• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar Dr dan geldim normalde alttan muayenede kesem yuvarlakti karindan bakınca uzun görüldü dr kese de bozulma var ama olağan birsey dedi küçük kanama alanı var ama risk teşkil edilecek bir şey yok dedi, ben tekrar tekrar sordum bakın bu 2 dediginizi kafama taktım diye, riskli olsa söylerdim ilişkiye bile girebilir her şey yapabilirsin dedi , inş sorun yoktur

Sorun yokmuş işte çok şükür ya, kanama alanı dediği Rahim agzina yakın olmadığı için riskli olmadığını söylemiştir ki bu da risk teşkil etmez zaten. Kafana takma.Ama yine de bence biz kendimize dikkat edelim canım.. doktor dese de bu dönem ilişki veya aagir is falan için biraz tehlikeli olabilir..

kizlar bugun ruyamda bir bebek gordum kucagimda cokkk tatliydi, benim miydi bilmiyorum cinsiyetinide tam bilmiyorum ama yuzu erkege benziyodu :) ayyy gelsin artik mayislarrrrrrrrrrr

Hiç sorma bende de hergün ayrı bir rüya ama ben kabus da görüyorum arada :KK43: Allahım gönlümüze göre versin sen de erkek istiyosan erkek olur inşallah. ..

6 Haftandan önce görünmeye biliyor ultrasonun kalitesinede bağlı tabiki . mesela özel hastande daha 2 haftalıkken bebeği değil ama olsum olduğunu hemen gördü doktor ve uyardı. ama bazen devlet hastanelerindeki eski ultrasonlar göstermeye biliyor sabret bence 7.8. haftada falan tekrar git .
Olabilir canim sevket hastanesine baktirdim bayramdan sonra tekrar gidicem ins goruruz bu sefer

6 Haftandan önce görünmeye biliyor ultrasonun kalitesinede bağlı tabiki . mesela özel hastande daha 2 haftalıkken bebeği değil ama olsum olduğunu hemen gördü doktor ve uyardı. ama bazen devlet hastanelerindeki eski ultrasonlar göstermeye biliyor sabret bence 7.8. haftada falan tekrar git .
Devlet yazacaktum sevket olmus telden girince :)

canim simdilik bence kafana takma!
benimde kistim var, fakat gebelikten once vardi. Ve benimdegebelikten onceki haline gore bir kac mm buyumus.
doktorum herhangi bir seyde demedi.
emin degilim ama hamilelikten sonra olan kistler sanirim, kulanilan hormon haplari yuzunden oluyor diye biliyorum.
bir cok kadin gebeligini sorunsuz bitire biliyor, bos ver hic takma olurmu?

bu arada yani korkutmak gibi olmasinda, benim 2 gun once bir kanamam oldu, doktorum bilgi vermedi ama belki o kist yuzunden olabilecegini dusundum, ama bence alakasi bile yoktur :)
canım bi süre nete giremedim, teşekkür ederim inşallah önemli olmaz ama benim ilk gittiğimde 5cm ken şimdi nerdeyse 7cm 4 haftada bu kadar büyüdü biraz üzdü beni..

kanama bende de oldu bir hafta kadar ve özellikle sordum kistin bi alakası olmuyomuş çünkü kist yumurtalıkta kanama ise rahimdeymiş..

kendine ve dinlenmene dikkat et Allah'ım sağlıklıca bebeğine kavuştursun inşallah..

Allah korusun maşallah canım doktorun ne güzel ihtimali söylüyor titiz davranıyor çok kafana takma bence kötü olsa onu da söylerdi :) bebisini gormussun tadını çıkar üzülme :)
Inşallah canım kızdı bana sorun olsa derim diye

Sorun yokmuş işte çok şükür ya, kanama alanı dediği Rahim agzina yakın olmadığı için riskli olmadığını söylemiştir ki bu da risk teşkil etmez zaten. Kafana takma.Ama yine de bence biz kendimize dikkat edelim canım.. doktor dese de bu dönem ilişki veya aagir is falan için biraz tehlikeli olabilir..
Haklısın canım insan korkuyo ama dr dedi bişey olsa derim diye, ne bilim

Ben de bununla ilgili yazacaktım. Ben de Cuma günü doktora gittim. 5+1 de yani. Doktor dedi ki küçük bir de kist var. Ama bir süre içinde kaybolacak. Bu bebeği besleyen bir kisttir. Açıkçası şaşırdım ve endişelendim dedim. O da endişelenilecek bir şey değil dedi. Araştırmak lazım bu konuyu...

benim ilk haftalarda biraz büyüdü ve endişelendirdi ama inşallah azalacaktır korkma dua edelim :) bu durumda bi ilaç ya da tedavi de olmuyomuş zaten yapılacak duadan başka bişey yok :)

Arkadaşlar forumda ne kadar çok farklı doktorlara gidenler var. Önceden araştırıp, arkadaştan esten dosttan güvenilir birini bulup ona gitmek tamamiyle kendimizi önce Allaha sonra onlara teslim etmek daha doğru değil mi? Böylece kendinizi yıpratıyorsunuz bence. Biri bunu dedi diğeri başka bir şey dedi. neyapacağınızı da şaşırırsınız valla. Yani ben ilk düşük yaptığımda bir sonrakinde aynı anda 3 dktora falan gtcem demıstım ama gitmedim bu sefer de cunku yazdıklarınızı görünce korktum açıkçası. fazla ılac yuklemesı yapmasın yenı gıttıgım, ekstra bişeyler isteyip de korkutmasın beni diye. hatta şimdi de düşük yaptığımda gittiği dr a gidiyorum sonuçta bu onun hatası da değildi, kısmetti belki de :( düşüncelerimi yazayım dedim. İnşallah faydasını görürsünüz tavsiyemin ;) Allah hepimize sağlıklı hamilelik yaşatsın ve sag salim bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah :)

