• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Eki Görüntüle 1267315 Mesela benmki 8 haftalktı burda ve sola yakın fotoda. Yani gerçekte sağ yumurtalığıma yakın. Bu erkek belirtisiymiş. Sadece 7 8 9. Haftalardaki fotolardan yprum yapabilirmisiz. Bende kk da okudum inandığımdan değil sadece eğlence :)
bide 7 8 haftalardaki ultrason görüntüsünde bebeğin görünüşü yuvarlaksa kız,dik uzun gibiyse erkek diyolar :) benimki hem buna hem solda olmasına uyuyor çok meraklandım şimdi :) seninkide öyle,erkekler erken belli ediyor birde bakalım hayırlısı

Benim de ultrason kagidina gore solda, cin takvimine gore erkek, el falina.gore kiz :KK66: yani meraklardayim.. rabbim saglikla hepimize hayirli evlatlar nasip etsin

bide 7 8 haftalardaki ultrason görüntüsünde bebeğin görünüşü yuvarlaksa kız,dik uzun gibiyse erkek diyolar :) benimki hem buna hem solda olmasına uyuyor çok meraklandım şimdi :) seninkide öyle,erkekler erken belli ediyor birde bakalım hayırlısı
Evet bildiğin fasülye gibi değilmi :) o konuda da öyle yazmşlar bende çok heyecanlandım kız erkek farkedeceğinden değil de eğlenceli bir tahmin oluyor :) bir de o forumda önceki çocukları için yükleyip fotoğraflarno çoğunda tutturmuşlar daha da heyecanlanmıştım okuyunca :)

Benim de ultrason kagidina gore solda, cin takvimine gore erkek, el falina.gore kiz :KK66: yani meraklardayim.. rabbim saglikla hepimize hayirli evlatlar nasip etsin
Aynen kesede solda çin takviminde erkek ama benmde sürekli sağıma sancı giriyor gülünce hapşurunca birden kalkınca sanki ben burdayım diyor :)
Konudada sol yumurtalığında sorun yaşaynlarn hep erkek çocuğu olduğunu sağ yumurtalığında sorun yaşayanların kız çocuğu olduğunu yazmşlar ve bunu destekleyen prof varmış ama ne kadar inandırıcı ne kadar doğru bilmiyorum :)

Eki Görüntüle 1267315 Mesela benmki 8 haftalktı burda ve sola yakın fotoda. Yani gerçekte sağ yumurtalığıma yakın. Bu erkek belirtisiymiş. Sadece 7 8 9. Haftalardaki fotolardan yprum yapabilirmisiz. Bende kk da okudum inandığımdan değil sadece eğlence :)
20141012_190022.jpg
Canim kesenin hemen altindaki ice sogru olan kivrim bebek bana ortada gibi geldi ama minnacikta olsa fotoda solda gibi gercekte sagda oluyor herhalde sende bi bak ben anlamadim yinede:)

Tam çıkıntını üstünde değil mi bebiş? Evet bana da sola yakın geldi :) bu kaç haftalık usg görüntüsü canım
Aynen cikintinin oldugu yeri isaretlemisti doktor kalbi bile pit pit atiyordu bu minnacik haliyle 6+3 tu burda canim

Bi de merak ettiğim ilk gittiğimde 5 haftalıktı ve yuvarlaktı kesem. 8 ve 9 da fasülye gibiydi. İki gün önce gittim yani 11 haftalıkkrn yine yuvarlak. Kese neden şekil değiştirki acaba :)

maşallah kendine güzel yer yapmış bebiş yatak misali :))))
Kiz ben ilk bu fotoyu gorunce ne bicim kese sekli demistim fasulye gibi bazi arkadaslarmz atmisti yuvarlakti dedim kesin benmknde sorun var Allaha sukur turp gibiymis:)

Kiz ben ilk bu fotoyu gorunce ne bicim kese sekli demistim fasulye gibi bazi arkadaslarmz atmisti yuvarlakti dedim kesin benmknde sorun var Allaha sukur turp gibiymis:)
Aslında normalmiş değil mi çünkü doktor söylerdi kese şekli bozuk diyen:)

cnm benımde sat 24 temmuz benım dee 1 hafta fark var usgölçümlerimde

anladım canım. Zamanla aradaki fark kapanabiliyormuş. Hayırlısı olsun hepimiz için.

kızlarr lütfen cevaplayınn..bilgilerimizi paylasalım..konserve TONBALIGI hamilelere zararlı mı yok sa etkisi yokmu ??

Canım ben en azında 4-5 aydan sonra yemek gerek diye biliyorum ağır metal içerebileceği için ama burada paylaşılan yazıyı okumadım. Okusam iyi olur aslında ama yine de içim çok rahat değil. ben en azından haftada 1 kez yemek için 5. aya kadar beklerim sanırım.

Back