Allahım yardımcınız olsun canımyok canım benim eşimde azospermi vardı sonra meni kanallarının doğuştan olmadığını öğrendik dr mistik fibrozis taşıyıcısı olduğunu söyledi sonra genetik testler verdik tevafuk buya bendede kistik fibrozis çıktıher şey üst üste geldi daha bir yıllık evliyim.şimdi pgt denilen genetik taramayla tüp deneyeceğiz biraz zor işimiz yani.inşallah hepimizin gönlündekini versin rabbim dua ile..
Ben yatiyorum kalkiyorum degisiyor canim. 7 haziran test tarihim. Oy kullanip ordanda kan vermeye gidicez.Kızlar benim de 4. Gün bugün.dördümüz aynı mı öğrenicez sonuçları şimdi.ben belirtilere hiç takılmıyorum çünkü hamile kaldığım tedavilerde de hiçbir belirti yaşamamıştım o Yüzden rahatım siz de rahat olun.siz hala yatıyormusunuz, neler yapıyordumuz
benimde 6 haziran canım test tarihi 3 tane 3. gün embriyosu verildi bana da dondurulmuşlarım vardı onları aldım12 gün sonra 7 Haziran'a verdi.2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi.sende durumlar nasıl
yok canım yatmıyorum ilk denememde kayınvalidem sağolsun yatırmıştı hep bu defa kimseye de söylemedim iş yapmıyorum ama yatmıyorum da oturuyorum yemeğimi falan hazırlıyorum eşimle birlikte yapıyoruz akşam yemeklerini kahvaltımı falan kendim hallediyorum sürekli yatmak psikolojik olarak bitiriyor insanıİlk uc gun baya kasik agrim vardi. Bugun ara ara hafif var. Benim ilk denemem ve heyecan hat safhada. Esim bebek gibi bakiyor bana sagolsun. Rapor aldim evde yatiyorum ama calismaya alisan birine ev zor geliyor. Sen surekli yatiyor musun ?
Benim üç doğal yoldan düşügum var 16 aylık evliyim 38 yaşındayım Bülent hocaya gittim beni çok iyi buldu rezerv iyi dedi geçen ay düşük yapmıştım dün hastalandım tedaviye başladım dün banada cgh yapılacak düsukler den dolayi histekropi de olcam sizede hayırlı olsun Bülent bey iyi bir doktorHayırlı olsun arkadaşım, güzel sonuçla ayrılırsın inşallah oradan. Ben araştırıyorum şehir dışından gideceğim oraya, biraz zor olacak ama hem maddi hem manevi, negatiflerim çok artık farklı bir şey denensin yapılsın istiyorum. cgh yöntemi aklıma yatıyor sadece çok pahalı...yeni negatif aldım bir kaç ay sonra başlamayı düşünüyorum ama öncesinde bir görüşme için hocaya gideriz galiba..
Bende seninle aynı yaştayım hiç gebeliğim olmadı. Benimde rezevrlerim fena değil yaşıma göre, çok iyi değil ama kötüde değilmiş. Peki ne kadar ücret ödeyeceksin toplamda bilgin varmı canım, kaç embriyoyu cgh göndereceksin?Benim üç doğal yoldan düşügum var 16 aylık evliyim 38 yaşındayım Bülent hocaya gittim beni çok iyi buldu rezerv iyi dedi geçen ay düşük yapmıştım dün hastalandım tedaviye başladım dün banada cgh yapılacak düsukler den dolayi histekropi de olcam sizede hayırlı olsun Bülent bey iyi bir doktor
çok teşekkür ederim hepimizin yardımcısı olsn inş.Allahım yardımcınız olsun canım
öyle tabi inşallah sağlıklı bulunursa bi sıkıntı yok ama bulunamazsa tüp bebek iptal olur malesef...Allah büyük sabır dua ve bekleyişle geçecek gidecek inşallahCan'ını hiç Sıkma.her işte vardır bir hayır böyle sorunlar varsa pgt bence sizin için en hayırlı Yöntem,Çocuklarınızın sağlığı için ayrıca korkma onun bi zorluğu yokki embriyolardan 1 Hücre Alıp sağlıklı olup olmadıklarına bakıyorlar sağlıklı olanı 5. Gün falan transfer ediyorlar.zaten pgt yapılmıcak olsa da o Süreyi zaten bekleyerek geçirecektin
