2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar iyi geceler,

Giremiyorum çok sayfaya çünkü berbat durumdayım. Bulantı, kusma, halsizlik bitkisel hayat yaşıyorum sanki. Okula da gidemiyorum bu hafta da rapor alıcam. Çocuklara üzülüyorum bi yandan ama cuma gittim kusa kusa bi hal oldum çıkamadım tuvaletten sonra da bayılmışım okulun tuvaletinde :KK43:

Perşembe kontrolüm vardı bebek iyi çok şükür. Sallanıp duruyo kendi kendine. Doktor iki hafta sonra ikili test istedi, sordum hastanedeki görevliye muayene+ikili test 520 lira dediler. Çok geldi bana sizce de öyle değil mi? Bu arada fikrin yok diğer hastanelerde nasıl ben medipole gidiyorum.

Bezmialeme sorucam hafta içi orası daha uygundur muhtemelen.

Durumlar böyle bende. Umarım herkes iyidir. Şu zor haftaları atlatırsak daha da iyi olucaz herhalde.​

Kızlar iyi geceler,

Giremiyorum çok sayfaya çünkü berbat durumdayım. Bulantı, kusma, halsizlik bitkisel hayat yaşıyorum sanki. Okula da gidemiyorum bu hafta da rapor alıcam. Çocuklara üzülüyorum bi yandan ama cuma gittim kusa kusa bi hal oldum çıkamadım tuvaletten sonra da bayılmışım okulun tuvaletinde :KK43:

Perşembe kontrolüm vardı bebek iyi çok şükür. Sallanıp duruyo kendi kendine. Doktor iki hafta sonra ikili test istedi, sordum hastanedeki görevliye muayene+ikili test 520 lira dediler. Çok geldi bana sizce de öyle değil mi? Bu arada fikrin yok diğer hastanelerde nasıl ben medipole gidiyorum.

Durumlar böyle bende. Umarım herkes iyidir. Şu zor haftaları atlatırsak daha da iyi olucaz herhalde.​
Geçmiş olsun canım düşünme çocukları toparlar onlar hemen eksiklerini tamamlarlar. Bol bol uyu az yemek ye sık ye. Ve yemeğini kendin yapma imkanın varsa. Ekşi şeyler ye. En son ihtimal ilaç varmış. Bana bunları doktorum söyledi.
520 çokmuş ya. Muayene artı ikili test 130 muş benim gittiğim yerde. Bende yaptırcam inşallah

Bizde de aynı kızımdayken de öyle derdi diyirum erkek diye diye kız dogurttun bu da kız olacak :D:KK49:

Geçmiş olsun canım düşünme çocukları toparlar onlar hemen eksiklerini tamamlarlar. Bol bol uyu az yemek ye sık ye. Ve yemeğini kendin yapma imkanın varsa. Ekşi şeyler ye. En son ihtimal ilaç varmış. Bana bunları doktorum söyledi.
520 çokmuş ya. Muayene artı ikili test 130 muş benim gittiğim yerde. Bende yaptırcam inşallah
Verdi bana metpamid mi ne ama içmiyorum iki kez içtim galiba sadece. Bi arkadaşım da ki doktor kendisi gaviscon iç diyor kendi de hamileyken içmiş. İlaç içince vicdan yapıyorum içmek istemiyorum ne bileyim garip bi psikoloji.

Yemek hiç yapamıyorum. Kansızlık var doktor et ye dedi ağzıma süremiyorum öğür öğür ölüyorum. Bu kadar kötü geçeceğini hiç tahmin etmezdim acaba 31 yaşındayım ondan mı diyorum. Daha genç olsam belki farklı mı olurdu acaba

senin iyi demişler ikili teste. Bana çok geldi bazı yerlerde normal doğum o fiyata ne bileyim valla şaşırdım ben de kadın öyle diyince

Verdi bana metpamid mi ne ama içmiyorum iki kez içtim galiba sadece. Bi arkadaşım da ki doktor kendisi gaviscon iç diyor kendi de hamileyken içmiş. İlaç içince vicdan yapıyorum içmek istemiyorum ne bileyim garip bi psikoloji.

Yemek hiç yapamıyorum. Kansızlık var doktor et ye dedi ağzıma süremiyorum öğür öğür ölüyorum. Bu kadar kötü geçeceğini hiç tahmin etmezdim acaba 31 yaşındayım ondan mı diyorum. Daha genç olsam belki farklı mı olurdu acaba

senin iyi demişler ikili teste. Bana çok geldi bazı yerlerde normal doğum o fiyata ne bileyim valla şaşırdım ben de kadın öyle diyince
Yok canım yaşla ne alakasi var bende 31 yaşındayım şükür öyle sorunum yok ama cok kotuysen ki oyle diyorsun ic bence ilaci senin stoklar tükenmek uzere ikinci uc aya giriyoruz beslenememen bebek icin daha kötü srn kendine bakavaksin ki bebegin iyi olsun zarari olsa vermezler zaten.

