayirli tedaviler ve sonuclae olsun dilerim...
canım ben kullandım. kalça en iyi yer sana tavsiye üzerine şu göz bantlarından ya da sargı bezlerini tutturmak için kullanılan bantlardan yapıştır rahat edersin...

İlk uc gun baya kasik agrim vardi. Bugun ara ara hafif var. Benim ilk denemem ve heyecan hat safhada. Esim bebek gibi bakiyor bana sagolsun. Rapor aldim evde yatiyorum ama calismaya alisan birine ev zor geliyor. Sen surekli yatiyor musun ?
Arkadaşlar size tavsiyem tv de eğlenceli şeyler izlemeye bakın. Daha önceden severek izlediğiniz diziler varsa onları internetten falan izleyin. Seçerek izleyeceginiz şeyler vaktin daha çabuk geçmesi ve aklınızın dağılmasına sebep oluyor . sürekli sonuç ne çıkacak diye düşünmek daha da çok geriyor insanı..

canım ben kullandım. kalça en iyi yer sana tavsiye üzerine şu göz bantlarından ya da sargı bezlerini tutturmak için kullanılan bantlardan yapıştır rahat edersin...
Ben kullaniyorum. 2 günde 1 degistiriyorum . 4 adet var bende 2 si göbek çevresinde ikisi arkada kalça üstünde . bugün banyo bile yaptım sıkıntı olmadı . akşam degistirecegim . ilk günler endişeliyim aklım hep onlardaydı. Şuan alıştım onlarda benim bir parçam gibi oldu artık . 1 aydır kullaniyorum .sana tavsiyem çok takılma oluruna bırak. Birde aynı yere yapıştırma değiştirirken farklı yere yapıştır cildin nefes alsın . özelden mesaj atabilirsin sormak istediğim bisey varsa.

Arkadaslar climara fort bant kullananlar lutfen cevap verirmisiniz yaptirmak icin en uygun neresidir sizce kalkmamasi kirismamasi icin birde benim transferim gecen ay e2 degerim yukselmedigi icin ertelenmisti bu ay bantlara basliycam nar suyu icen ve faydasini goren varmi varsa lutfen paylassin herkese hayirli tedaviler ve sonuclae olsun dilerim...
Ben kullaniyorum. 2 günde 1 degistiriyorum . 4 adet var bende 2 si göbek çevresinde ikisi arkada kalça üstünde . bugün banyo bile yaptım sıkıntı olmadı . akşam degistirecegim . ilk günler endişeliyim aklım hep onlardaydı. Şuan alıştım onlarda benim bir parçam gibi oldu artık . 1 aydır kullaniyorum .sana tavsiyem çok takılma oluruna bırak. Birde aynı yere yapıştırma değiştirirken farklı yere yapıştır cildin nefes alsın . özelden mesaj atabilirsin sormak istediğim bisey varsa.

Suan dokunsalar aglayacak moddayin.. muayeneden ciktim.. evet yumurta sayim iyi ama hep buyuklukler 8 ila 10 arasinda doktor inatçı cikti yumurtalar dedi ama gelgorki dozuda arttirmadi:KK43: yarin catlama onleyiciye baslicakmisim sali tekrar muayene canin cok skldi..
Kacinci gununde gitmistin? Bende gecenyilki ilk ve son tedavimde yanlis hatirlamiyorsam 9 cu veya 12 ci gun gitmistim yumurtalar yeterli olgunluga erismemisti iki gun falan devam etmistim ignelere sonra opu da 13 yumurta tolamislardi 5 i yeterli olgunluktaydi. Bence korkulacak birsey yok. Haftaya buyurler.
kizlar bugun 12 gunum ve kan tahlilimi yaptirdim 477,05 cok sukur rabbime
Tebrik ederim. Sorunsuz guzel bir hamileligin ardigindan saglikla bebegini kucagina almayi nasip eder allahim insallah. Bu arada ben hollandada oturuyorum. Bizim burda hamilelik sonuclarini evde idrar testiyle ogreniyoruz. O yuzden bu degerleri pek anlamiyorum ben. Hamilelik hangi degerden sonra pozitif oluyo?:)))
Kızlar yaa ben Ankara'da oldu biliyodum moralim Sıfır su an yaa :KK43:
Evet cok koru bir durum ama bunun ayni hastanede birdaha olacagi anlamina gelmezki. Bence tam tersi olur baslarina boyle bir durum geldigi icin onlemlerini daha iyi alirlar. Ayni durum avrupada da yasanmisti birdebir olacak bir durum. Dualar edip gidelim transfere allahin izniyle hicbirsey olmaz. Sen gonlunu ferah tut.

