- 22 Ağustos 2014
- 827
- 1.095
- 158
Cumartesi günü bebeğimi gördüm :) kalp atışlarını duydum Allah'a şükür :) 2 cm miş miniciğim :) doktorum "saçlarını boyamıyorsun ve parol dışında hiç bir ilaç kullanmıyorsun. Onundışında günlük hayatına devam edebilirsin." Dedi. Bu arada sağlık ocağında yapılan testleri yanımda götürdüm. Onların dışında hiç bir tahlil istemedi. "Bu testlerin de benim için bir önemi yok. Çünkü daha bebek çok küçük, esas bu haftalardan sonra bebek senden birşeyler almaya başlayacak, o zaman tahlil yapacağız, gerekirse o zaman vitamin, demir ilacı vs. Vereceğim" dedi. 12. Hafta da 2 li test için randevu verdi. Ücreti 40 tl. Gayet uygun geldi bana.
Benim de aynen o şekilde canım. Cumartesi günü doktor kontrolümde doktorum:"ilk hamileliğinle kıyaslama yapma, her hamilelik ayrıdır ve birbirinden farklıdır. Şimdi sen ilkinde böyleydi şimdi şöyle desen bir çok kadın ooo o zaman kız geliyor, der. " dedi :) Allah hayırlısını versin hepimize...Bendede çok sivilce çıktı kırmızı kırmızı,elleyincede acıyor,kızımdada böleydi :)