Ben Sata göre 6+2 de gittim canım doktor 6+1 dedi ve üstten baktı iki kucuk nokta halinde kese icinde göründü yani bende 3 gün önce gitsem benim de muhtemelen görünmezdi. . Takma kafaya canım dış gebelik de diyebilirdi. Çok şükür normalmis bak....
Rabbime cok sukur kesese normal dedi dr tanidigimiz bide bayagi ilgilendi ins bayramdan sonra goruruz

SOn adet tarihime gore 10. Haftama girdim fakat ultrasona gore 7 haftalik henuz. Doktor bi sorun yok dedi. Oyleyse Allah nasip ederse dogum tarihide degisecek bebegimin demekki

Kizlar simdi drdan ciktim kesenin içinde bebisinizi ne zaman gordunuz benim 5+5deyim bebis gorunmedi morelim cok bozuldu :(
Endiselenme arkadasinda dedigi gibi ultrasonla alakali bende once devlete gittim sadece keseyi gordu cok erken dedi bi kac gun sonra ozele gittim kalp atisini bile gorduk Allaha sukur

Arkadslar herkese merhaba. Ben 5+5 hamileym. Gecen hafta cok acık pembe 2 damlaa akıntı geldi. Panikledm doktorumı aradım. Baana düşük riski var. Yat ddi. Ben progestan içsem dedim. Ben sana progestan verdm mi bırak düşerse düssn. Salak gerizkalı bi bebek istiosan verym iç ddi. Ama kesede hç bi problem yk. Saglksz oldugnu nerden cıkardki. Ve bidahada pembemsi akıntı hc olmadı. Ertesi gün baska dr a gttim. Bana ptogestan verdi. Persmbe tekrar gitcem. Sizce hala düşük tehlkem varmı. Kasklarım cok agrıo. Başkada bi sıkıntm yok :( :(

yok cnm psikolojik etkiside vardır ama düşün birkere ütün hormonlar alr üst oluyor patlama oluyor ne olacaktı aynı kalmamız imkansız bence. ama ben aynen diğer hamileliklerimdedki gibiyim belirti olarak bi deişiklik yok. sadece onlarda migren akşam 7de tutardıbunda gece gündüz aynı migrenden çıldırmak üzereyim .

benin bu 3. bebeğim bu sefer sabretcem 8.haftada gidicem diyordum bayramdan sonraki güne randevu alacaktım ama olmadı dün sabah akıntımla karışık kan geldi önceki günde aşırı sancım vardı sabah hemen hazırlandım eşim işe gitmeden benide hastaneye bıraktı cok şükür bebiş iyi ama doktor hiç ilgilenmedi ve kanamamla ilgilide bi ilaç falan vermedi sadece kabız kalma dedi ki bnm öle bi sorunum yok zaten gıcık oldum adama bu sabah gidemedim ama yarın başka bir doktora gideceğim bakalım . bu günde cok kötüyüm sancıdan öldüm bir iki iş yapmak zorundayım ama vijdan azabı oluyor delireceğim çocuklar etkilenecek diye cok korkuyorum. dua edin bana nolur .
gaz sancısını konusmussunuz o bendede mevcut nasıl çözeceğiz bilemiyorum .
Bu arada bebişim 7artı 1 göründü kalp atısıda göründü kesede gayet düzgündü cok hoş bir duygu bu 3.hamileleğim ama her defası ayrı heyecanlı cok ama cok güzel bir duygu RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP EDER İNŞALLAH .
inş. hayırlısıyla bizde keseyi ve kalp atışını görürüz.

Arkadslar herkese merhaba. Ben 5+5 hamileym. Gecen hafta cok acık pembe 2 damlaa akıntıi geldi. Panikledm doktorumı aradım. Baana düşük riski var. Yat ddi. Ben progestan içsem dedim. Ben sana progestan verdm mi bırak düşerse düssn. Salak gerizkalı bi bebek istiosan verym iç ddi. Ama kesede hç bi problem yk. Saglksz oldugnu nerden cıkardki. Ve bidahada pembemsi akıntı hc olmadı. Ertesi gün baska dr a gttim. Bana ptogestan verdi. Persmbe tekrar gitcem. Sizce hala düşük tehlkem varmı. Kasklarım cok agrıo. Başkada bi sıkıntm yok :KK43: :KK43:
Sacmalamis resmen nedemek duserse dussun benimde lekelenmem oldu progestan verdi dr. Buna ragmen duserse sagliksiz gebelikler dogasi geregi duser uzulme dedi.sakin ol ilacini kullan ve istirahat et canim

benim esimde psikoloji oldugunu soyluyo ama hormonlarimiz degisiyo dusunsenize icimizde biri var:) bende aynen xc oldugunda hemen gideyim diyorum eskiden hic gitmezdim tutardim hep:KK48:
sizinkiler psikolojik diyo benim eşim de benimle aynı psikolojiyi paylaşıyor sanki o hamile birlikte aşeriyoruz... şişlik bulantı canımızın çektikleri sevmediklerimiz hep aynı

Back