- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
Kızlar iyi geceler,
Giremiyorum çok sayfaya çünkü berbat durumdayım. Bulantı, kusma, halsizlik bitkisel hayat yaşıyorum sanki. Okula da gidemiyorum bu hafta da rapor alıcam. Çocuklara üzülüyorum bi yandan ama cuma gittim kusa kusa bi hal oldum çıkamadım tuvaletten sonra da bayılmışım okulun tuvaletinde ![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Perşembe kontrolüm vardı bebek iyi çok şükür. Sallanıp duruyo kendi kendine. Doktor iki hafta sonra ikili test istedi, sordum hastanedeki görevliye muayene+ikili test 520 lira dediler. Çok geldi bana sizce de öyle değil mi? Bu arada fikrin yok diğer hastanelerde nasıl ben medipole gidiyorum.
Bezmialeme sorucam hafta içi orası daha uygundur muhtemelen.
Durumlar böyle bende. Umarım herkes iyidir. Şu zor haftaları atlatırsak daha da iyi olucaz herhalde.
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Perşembe kontrolüm vardı bebek iyi çok şükür. Sallanıp duruyo kendi kendine. Doktor iki hafta sonra ikili test istedi, sordum hastanedeki görevliye muayene+ikili test 520 lira dediler. Çok geldi bana sizce de öyle değil mi? Bu arada fikrin yok diğer hastanelerde nasıl ben medipole gidiyorum.
Bezmialeme sorucam hafta içi orası daha uygundur muhtemelen.
Durumlar böyle bende. Umarım herkes iyidir. Şu zor haftaları atlatırsak daha da iyi olucaz herhalde.