Kacinci gununde gitmistin? Bende gecenyilki ilk ve son tedavimde yanlis hatirlamiyorsam 9 cu veya 12 ci gun gitmistim yumurtalar yeterli olgunluga erismemisti iki gun falan devam etmistim ignelere sonra opu da 13 yumurta tolamislardi 5 i yeterli olgunluktaydi. Bence korkulacak birsey yok. Haftaya buyurler.

Tebrik ederim. Sorunsuz guzel bir hamileligin ardigindan saglikla bebegini kucagina almayi nasip eder allahim insallah. Bu arada ben hollandada oturuyorum. Bizim burda hamilelik sonuclarini evde idrar testiyle ogreniyoruz. O yuzden bu degerleri pek anlamiyorum ben. Hamilelik hangi degerden sonra pozitif oluyo?:)))

Evet cok koru bir durum ama bunun ayni hastanede birdaha olacagi anlamina gelmezki. Bence tam tersi olur baslarina boyle bir durum geldigi icin onlemlerini daha iyi alirlar. Ayni durum avrupada da yasanmisti birdebir olacak bir durum. Dualar edip gidelim transfere allahin izniyle hicbirsey olmaz. Sen gonlunu ferah tut.
Aybike cnm gittigim gun ignelerin 5.gunuydu yani 6.igneyi daha vurulmamistim akintim cok artti dunden beri buaksm 2 igne seklinde dvm edicem yani catlatma onleyiciyede basliyorum saliyi merakla bekliyorum:)

Aybike cnm gittigim gun ignelerin 5.gunuydu yani 6.igneyi daha vurulmamistim akintim cok artti dunden beri buaksm 2 igne seklinde dvm edicem yani catlatma onleyiciyede basliyorum saliyi merakla bekliyorum:)
Eminim sali gunu dahada buyuyecektir. Ki sonrasinda da buyuyebilir. Ben 12 gun falan kullanmistim igneleri. Rahat ol.. Bunda telaslanacak birsey yok.

Cnm gebelik testiyle anlayamazsin cunku vurdugun catlatma ignesi hcg iceriyo ben sirf meraktn ignenin ertesi gunu idrar testi yaptm kopkoyu pozitif cikmisti yaninsuanda da yapsan yarinda yapsan pozutif cikcak ztn bisy anlamazsin

Transferi olan arkadaslar ! Siz dus aldiniz mi. Bugun benim 5. Gunum. Ne zaman dus alsam acaba ?

Transferi olan arkadaslar ! Siz dus aldiniz mi. Bugun benim 5. Gunum. Ne zaman dus alsam acaba ?
Ben 3 gün kısa süreli bir düş almıştım . cok rahatlatıyor . tavsiye ederim . dr 2 gün geçsin yapabilirsin demişti . sen iyi dayanmışsın

merhabalarr,dün göztepe medicalparkta tedaviye başladık kızlar ilk iğnemi vurundum.çok stresli başladım,doktor muayene etti bir sorun yok dedi,8-9 tane yumurta varmış,tüylenme başlangıcı falan var mı diye sordu, ama bir sorun yok dedi.sizce nasıl yumurta sayısı?

Dün başladıysan nasıl yumurtalar göründü anlamadım ? 8-9 tane fena rakam değil canım . maşallah gayet iyi bence

Dün başladıysan nasıl yumurtalar göründü anlamadım ? 8-9 tane fena rakam değil canım . maşallah gayet iyi bence[/QUOTE

dün ilk görüşmeye gittik aslında ama aynı zamanda adetimin 2. günüydü ve tedaviye başladık,muayene sırasında söyledi canım bunlar yumurtaların diye,kaç tane diye sordum öyle dedi canım

Yop

yoo Canm bana transferin 10.günü demişlerdi test günüm 10.günüydü bana ve aynı kliniğe giden tüm arkadaslarıma 10.gün veriliyor test günü benimde yaptırdığım son test günü 10.gün
Himm anladim cnm..bana 12.gun demislerdide obdan sormusdum..

Canim inş. Erken catlamaz..cunku benimde erken catlamis dediler..opu olamadi..sonra o anda asilama oldu.beklemedeim su an...ins.seninde benimkisi gibi olmaz..benim yumurtalar 14,16 diydi sanirim..

Iyi Akşamlar kızlar bişiy sorucam ?
Bn kesinlikle çok yemek yemeyen biriydim transferden sonra bişiyler oldu bna yemegi yiyorum 10 dk geçmeden tekrar acıkıyorum ? Bu neden oluyı

Back