• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/27274491.asp
bundan haberiniz varmı.bugunun haberinden.yapan çok az yer vardır muhtemelen.yaptırmak lazım gibi duruyor.

Bu teste harmony testi deniliyor bildiğim kadarı ile. Bende dengeli translokasyon var ve bu nedenle bebeğim 12. haftaya kadar yaşarsa bi sorun olmazsa işallah o zaman ben yaptırıcam çünkü genetik açıdan benim riskim sizden daha yüksek ve amniyosentez ile risk almak istemediğimden bu testi yaptırıcam...

Bnim gibi hala bebegi goremeyen hanimlar nasil belirtilerini z var benim bazi sabahlar sanki adet olcak gibi kasiklarim agriyo ara kahverengi akintim oluyo vajinal akintim yok kuru durumdayim 1hfta once bi damla kan geldiydi devami gelmedi hala kesemiz bos
Mrb cnm son adet tarihin ne zaman senin

Selam kizlar. Bugun dayak yemis, aksamdan kalmis gibiyim. Cok uykum var. Boslukta gibiyim. Migdem agzimda geziyorum. Her an aglayabilirim. Aksama becerebilirsem benim fasulyeninde resmini yukleyecegim. Deli gibi eksi seyler istiyorum ama erkek olacakmis gibi hissediyorum.

günaydın kızlarrr. ben kılolu hamıle kaldım yanı 79 du kılom bugun sabah 80,5 ti. normal yıyorum tatlı yemıyorum. sadece hamıle oldugumu ogrendıgımden berı hareket etmıyorum masa başı çalışıyorum ve akşamları yürüyüş yapardım onu kestım birde sigarayı bıraktım. sizce erken degılmı almam. acaba bebektenmı yoksa hareketsızlıktenmı aldım bılemedım. progestan ve folık asıt kullanıyorum onlarmı aldırdı acaba. korkuyorum ya az almam lazımmm :(

günaydın kızlarrr. ben kılolu hamıle kaldım yanı 79 du kılom bugun sabah 80,5 ti. normal yıyorum tatlı yemıyorum. sadece hamıle oldugumu ogrendıgımden berı hareket etmıyorum masa başı çalışıyorum ve akşamları yürüyüş yapardım onu kestım birde sigarayı bıraktım. sizce erken degılmı almam. acaba bebektenmı yoksa hareketsızlıktenmı aldım bılemedım. progestan ve folık asıt kullanıyorum onlarmı aldırdı acaba. korkuyorum ya az almam lazımmm :KK43:
sen hayatındaki bütün kilo almayaı engeleyen şeyleri zaten bitirmişsin hamile olmasanda alırsın canım ben 9 yıl sigara içtim 3 yıl önce bırakmıştım 5 kilo aldım bide üstüne yürüyüşüde kesmişsin bence az bile almışsın :D

Mrh arkadaslar ben de sabahları çok kusuyorummm gün içerisinde de midem hep bulanıyor ne zamana gecer ki acaba

ay dr a bayramdan sonra gıdıcem düşük tehlıkesı gectıyse yuruyus yapabılırmıyım dıye sorucam tamam derse en azından yavas yavas yururum. off offf

Mrh arkadaslar ben de sabahları çok kusuyorummm gün içerisinde de midem hep bulanıyor ne zamana gecer ki acaba
genelde ılk uç ay ama bazıları 9 ay bıle suruyo hiç bellı olmuyokı. ama yataktan kalkmadan cubuk kreker yıyın dıyolar ıyı gelıyomus

Bu teste harmony testi deniliyor bildiğim kadarı ile. Bende dengeli translokasyon var ve bu nedenle bebeğim 12. haftaya kadar yaşarsa bi sorun olmazsa işallah o zaman ben yaptırıcam çünkü genetik açıdan benim riskim sizden daha yüksek ve amniyosentez ile risk almak istemediğimden bu testi yaptırıcam...

Anladığım kadarıyla amniyosentezin olumsuz etkilerini yaratmıyor bu anlamda çok iyi birşey ve erken yapılması daha iyi diyorlar 10.hafta gibi.umarım bi sıkıntınız çıkmaz.risk hepimiz için bir miktar var bu yüzden bende yaptırmak istiyorum.aynı şekilde ileriki haftaları görebilrisem.hangi ilde yaşıyorsunuz yapıldığını bildiğiniz yerler var mı

Anladığım kadarıyla amniyosentezin olumsuz etkilerini yaratmıyor bu anlamda çok iyi birşey ve erken yapılması daha iyi diyorlar 10.hafta gibi.umarım bi sıkıntınız çıkmaz.risk hepimiz için bir miktar var bu yüzden bende yaptırmak istiyorum.aynı şekilde ileriki haftaları görebilrisem.hangi ilde yaşıyorsunuz yapıldığını bildiğiniz yerler var mı

Evet amniyosentezin olumsuz etkilerini yaratmıyor ve sadece bizden alınan kan örneği ile genetik yapısı incelenebiliyor. Ben Bursada'yım bu işle ilgilenen birini tanıyorum ona yaptırıcam.

bu da benim miniğim 6 haftalıkken :KK46::nazar:

Eklentiler

• 1420518_10204581236270664_985003961_n.jpg
    1420518_10204581236270664_985003961_n.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 150
evet canım öyle, bir de şu bulantılar olmasa daha da güzel olcak :KK43:

bendede 6. hafta bitti son 1,5 haftadır aynı durumdayım cnm şiddetli derecede bağ ağrısı ve mide bulantısı var gözüm hiçbişey görmüyor.. mide bulantısına beyaz leblebi,çubuk kraker ve mandalina yiyorum 15 dk biraz rahatlatıyor sonra yine başlıyor..

Back