• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

haklısın yaa karıştırmayayım günde 2-3 tane ıncır zarar vermez heralde bıtek onu kullanıyorum:KK70: sut ıcıyorum mutlaka bırde kola ve kahveden uzak kalmaya çalışıyorum sımdılık bakalım ztn sıgara alkol vs yoktu sukur:)

E tamam işte sen yolunu bulmuşsun ;) Ben kahveden transfeer öncesinde uzak kalamadım şimdi 6 gündür içmiyordum dün komşuların ısrarına dayanamayıp içtim bi tane umarım zararı olmaz :)

İlginç olanda senı 3e ıkna etmeleri ben doktorumu 2ye ıkna edememişken .. hakkında hakkıım mızda hayırlısı canım ne dıy
transfer anına kadar 2 tane dedim embriyolog geldi ve şansın artacak dedi sen hamile kal diye uğraşıyorum ben dedi o an Ya Allah sana sığınıyorum hayırlısı olsun rabbim dedim ve kabul ettim bakalım ne olacak

HEYECANIMDAN TEKRAR YAZMA İHTİYACI DUYDUM:)
İLK DEFA BU KADAR HEYECANLI VE SAKİNİM. 4. DENEMEMİZ OLACAK. TÜM ESKİ DR.LARI VE HASTANELERİ TECRÜBE OLARAK Bİ KÖŞEYE ATTIK VE YENİ BİR SAYFAYI YENİ Bİ DR.LA AÇMAYA KARAR VERDİK. PGT YAPILCAK.BAYA SORUNLU Bİ ÇİFTİZ AMA İLK 3 DENEMEDE TÜM SORUNLARIN NE OLDUĞUNU BULDUK BULUŞTURDUK.ŞİMDİ DE HEPSİNİ ÇÖZE ÇÖZE İLERLEMEYİ DENİCEZ. BURDAKİ HERKS İÇİN TEKRAR TEKRAR DUALARIMI GÖNDERİYORUM.BENCE TÜP BEBEĞİ DENEYEN HER KADIN KAHRAMAN BİRER ANNE ZATEN..HAYALLERİMİZİN EN KISA ZAMANDA GERÇEKLEŞMESİ DİLEĞİYLE
nerde tedavi oluyorsun canım?hayırlısı olsun

bende bu defa 3 koydurdum yani 2 istemiştim 3 e ikna ettiler beni eğer 3 de tutarsa birini sonlandırırz dedi ama büyük konuşmayım tutarsa da Allah dağına göre kış verir sonlandırmak istemem sanırım gözümü kararttım :)
yalnız doktoeun bahsetti mi bilmem birinin alınması diğerinin veya diğerlerinin hayatını riske atıyor.ayrıca nerde tedavi görüyorsun bilemedim 3 taneyw ikna etmeleri harbiden ilğinç ve büyük suç

arkadaşlar nolur dualarınızı eksik etmeyin bende dün transferimi yaptırdım ve şimdi o uzuuunn bekleme sürecindeyim Allah hepimizin gönlüne göre versin ben girmeyeli hamilelik haberini alan arkadaşları da tebrik ederim hayırla sağlıkla kavuşsun herkes bebişine
BU ARADA BUDUCUM, TV Yİ AÇTIĞINDA NE KADAR KOMİK DİZİ ,FİLM VARSA ONU İZLE.DRAMDAN UZAK DUR BENCE.. POZİTİF DÜŞÜN. KİŞİSEL GELİŞİM KİTAPLARI VAR.MUTLAKA ONLARDAN OKU.AYKUT OĞUT'UN EVRENDEN TORPİLİM VAR KİTABI TAVSİYEMDİR.HEM EĞLENCELİ HEM DE İYİ HİSSETTİRİYODU BANA OKUDUĞMDA. BUNUN DIŞINDA SEN ÇABALADIN.ASLA STRES YAPMA.HAYIRLSIIYSA ZATEN OLCAK İNŞ ALLAHIN İZNİYLE.. KENDİ HEYECANIMA SENİNKİ DE EKLENDİ.. BOL ŞANS DİLİORM:) SEVGİLER..

