Guzel artmis canim ..hic bozma moralini insallah birdahiki gittiginde gorursun bebegini15 eylül= 183,0
18 eylül= 468,8
20 eylül= 838,7
25 eylül= 2539
26 eylül= 4531
bundan sonrasını ben de bilmiyorum
Guzel artmis canim ..hic bozma moralini insallah birdahiki gittiginde gorursun bebegini
Bende adetim bi gun gectiginde 19 cikti bi hafta sonra yaptigimda 575 di uc gun sonra 2000 kusurdu simdi nasil baktirmadim ilk ogrendigimde daha uc hafta liktiinş hepimiz görürüz canım dua edelim birbirimize
bendede 6. hafta bitti son 1,5 haftadır aynı durumdayım cnm şiddetli derecede bağ ağrısı ve mide bulantısı var gözüm hiçbişey görmüyor.. mide bulantısına beyaz leblebi,çubuk kraker ve mandalina yiyorum 15 dk biraz rahatlatıyor sonra yine başlıyor..
hayırlı olsun canım. sen baya ileridesin maşallah. bir şey sormak istiyorum ultrasonla karından bakarken karnına jel mi sürüyor doktor yoksa ultrasonun ucuna mı sürüyor?Doktordan geldik simdi gayet iyimisiz. Mide bulantim icin bi ilac verdi.yemek yiyemedigimi soyledim. Patates haslamasi veya haslanmis makarna yiyebilirsin dedi.
Benimde burda 6+4 du
merak ettiğim birşey var. doktor ultrasonla bakacağı zaman karnımıza bir şey mi sürüyor yoksa aletin ucuna mı sürüyor?
Karina suruyorlar genelde canimmerak ettiğim birşey var. doktor ultrasonla bakacağı zaman karnımıza bir şey mi sürüyor yoksa aletin ucuna mı sürüyor?
teşekkür ederim canım cevabın için. ilçede oturuyorum kendi doktoruma gitmek 2 saat sürüyor. burada da hep erkek doktor var eşim müsade etmiyordu ama bu hafta gidecektik mecbur. çok merak ediyorum bebişi, bayramdan sonra mı gitsem doktora karar veremedim.karnıma jel sürüyor canım
amin inşALLAH nikitam...ay Berrecim, cok seviniyorum senin adina!!!!
insallah kucaginada alip , seversin yavruyu...
keseyi ve bebeği görmüşmüydünarkadaşlar merhaba , bende kısmetse mayıs ayında anne olacağım. Tecrübelerimizi paylaşmaya devam edelim.
bugün 5+4 olduk, 7+1 de randevumuz var, kalbini duyacağız inşallah :):)
aynen canim yaaa, insanlarda bir turlu anlamiyo dun esimin teyzesindeydik yemege iki de bi israr etti kadin illa ye diye:) bugunde annemlerdeyim yemege walla karar verdim artik kim olursa olsun israr filan dinlemicem yemicemAh bir de bana sor canım, yemeği birazcık bir lokma fazla yesem 3-4 saat rahatsız olup kendime gelemiyorum, yorgunluk hat safhada zaten. Bendensin
aynen canim benimde cok gaz sancim var bazen uyuyamiyorum hic bisi yapamiyorum, hamilelik gercekten kolay is degilmismerhaba kızlar.. ben de gaz sancılarından şikayetçiyim. gece çok gaz sancım oldu. sütten oluyor sanırım. buna bir çözümünüz var mı? kabızlığa kayısı ve sütü çözüm olarak buldum ama bu gaz beni mafediyor.
ben bu kadar erken değişiklik olacağını düşünmüyordum. eşim psikolojik olduğunu düşünüyor :) hamile olduğunu öğrenmeden bişeyin yoktu diyor :) wc geldiği zaman hiç bekleyemiyorum yoksa çok ağrı yapıyor. gaz konusunu nasıl çözeceğim bilmiyorum. her tarafa salıyorum :) :) :) :)aynen canim benimde cok gaz sancim var bazen uyuyamiyorum hic bisi yapamiyorum, hamilelik gercekten kolay is degilmis
bende bazen hic yiyemiyorum acikiyorum hatta affedersin migdem bulaniyo ama istah yok. boyle oldugum zamanlarda sabahlari yulaf ezmesi yiyorum hem migdemi tok tutuyo hemde cokk saglikli... tavsiye ederimMerhaba arkadaslar keyifler nasil? Ben bisey yiyemiyorum hic .canim istemiyor siz nasil kac ogun besleniyorsunuz neler yiyorsunuz
ben de bu hafta perşembe gitmeyi düşünüyorum. 5+4 olacak. karından görünür heralde. bazen de kararsız kalıyorum bayramdan sonra 1 kere gidip kalp atışını da mı duysam diye. bayramdan sonra 6 hafta dolmuş olacak.2bilinmeyen
evet 4+4 de vajinal usg ile 0,4 mm cik bişey göründü. rahmin ortasına yerleşmiş:) sonraki randevum 11 Ekim de, İnşallah o tarihte bebeğide görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?