UOTE="toist, post: 37280292, member: 334531"]Benim okuduğum konuda böyle yazıyor sizin dediğinizi okumadım bilgim yok[/QUOTE]
O zaman kesenin konumuna degil kesede cocugun konumuna bakmaliyiz anladigim kadariyla

yaşla hiç alakası yok. bende 23 yaşındayım ama aynen anlattığın gibiyim. öğürmekten kusmaktan helak oldum. abartmıyorum son 2 3 gündür günde 5 6 kere kusuyorum yani. artık bayılacak gibi oluyorum kusarken. allah yardımcımız olsun,sabır versin. Sağlıklı sıhhatli alalım da yavrularımızı kucağımıza.. :)

Günaydın kızlar :(
Dış ağrısından hiç uyumadan ise gidiyorum :( önerilerinizi yaptım rakı kolonya sirke sarımsak karanfil yok hiçbir şeye yaramadı :( nasıl çalışıcam hem uykusuz hem ağrilı :(

Kızlar iyi geceler,

Merhaba,
Öncellikle şu dönemi kolayca atlatmayı diliyorum. Gerçekten anne olmak zormuş.
Bende ikili test yaptıracağım. Biraz araştırma yaptım. Medipolde bağcılar 280 TL. Medicalpark bahçelievler 310 tl. Avrasya Hospital zeytinburnu 110 TL. Bana en yakın özel hastane :)) 3 Kasım da bahçelievler medicalparkta randevum var. O zamana kadar yaptırmam lazım. Daha önceki kontrollerimi medipole gidiyordum. şimdi hastane değiştirdim.

anladım canım. Zamanla aradaki fark kapanabiliyormuş. Hayırlısı olsun hepimiz için.

Canım ben en azında 4-5 aydan sonra yemek gerek diye biliyorum ağır metal içerebileceği için ama burada paylaşılan yazıyı okumadım. Okusam iyi olur aslında ama yine de içim çok rahat değil. ben en azından haftada 1 kez yemek için 5. aya kadar beklerim sanırım.
cnm inş aradakı fark kapanır bende cok korku var ruyalarıma bıle gırıyor allahım şu perşembe gelsede dr gitsem

Günaydın kızlar :KK43:
Dış ağrısından hiç uyumadan ise gidiyorum :KK43: önerilerinizi yaptım rakı kolonya sirke sarımsak karanfil yok hiçbir şeye yaramadı :KK43: nasıl çalışıcam hem uykusuz hem ağrilı :KK43:
Merhaba.
Bence bir doktora görünmelisin. diş ağrısı dayanılmazdır, hem bu bebeğin içinde önemli. En azından düşük dozda bir ilaç verebilir. ben hatırlıyorum yengeme dişçimiz hamile diye bir sıvı ile tampon yapmıştı. sonra çektirmekten bile vazgeçmişti. allah yardımcın olsun.

kızlar cumartesi günü doktora gittim. aşırı akıntım olduğunu söyledim ve vajina kültürü aldı doktorum,sonucunu bana bildiricek bu hafta içi, aranızda akıntısı olan arkadaşlar varsa mutlaka vajina kültürü yaptırsın ayrıca bu akıntılar erken doğum riskini artırıyomuş,

kızlar cumartesi günü doktora gittim. aşırı akıntım olduğunu söyledim ve vajina kültürü aldı doktorum,sonucunu bana bildiricek bu hafta içi, aranızda akıntısı olan arkadaşlar varsa mutlaka vajina kültürü yaptırsın ayrıca bu akıntılar erken doğum riskini artırıyomuş,
Canim benden de gecen hafta alindi kültür bakildi temiz cikti bir skinti cikmadi cok sukur bende hamilelelik oncesi de akinti problemi vardi zaten hatta smerae fln da aldirmistim...Ama simdi bi suredir progestan kullandigimdan akintida kesildi

Canim benden de gecen hafta alindi kültür bakildi temiz cikti bir skinti cikmadi cok sukur bende hamilelelik oncesi de akinti problemi vardi zaten hatta smerae fln da aldirmistim...Ama simdi bi suredir progestan kullandigimdan akintida kesildi

bende de hamilelik öncesinde bu mevsimlerde hep olurdu ama bu sefer afedersiniz hem sapsarı hemde çoktu, inşallah benimde sonucumda bişey çıkmaz ama ben burdan bilmeyen yada akıntıyı önemsemeyen arkadaşları uyarmak istedim erken doğum riski için, en azından kültür yaptırıp sonucunuzun temiz olduğunuzdan emin olun istedim.

Kızlar iyi geceler,

geçmiş olsun canım bende seninle aynı durumdayım iznim bitti artık alacak izin raporumda kalmadı mecbur bugün başladım ama perişan haldeyim Rabbim yardımcımız olsun dr banada bi ilaç söyledi ama depolarda bulamadım ben devlet ödemiyor zaten inş bugün bakıcam tekrardan belki biraz o iyi gelir dikkat et kendine

günaydın kızlar.. nasılsınız?.. hep okuyorum yazılanları ama yazmıyorum çok.. çünkü nefesimi tuttum ve gün sayıyorum resmen.. ara ara hep lekelenmem var, bazen kanamam.. kendi rekorumu kırdım 11 gündür doktora gitmedim.. ama acaip tedirginim, rüyamda görüyorum her gün.. sanırım bu cumartesi giderim doktora..

doktorumla konuşmadım ama ikili test yaptırmıycam sanırım.. çünkü allah korusun bir sıkıntı da çıksa ben aldırmam bebeğimi.. kıyamam.. inşallah allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin..

Back