E tamam işte sen yolunu bulmuşsun ;) Ben kahveden transfeer öncesinde uzak kalamadım şimdi 6 gündür içmiyordum dün komşuların ısrarına dayanamayıp içtim bi tane umarım zararı olmaz :)
kahve benımde en zayıf noktam ara sıra yarım bardak ıkısı bır arada ıcıyorum ama okdrcıktan da bısey olmaz yaa oyle degılmı :DDD

anlamadimki ben ondan bisey sen biliyosan hesaplarmisin yaparmisin
Canım bak şimdi nette tüp bebekte gebelik haftası hesaplama yaz ara.açılan sayfalardan www.jinekolojivegebelik.com a gir.direk Google a bu linkle de girebilirsin.orda açılan sayfada 4 farklı tarihe göre hesaplama yapabiliyorsun.onlardan birini seç mesela embriyo transferini seçip tarihleri gir hesapla de.ben son adetine göre hesapladım 3 hafta 3 günlük hamilesin tahmini doğum tarihi 7 Şubat 2016.sen bunu transfer tarihine göre yaptığında da hemen hemen aynı sonuç çıkacak

yalnız doktoeun bahsetti mi bilmem birinin alınması diğerinin veya diğerlerinin hayatını riske atıyor.ayrıca nerde tedavi görüyorsun bilemedim 3 taneyw ikna etmeleri harbiden ilğinç ve büyük suç
canım o kadar büyük suçluk bi olay değil sanırım yani onlar söyledi bende kabul ettim ilk denemem de 2 koydurmuştum olmadı ve 3 tane çözülünce 2 iyi kalite biri orta hepsini koyalım dediler ki eşim ve ben cesaret edemedik gebelik olursa bebeklerin sağlığı için çoğul gebelik istemiyorduk biz ama zaten hepside tutarsa birini sonlandırmak gibi bişey yapamam diye düşünüyorum diğerlerinin sağlığını riske atmasa bile bu günleri görebilmek için kendimizi paralıyoruz sonuçta

BEN YOĞUN ARAŞTIRMALARIM SONUCU BAHÇECİ FULYAYA KARAR VERDİM. İLK GÖRÜŞME YAPILDI. HERŞEY YOLUNDA GİDERSE Bİ SONRAKİ ADET DÖNEMİNDE BAŞLICAM. BAHÇECİNİN DR.LARI ÇOK İLGİLİ VE İNANILMAZ RAHATLATIOLAR. BİZİ HEMEN Bİ PSİKOLOG KARŞILADI.BU SÜREÇTE İSTEDİĞİNİZ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ DEDİLER.ÇOK POZİTİFLER. AMA TABİ HERKESİN DÜŞÜNCESİ AYRI.BENİM DÜŞÜNCEM BU.BİZ ÇABALAYALM HAYIRLSIIYSA ALLAHM NASİP EDECEK İNŞ HEPİMİZE. SEVGİLER

BU ARADA BUDUCUM, TV Yİ AÇTIĞINDA NE KADAR KOMİK DİZİ ,FİLM VARSA ONU İZLE.DRAMDAN UZAK DUR BENCE.. POZİTİF DÜŞÜN. KİŞİSEL GELİŞİM KİTAPLARI VAR.MUTLAKA ONLARDAN OKU.AYKUT OĞUT'UN EVRENDEN TORPİLİM VAR KİTABI TAVSİYEMDİR.HEM EĞLENCELİ HEM DE İYİ HİSSETTİRİYODU BANA OKUDUĞMDA. BUNUN DIŞINDA SEN ÇABALADIN.ASLA STRES YAPMA.HAYIRLSIIYSA ZATEN OLCAK İNŞ ALLAHIN İZNİYLE.. KENDİ HEYECANIMA SENİNKİ DE EKLENDİ.. BOL ŞANS DİLİORM:) SEVGİLER..
canım çok teşekkürler tavsiyelerin için ne kadar mutlu oldum yazdıklarına sen ne zaman sonuç alacaksın hayırlısıyla isteyen herkese hayırlı sağlıklı versin rabbim inşallahhh

canım çok teşekkürler tavsiyelerin için ne kadar mutlu oldum yazdıklarına sen ne zaman sonuç alacaksın hayırlısıyla isteyen herkese hayırlı sağlıklı versin rabbim inşallahhh
ben daha çook baştayım.toplama aşamasına bile gelmedik daha.ama 4.denemem olacak.1sene ara vermiştik.aklmdan tamamen çıkarmıştm aslnda ama buraya girip insanların çabalarını ve aldığı pozitif sonuçları okudukça tüp bebek konusunda kaybolan heyecanım yeniden geri geldi.2 hafta önce yeni bi merkez araştrmaya başladm ve bu hafta ilk görüşme oldu.herşey yolunda giderse haziran sonu temmuz başı başlıcaz.ama üniversite sınavına girecek gibi heyecanlıyım bu süreçte:) inş hayırlısı olur.inş hayallerimiz gerçek olur..

