Bu Cumartesi canım zaman geçmiyor iyi haber alsam sadaka vericem
Ohh senin yine yakın benim daha var Allahım bu korkuları alsın içimizden bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu Cumartesi canım zaman geçmiyor iyi haber alsam sadaka vericem
Evet fasulye gibi :) ben şimdi kızımın 6 haftalık bide 7 haftalık ultrason resmine baktım görünüşü aynı fasulye gibi,7 haftalık resimdede ortada ama sola yakın,bu tam sola yapışmışEvet bildiğin fasülye gibi değilmi :) o konuda da öyle yazmşlar bende çok heyecanlandım kız erkek farkedeceğinden değil de eğlenceli bir tahmin oluyor :) bir de o forumda önceki çocukları için yükleyip fotoğraflarno çoğunda tutturmuşlar daha da heyecanlanmıştım okuyunca :)
Bide bana sor zaman nasıl geçti diye bu Cumartesi tam 1 ay olacak bebeğimi görmeyeliOhh senin yine yakın benim daha var Allahım bu korkuları alsın içimizden bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin inşallah
Desene kızında tutmadı :)Evet fasulye gibi :) ben şimdi kızımın 6 haftalık bide 7 haftalık ultrason resmine baktım görünüşü aynı fasulye gibi,7 haftalık resimdede ortada ama sola yakın,bu tam sola yapışmışve çubuk gibi
Tutmadı gibiDesene kızında tutmadı :)
Geçmiş olsun canım,benimkilerde çıkmadı senede bir iki kere tutuyor,çok kötü acısı bilirim,karanfil varsa iyi gelebilir bide sarımsak uyuşturur biraz hiç diilseKızlar iyi akşamlar dün geceden beri yirmilik dış ağrısından kafamı bir sağa bir sola vuruyorum... allahim ikinci kez anne olacağım ve hala yirmilik dış çıkarıyorum. Hapta kullanmak istemiyorum. Napcam bilemiyorum![]()
Yalnız bizim bey kesin erkek yaa diyo dedim sağlıklı olsun kız erkek farketmez öyle de diyo ama erkek erkek biliyorum diyo erkek sevdalısı bizimkisi deAyni benden bahsediyosun yawrusum walla![]()
Bide bana sor zaman nasıl geçti diye bu Cumartesi tam 1 ay olacak bebeğimi görmeyeli
Bakalım nasıl olacak geçen rüyamda gördüm doktor bakıyor doktorda ibrahim saraçoğlu
Ultrasonda görüyorum nasıl gülücükler atıyor bana akça parça birşey kel kel...
Saraçoğlu eveeeet şimdi aşağılara inelim cinsiyeti görelim demesine izin vermeden erkek bu yüzüne baksanıza diyorum gerek yok ben gördüm yüzünden belli diyorum. Hayır olsun inşallah...
Canım çok çok geçmiş olsun benim de çok ağrıyordu biraz ağır olacak ama 1 çay bardağı sirke ile 1diş sarımsağı 5 dakika falan kaynattım kapatıp 15 dakika dinlendirdim sonra gargara yaptım hemen geçti şükür ama midem çok bulandı ben sirke kokusunu zaten sevmiyorum bu yüzden başlamadan midem bulanmaya başlamıştı sirke de üzüm sirkesi umarım bir an önce geçer çok geçmiş olsunKızlar iyi akşamlar dün geceden beri yirmilik dış ağrısından kafamı bir sağa bir sola vuruyorum... allahim ikinci kez anne olacağım ve hala yirmilik dış çıkarıyorum. Hapta kullanmak istemiyorum. Napcam bilemiyorum![]()
Ben bu ultrason fotoğraftan hiç bir şey anlamadım ama yaKızlar siz nasıl resim eklediniz ben telden ekleyemedim bi türlü
Kesenin sagda veya solda durusuna bakiyorlarkesedeki bebegin degil ben oyle okumustum ama emin degilimKesenin içinde bebiş sola yakın değilmi fotoda. Bebiş kesenin soluna yakınsa normalde sağa yakın oluyormuş :)
Benim okuduğum konuda böyle yazıyor sizin dediğinizi okumadım bilgim yokKesenin sagda veya solda durusuna bakiyorlarkesedeki bebegin degil ben oyle okumustum ama emin degilim
Bebişin 7 8 9. Haftalardaki usg görüntüsüne bakıyosun bebiş sağda gözüküyosa kız solda gözüküyosa erkekmiş :) hiç bir garantisi yok tabiBen bu ultrason fotoğraftan hiç bir şey anlamadım ama ya![]()
Selam mayıs anneleri,
Ben de sizler gibi hamileyim ve mart annesi olacağım inşallah. Aynı zamanda da yüksek lisans öğrencisiyim. Tezim için de hamilelere ihtiyacım var. Bilimsel bir çalışma için yaklaşık 15 dakikanızı ayırıp anketimi tamamlayabilirseniz çok sevinirim. http://goo.gl/4lcEgp
Hepinize teşekkür ediyorum ve güzel bir hamilelik dönemi geçirmenizi temenni ediyorum :)
Aynı şey bizde de mevcut canım erkek erkek die geziniyor evde kız olursa çok gülücem ona :)Yalnız bizim bey kesin erkek yaa diyo dedim sağlıklı olsun kız erkek farketmez öyle de diyo ama erkek erkek biliyorum diyo erkek sevdalısı bizimkisi de![]()
Bizde de maalesef öyle. Eşim erkek diyor bense kız. Oyüzden çok merak ediyorum :)Aynı şey bizde de mevcut canım erkek erkek die geziniyor evde kız olursa çok gülücem ona :)