inşalah sizin içinde herşey en güzel şekilde sonuçlanır..dualaşalım inş.Benm naçizane deneyimime göre çok iyi bir sayı.benden 13-14 toplanmıştı.önemli olan gelişmelerinin iyi olması.herşey gönlüne göre olsun hayrlısıyla evladını sağlıklo bi şekilde kucağına alman dileğiyle.. Sevgiler
başlangıçtada 14yumurta var mıydı bunlardan sonra gelişmeyenler atılıyor mu?benim ilk denemem pek bilmiyorum.şuan ne durumdasınız oldu mu?Benm naçizane deneyimime göre çok iyi bir sayı.benden 13-14 toplanmıştı.önemli olan gelişmelerinin iyi olması.herşey gönlüne göre olsun hayrlısıyla evladını sağlıklo bi şekilde kucağına alman dileğiyle.. Sevgiler
2 tane opu oldum ikisindede ultrasonda förülenden daha fazla çıktı.birinde 14 taneden. 1 i işleme alındı sadece diğerleri olgun değildi.son tedavimdede 28 tane toplandı 20 ai işleme alındı 15 tanesi 5.güne geldi donduruldu...darısı başinizabaşlangıçtada 14yumurta var mıydı bunlardan sonra gelişmeyenler atılıyor mu?benim ilk denemem pek bilmiyorum.şuan ne durumdasınız oldu mu?
Ben ikisindede ekstea bişey yapmadım canım ama mar ve incir diye duymustumkızlar bu tedavi aşamasında yumurtakalitesini arttırmak için neler tavsiye eder siniz?inciri önermişlerdi ama tavsiyeleriniz var mı?
inşallah bizimkilerde son güne kadar sağlıklı bir şekilde gelirler.teşekkür ederim...2 tane opu oldum ikisindede ultrasonda förülenden daha fazla çıktı.birinde 14 taneden. 1 i işleme alındı sadece diğerleri olgun değildi.son tedavimdede 28 tane toplandı 20 ai işleme alındı 15 tanesi 5.güne geldi donduruldu...darısı başiniza
denemekte fayda var bende incir diye duydum deneyeceğim bakalım..Ben ikisindede ekstea bişey yapmadım canım ama mar ve incir diye duymustum
2 tane opu oldum ikisindede ultrasonda förülenden daha fazla çıktı.birinde 14 taneden. 1 i işleme alındı sadece diğerleri olgun değildi.son tedavimdede 28 tane toplandı 20 ai işleme alındı 15 tanesi 5.güne geldi donduruldu...darısı başiniza
Rica ederim bol şans.inşallah bizimkilerde son güne kadar sağlıklı bir şekilde gelirler.teşekkür ederim...
dene canım ama abartmadandenemekte fayda var bende incir diye duydum deneyeceğim bakalım..
kızımda evet diğerleride bi sıvuya konuldu gelişsinler diye 6 taneside gelisti ama geriden geliyordu sonradan elimdeki 1 tanede bölünmeye devam etmedi.6 taneden 2 tane kalıtelı olmayan teansfwr edildi diğerlerise yola devam edememişti iptal etmeyelım şansımızı deneyelım dediler ve oldu.doktorun bile unudu yokt.mucize bebek kızım nur hanım için hala bahseder .gidince sor anlatırTugceserdar senin kizinin oldugu opuda mi yaonizca 1 tane isleme alindi yani tek yumurtaylami ilerledi tum surecin ve pozitif oldu
allah hayırlısını nasip etsin hiç birakmasın seni inşallahKızlar bugün bitane dondurmami aldım eve gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin lutfen
Allah gönlü muradını versin bol bol sabır ihsan etsin :))Kızlar bugün bitane dondurmami aldım eve gidiyorum dualarinizi eksik etmeyin lutfen
Canım ben kalite için arı sütü bal polen karışımı kullandım.nar suyunu tavsiye etmem çünkü endometrium üzerinde etkisi varmış pek önermiyorlar.inciri de İbrahim Saracoğlu'nun bir Programı'nda izlemiştim.tüp bebek aşamasında tüketimini önermiyor.normalde hamile kalmak için kürünü önerirken tedavi aşamasında önermemesi dikkatimi çekmiştidenemekte fayda var bende incir diye duydum deneyeceğim bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?