E tamam işte sen yolunu bulmuşsun :KK66: Ben kahveden transfeer öncesinde uzak kalamadım şimdi 6 gündür içmiyordum dün komşuların ısrarına dayanamayıp içtim bi tane umarım zararı olmaz :)
kızlar 1 sene tüp bebeğe ara verdikten sonra biçok şeyi unutmuşum.yazdıklarınızı okuyunca aklıma geldi.tüp bebekte en zorlandığm şey kahveydi benm:) toplama işlemine daha 1 ay gibi bi süre var.en iyisi kahveyle ilşkime ara verecekmiş gibi hareket edeyim.son zamanlarımzn daha da keyfini çıkarayım:) ben sigara kullanmıorm ama kahve de bi ihtiyaç bence.1 taneden bişicik olmaz.afiyet olsun:) aranıza yeni katıldm muabbetinize de destursuz girdim.ama konu kahve olunca dayanamadm sevgiler..

ben daha çook baştayım.toplama aşamasına bile gelmedik daha.ama 4.denemem olacak.1sene ara vermiştik.aklmdan tamamen çıkarmıştm aslnda ama buraya girip insanların çabalarını ve aldığı pozitif sonuçları okudukça tüp bebek konusunda kaybolan heyecanım yeniden geri geldi.2 hafta önce yeni bi merkez araştrmaya başladm ve bu hafta ilk görüşme oldu.herşey yolunda giderse haziran sonu temmuz başı başlıcaz.ama üniversite sınavına girecek gibi heyecanlıyım bu süreçte:) inş hayırlısı olur.inş hayallerimiz gerçek olur..
bu duruma yabancı değilsin yani inşallah son denemen olur ve tutar bebişin o mutlu haberleri alırız hepimiz her süreç zor oluyor ama bence en zoru transfer olup beklemek yani yatmam gerekmese yine bi şekilde geçer ama normal hayatına da dönemiyorsun düşün düşün hayırlısı olsun çok korkuyorum ya yine olmazsa diye ama strese de girmek istemiyorum yazın tadını çıkar düşünme hiç bişey o zaman gelene kadar

ınsallah:) yumurtaları okdr kafama takmıyorum rezervem fazla allaha sukur ama bızım doktor cok yumurta urettırme taraftarı degıl ohss rıskı taşıyan gruba gırıyorum dıye daha da dıkkatlı davranıyor az doz fln oyuzdn muhtemelen benden oyle 10 15 yumurtalar toplanmıcak hayrlısı ne dıyım ınsallah tutunsunda sayı onemlı degıl:) rahım duvarımda ınsallah kalınlaşır bu surede acaba nar suyu falan mı alsam ama ılaclara etkı eder dıye korkuyorum bırtek günde 2-3 tane ıncır yıyorum okdr
sen nezaman 2.testı yapıcaksın?
bu dönemde mümkün olduğunca bitki çaylarından uzak durmak lazım.ilk deneme de çok agresifim die bana habire papatya çayı melisa çayı getiriolardı.dr.ma sordum tamamen yasaklamıştı.bence de nar suyu rahatsız edebilir.incirinde hormonları etkilediğini biliorm.çok fazla tüketmeyin derim.bu arada 3.denememde 5 yumurta toplandı.4 embryo oldu ilk günden itibaren 2 embryio iyi gelişti ve 5.güne gelmişti ama kromozmları iyi olmadığı için transfer olmamıştı. ondan sayıya çok fazla takılmayın derim.arkadaşma 1 embryo transfer edilebildi hemen tutundu embryo 2 sene önce doğurdu. stres yapmayın hiç,derim ben:)iyi olcak inş..

