2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet bildiğin fasülye gibi değilmi :) o konuda da öyle yazmşlar bende çok heyecanlandım kız erkek farkedeceğinden değil de eğlenceli bir tahmin oluyor :) bir de o forumda önceki çocukları için yükleyip fotoğraflarno çoğunda tutturmuşlar daha da heyecanlanmıştım okuyunca :)
Evet fasulye gibi :) ben şimdi kızımın 6 haftalık bide 7 haftalık ultrason resmine baktım görünüşü aynı fasulye gibi,7 haftalık resimdede ortada ama sola yakın,bu tam sola yapışmış :KK48: ve çubuk gibi

Ohh senin yine yakın benim daha var Allahım bu korkuları alsın içimizden bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin inşallah
Bide bana sor zaman nasıl geçti diye bu Cumartesi tam 1 ay olacak bebeğimi görmeyeli:KK46:
Bakalım nasıl olacak geçen rüyamda gördüm doktor bakıyor doktorda ibrahim saraçoğlu
Ultrasonda görüyorum nasıl gülücükler atıyor bana akça parça birşey kel kel...
Saraçoğlu eveeeet şimdi aşağılara inelim cinsiyeti görelim demesine izin vermeden erkek bu yüzüne baksanıza diyorum gerek yok ben gördüm yüzünden belli diyorum. Hayır olsun inşallah...

Evet fasulye gibi :) ben şimdi kızımın 6 haftalık bide 7 haftalık ultrason resmine baktım görünüşü aynı fasulye gibi,7 haftalık resimdede ortada ama sola yakın,bu tam sola yapışmış :KK48: ve çubuk gibi
Desene kızında tutmadı :)

Kızlar iyi akşamlar dün geceden beri yirmilik dış ağrısından kafamı bir sağa bir sola vuruyorum... allahim ikinci kez anne olacağım ve hala yirmilik dış çıkarıyorum. Hapta kullanmak istemiyorum. Napcam bilemiyorum :(

Kızlar iyi akşamlar dün geceden beri yirmilik dış ağrısından kafamı bir sağa bir sola vuruyorum... allahim ikinci kez anne olacağım ve hala yirmilik dış çıkarıyorum. Hapta kullanmak istemiyorum. Napcam bilemiyorum :(
Geçmiş olsun canım,benimkilerde çıkmadı senede bir iki kere tutuyor,çok kötü acısı bilirim,karanfil varsa iyi gelebilir bide sarımsak uyuşturur biraz hiç diilse

Bide bana sor zaman nasıl geçti diye bu Cumartesi tam 1 ay olacak bebeğimi görmeyeli:KK46:
Bakalım nasıl olacak geçen rüyamda gördüm doktor bakıyor doktorda ibrahim saraçoğlu
Ultrasonda görüyorum nasıl gülücükler atıyor bana akça parça birşey kel kel...
Saraçoğlu eveeeet şimdi aşağılara inelim cinsiyeti görelim demesine izin vermeden erkek bu yüzüne baksanıza diyorum gerek yok ben gördüm yüzünden belli diyorum. Hayır olsun inşallah...

Maşallah hayırlısı olsun demek bebişin erkek ;) olsun senin bitmiş bekleme süren benim nerdeyse 2 hafta var :KK17: neyse o sağlıklı olsunda dua edip beklemekten başka bi çare yok

Kızlar siz nasıl resim eklediniz ben telden ekleyemedim bi türlü

Kızlar iyi akşamlar dün geceden beri yirmilik dış ağrısından kafamı bir sağa bir sola vuruyorum... allahim ikinci kez anne olacağım ve hala yirmilik dış çıkarıyorum. Hapta kullanmak istemiyorum. Napcam bilemiyorum :KK43:
Canım çok çok geçmiş olsun benim de çok ağrıyordu biraz ağır olacak ama 1 çay bardağı sirke ile 1diş sarımsağı 5 dakika falan kaynattım kapatıp 15 dakika dinlendirdim sonra gargara yaptım hemen geçti şükür ama midem çok bulandı ben sirke kokusunu zaten sevmiyorum bu yüzden başlamadan midem bulanmaya başlamıştı sirke de üzüm sirkesi umarım bir an önce geçer çok geçmiş olsun

Kesenin içinde bebiş sola yakın değilmi fotoda. Bebiş kesenin soluna yakınsa normalde sağa yakın oluyormuş :)
Kesenin sagda veya solda durusuna bakiyorlarkesedeki bebegin degil ben oyle okumustum ama emin degilim

Selam mayıs anneleri,

Ben de sizler gibi hamileyim ve mart annesi olacağım inşallah. Aynı zamanda da yüksek lisans öğrencisiyim. Tezim için de hamilelere ihtiyacım var. Bilimsel bir çalışma için yaklaşık 15 dakikanızı ayırıp anketimi tamamlayabilirseniz çok sevinirim. http://goo.gl/4lcEgp
Hepinize teşekkür ediyorum ve güzel bir hamilelik dönemi geçirmenizi temenni ediyorum :)

Yapıp gönderdim canım, başarılar dilerim :)

Back