- 27 Ağustos 2014
- 208
- 90
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen vallaha öyle insanlarada hayran hayran bakıyorum olsun bu günümüze şükür bebişler iyi olsundane kadar şanslısınız ya , ben çok kötüyüm, bulantı ve halsizlik yedi beni..
sadece hamile kadınların %15-20 sinde bulantı olmazmış, ben o dilime giremedim. Ama yine de şükrediyorum, bu günlerde geçecek diye telkin ediyorum kendimi![]()
Kesje az da olsa bendede olsa diyorm en azindan hamile gibi hissederdimmne kadar şanslısınız ya , ben çok kötüyüm, bulantı ve halsizlik yedi beni..
sadece hamile kadınların %15-20 sinde bulantı olmazmış, ben o dilime giremedim. Ama yine de şükrediyorum, bu günlerde geçecek diye telkin ediyorum kendimi![]()
bende senın gıbı düşünüyorum keşke olsada azcık hamılelık yasasam. böyle naz yapsamKesje az da olsa bendede olsa diyorm en azindan hamile gibi hissederdimm
kızımm olacağını hıssedıyorum zaten ondanmıdır dersın :)Ben kızımda da olmamısti sadece hafif bir göğüs hassasiyeti var
akıntı olarak benim çamaşırıma çok az su gibi geliyor. ama tuvaletten çıkarken peçeteye biraz daha yoğun olarak geliyor ama genelde şeffaf bazen de sarımtırak. ama ben hamilelikte akıntı normal diye biliyordum. :S
Canim ayni sekilde tarif ettigin gibi benim durumum. Ama ben pek takilmiyorum acikcasi.agri kanama falan olmadikca sorun yoktur diye sartladim kendimi panik olmuyorum bu yuzden
Aaa şimdi kızımın ikili testine baktım 63 müş haftaya şimdiki bebişimin ikili testi var bakalım hcg si kaç çıkacak merak ettim vallahiIkili testte hcg değeri 50 nin üstünde ise kız altindaysa erkek diyorlar
Cumartesi günü bebeğimi gördüm :) kalp atışlarını duydum Allah'a şükür :) 2 cm miş miniciğim :) doktorum "saçlarını boyamıyorsun ve parol dışında hiç bir ilaç kullanmıyorsun. Onundışında günlük hayatına devam edebilirsin." Dedi. Bu arada sağlık ocağında yapılan testleri yanımda götürdüm. Onların dışında hiç bir tahlil istemedi. "Bu testlerin de benim için bir önemi yok. Çünkü daha bebek çok küçük, esas bu haftalardan sonra bebek senden birşeyler almaya başlayacak, o zaman tahlil yapacağız, gerekirse o zaman vitamin, demir ilacı vs. Vereceğim" dedi. 12. Hafta da 2 li test için randevu verdi. Ücreti 40 tl. Gayet uygun geldi bana.
Benim de aynen o şekilde canım. Cumartesi günü doktor kontrolümde doktorum:"ilk hamileliğinle kıyaslama yapma, her hamilelik ayrıdır ve birbirinden farklıdır. Şimdi sen ilkinde böyleydi şimdi şöyle desen bir çok kadın ooo o zaman kız geliyor, der. " dedi :) Allah hayırlısını versin hepimize...
aynen ben de o kafadayım:) çünkü ilkinde herşeye pimpiriklenmiştim. Bu sefer zaten olacağa da engel olamadığımı bildiğim için daha rahatım. Çok şükür sıkıntı da olmuyor kafaya takmayınca. sadece arkadaşlar bu belirtiyi sıkıntı gibi yazdıkları için merak ettim. bir de benim bildiğim akıntı kokusuzsa sıkıntı olmadığı ama dr değilim tabii sonuçta:)[/QUOTE
aynen ben de o kafadayım:) çünkü ilkinde herşeye pimpiriklenmiştim. Bu sefer zaten olacağa da engel olamadığımı bildiğim için daha rahatım. Çok şükür sıkıntı da olmuyor kafaya takmayınca. sadece arkadaşlar bu belirtiyi sıkıntı gibi yazdıkları için merak ettim. bir de benim bildiğim akıntı kokusuzsa sıkıntı olmadığı ama dr değilim tabii sonuçta:)
benim de hic yok diye seviniyordum 8. haftada basladi bulantilarArkadaşlar benim hamileliğimin başından beri bulantı baş dönmesi olmuyor benım gibi olanlar varmı merak ediyorum. :S