bu duruma yabancı değilsin yani inşallah son denemen olur ve tutar bebişin o mutlu haberleri alırız hepimiz her süreç zor oluyor ama bence en zoru transfer olup beklemek yani yatmam gerekmese yine bi şekilde geçer ama normal hayatına da dönemiyorsun düşün düşün hayırlısı olsun çok korkuyorum ya yine olmazsa diye ama strese de girmek istemiyorum yazın tadını çıkar düşünme hiç bişey o zaman gelene kadar
stres falan olmamalı zaten.unut lütfen.stres kötü etkilio.haklısın en zoru transfer sonrası insan en küçük şeyde kendini suçlu hissedio.ama oyüzden dr.lar 2-3 gün yatırıp,sonrasında normal hayata devam edin diolar. kafamızda çok kurup negatife dönmeyelim die.ondan şuanda senin yerinde olsam, komik filmler alırm,kitap okurum,sevdiğm kaç arkadaşm varsa sabahtan akşama arar konuşrm:) yani seni bulunduğun yerde,stresten uzaklaştırabilcek ne varsa yaparım.sen elinden geleni yaptın.bebiş de eğer hayırlısıysa zaten tutunup gelecek merak etme..

stres falan olmamalı zaten.unut lütfen.stres kötü etkilio.haklısın en zoru transfer sonrası insan en küçük şeyde kendini suçlu hissedio.ama oyüzden dr.lar 2-3 gün yatırıp,sonrasında normal hayata devam edin diolar. kafamızda çok kurup negatife dönmeyelim die.ondan şuanda senin yerinde olsam, komik filmler alırm,kitap okurum,sevdiğm kaç arkadaşm varsa sabahtan akşama arar konuşrm:) yani seni bulunduğun yerde,stresten uzaklaştırabilcek ne varsa yaparım.sen elinden geleni yaptın.bebiş de eğer hayırlısıysa zaten tutunup gelecek merak etme..
çok haklısın bu defa kimseye de bahsetmedim zaten daha çok stres yapmayım diye ama ben normalde zaten çok hareketliyim yani yatmak hiç bana göre değil şu 3 gün geçsin doktorum yavaş yavaş yürüyüşe çıkabilirsin sinemaya falan gidebilirsin 3 günden sonra dedi biraz daha rahatlarım sanırım o zaman napalım böyle böyle geçecek yıllar geçiyor 10 gün mü geçmeyecek sabredeceğiz artık :KK51:ayrıca çok teşekkür ederim desteğin için :KK68:

kızlar kımyasal gebelik doğrulandı, 2 gun once 19 cıkmıstı degerım, bugun 9,5 dusmus..neyse en azından yukselıpte benı umutlandırmadı..artık regl olmayı bekleyecegım..1 tane dondurulmuşum var, bakalım doktor ne önerecek..
böylece ılk tup denemem de burada sona ermıs oldu :KK31:

kızlar kımyasal gebelik doğrulandı, 2 gun once 19 cıkmıstı degerım, bugun 9,5 dusmus..neyse en azından yukselıpte benı umutlandırmadı..artık regl olmayı bekleyecegım..1 tane dondurulmuşum var, bakalım doktor ne önerecek..
böylece ılk tup denemem de burada sona ermıs oldu :KK31:
Hakkında Hayırlısı olsun eboş,vardır herseyde bir hayır.benim ilk denemem de biyokimyasal olmuştu,ilkinde bu durum çok karşılaşıyormuş.ne güzel bak dondurulmuşun da var biraz dinlenir onunla da denersin hemen

Hakkında Hayırlısı olsun eboş,vardır herseyde bir hayır.benim ilk denemem de biyokimyasal olmuştu,ilkinde bu durum çok karşılaşıyormuş.ne güzel bak dondurulmuşun da var biraz dinlenir onunla da denersin hemen
sagol canım oyle dıyorum ben de hayırlısı buymuş..senın şuan durum nasıl pekı ? umarım kalbındekı gerceklesır ya da gerceklesmıstır..

suan kac mm canım?
TÜM DUALARIMIZ SENİNLE BELİNDA.. EĞER HAYIRLISIYSA OLCAK ZATEN. BENCE ASLA STRES YAPMA.CUMARTESİYE AZ KALMIŞ AMA, SAATLER ZOR GEÇİYORDUR SENİN İÇİN.STRESTEN UZAK DURMAYA VE DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞ BENCE.SÖYLEMESİ KOLAY DEME.BEN DE AYNI YOLLARDAN GEÇTİM HATTA 1AY SONRA YİNE GEÇİCEM HAYIRLISIYLA:)SEN İYİ OLURSAN HERŞEY DE SENİN İÇİN İYİ OLCAKTIR.TÜM DUALARIM SENİN İÇİN.SEVGİLER..

Back