2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
anladım canım bende kıyamam inşaAllah kötü bişiy çikmaz nolur dua et et canım

Ben yaptirmayı düşünmüyorum. Ne olursa olsun o bana Allahım in emaneti ve asla onun canına kiymam.

benımde 28 ekimde. sat a göre 2 hafta geriden gidiyoruz biz. o yüzden 11 haftalık olmasını bekleyeceğiz. Ben yaptıracağım.

Arkadaslarim tatli anneler doktora gittik maalesef bebegimi kaybettim kurtaj icin bekliyorum su an ..bana dua edin lutfen..aranizdan ayriliyorum kismet boyleymis sizleri tanidigim icin cok mutlu oldum ..hepinize saglikli hamilelikler diliyorum hepinizi opuyorum ...kendinize ve bebislerinize cok dikkat edin....

Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın bizleri meleklerimizle sınamasın, inşaAllah

onlar icin demesi kolayda gel 1 ay bekle...inşAllah kanaman olmaz canim. ..ben o konuda kararsizim test yaptirmayabilirim..
ben yaptırmayı düşünmüyorum oğlumda yaptırdım testte çıkarmıydı bilmiyorum ama doğunca trigonasefalili doğdu kafa şekli bozukluğu vardı üçgen kafa demek hem testte bi sorun çıksada aldırmayı düşünmem gereksiz gibi şeker testi de gereksiz bence bi sorun olmadığı sürece onuda yapmam boşuna bebeğe şeker yüklemesi yapıyoruz

rabbim sabir versin canım hayirlısı böyleymiş çok üzüldüm biliyorum dile kolay ama insaAllah rabbim tekrar sağliklı evlatlar nasib etsin

Canim arkadaşim benim allah sabır versin bir an önce avuntunu versin sana inşallah, yavrun cennette bekliyor seni

Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın bizleri meleklerimizle sınamasın, inşaAllah
Amiiinnnnnn

Kızlar tunaydin bir bayramın dha sonuna gelmiş bulunuyoruzzz:)
Ben de yarın dr a gideceğim dualarinizi eksik etmeyin allah rızası için
Mide bulantısı, uyku hali, ağrılar, scilar, ah bu annelik

Canım ALlahım yar ve yardımcın olsun inş en yakın zamanda Allahım sağlıklı hayırlı bebişlerini kucağına almayı nasip eder

Bende yarin doktora gidiyorum Allah yardimcımız olsun,

ben yaptirmayacagim canım aldirmayi düşünmüyorsan yaptirma dedi doktor

Canım sıkma kendini benim kızımda da simdide hic belirtim yok hareketlerini hissedince rahatlarsin
Canım cok üzüldüm seni anlıyorum benide iki kaybim var allahim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin

Kızlar Selam,
6+0 iken ilk doktor muayenesi için özel bir hastaneye gittim. Gebelik kesesi göründü, ancak bebek görünmedi haliyle kalp atışlarını da duyamadım.
Doktorum vajinal ultrason önerdi ancak tercih etmedim biraz daha beklemek istedim, buna istinaden de 2 hafta sonra tektar çağırdı.
Muayeneden sonra folidoce isimli folik asit, vitamin ve çatlak kremi verdi.
Şimdilik sadece folik asiti kullanıyorum.
Doktor tok karnına içilmesini önermişti, ama prospektüste yemeklerden önce içilmelidir diye açıklama var, sizler folik asiti nasıl içiyorsunuz?
Şu an 6+5 haftalık hamileyim 2 hafta sonra ultrasonda bebek ve kalp atışları duyulur sanıyorum.

evet canim cok haklisin..Allah korusun bisey ciksa aldirmam zaten..

bende aynı vitaminden kullanıyorum reçeteye bkma canım doktoru dinle bende tok iciyorum

Canim Allah yardimcin olsun. Allah hayirli evlat sahibi olmayi nasio etsin en kisa zamanda insallah

canim bende folidoce kullaniyorum. 6 ay once basladim kullanmaya. Gece yatmadan once iciyorum. Ac tok farketmiyorum yani. Cok takilma ac tok durumuna derim.

Rabbim yardımcin olsun canim benim.. ennkiss zamnda saglikli evlat nadip etsin Rabbim

ben simdi geldim dok kizlar hersey iyi simdilik bir sinraki kontrol 30 ekim..tarzan sicramalari baslamks dedi doktor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…