• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben bu kadar erken değişiklik olacağını düşünmüyordum. eşim psikolojik olduğunu düşünüyor :) hamile olduğunu öğrenmeden bişeyin yoktu diyor :) wc geldiği zaman hiç bekleyemiyorum yoksa çok ağrı yapıyor. gaz konusunu nasıl çözeceğim bilmiyorum. her tarafa salıyorum :) :) :) :)
benim esimde psikoloji oldugunu soyluyo ama hormonlarimiz degisiyo dusunsenize icimizde biri var:) bende aynen xc oldugunda hemen gideyim diyorum eskiden hic gitmezdim tutardim hep:KK48:

ben de bu hafta perşembe gitmeyi düşünüyorum. 5+4 olacak. karından görünür heralde. bazen de kararsız kalıyorum bayramdan sonra 1 kere gidip kalp atışını da mı duysam diye. bayramdan sonra 6 hafta dolmuş olacak.
5+4 de karından görünür bencede, benimki görünmemişti vajinal baktı. sabredebiliyorsan bayramda sonra git, hem keseyi hem bebeği gör.
Şimdiden gidersen, keseyi gördük ama bebek daha görünmedi diyeceksin benim gibi :)

benim esimde psikoloji oldugunu soyluyo ama hormonlarimiz degisiyo dusunsenize icimizde biri var:) bende aynen xc oldugunda hemen gideyim diyorum eskiden hic gitmezdim tutardim hep:KK48:
Ben de tutanlardandım :) ama dün gece 4 kere kalktım heralde :) gaz sancım oluyor, adet olacağım zannediyorum kalkıp duruyorum.

Herkezde aynı belirtiler var bu aylarda, bende de iştahsızlık , kokulara duyarlılık, tiksinme var.
gece uykularımda bozuldu, benimde tuvalet ihtiyacım çok oluyor. Henüz gaz problemim yok ama karnım şiş, hatta sanki belimde kalınlaştı ..

5+4 de karından görünür bencede, benimki görünmemişti vajinal baktı. sabredebiliyorsan bayramda sonra git, hem keseyi hem bebeği gör.
Şimdiden gidersen, keseyi gördük ama bebek daha görünmedi diyeceksin benim gibi :)
ilk bebeğim ve şimdiye kadar sabrettim. biraz da doktorumun uzak olmasından dolayı üşendim. perşembe tutarsam kendimi bayramdan sonraya kalacak zaten. inş. hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız hepimiz de rahatlarız. hamile kalınca bitecek sanıyorsun sonra başka şeyler çıkıyor. bu hep böyle sürüp gidecek..

bende günde 1 mandalina yiyorum hemen hemen, tuzlu çubuktan bıktım artık o dereceye geldim, mecbur kalınca yiyorum zorla da olsa biraz rahatlatıyor sonra yine aynı.. Ben bi de sık yemek yiyorum özellikle çorba.. Allahtan istifra ettircek kadar bulantım yok sadece benim bi rahatsızlığım var alerjik rinit, sürekli geniz akıntım oluyo öğürtecek dereceye o getiriyor eğer o olmasa daha da rahat geçirecem hamileliğimi

bende kronik alerjiğim cnm oda çok kötü etkiliyor, neyse artık bu tatlı sıkıntılara katlanacağız sonu iyi olsunda yapacak bir şey yok:)) ilk 3 ayı atlatınca daha rahat olacağız inşallah..

hayırlı olsun canım. sen baya ileridesin maşallah. bir şey sormak istiyorum ultrasonla karından bakarken karnına jel mi sürüyor doktor yoksa ultrasonun ucuna mı sürüyor?

Karnima Jel suruyor. Tesekkur ederim insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi

Hanimlar aranizda ari sutu tableti icen varmi doktor verdi bana üc gundur sabah aksam iciyorum
Alabilirseniz iyi olur dedi niye verdiginide sormak aklima gelmedi netten arastirdim cok saglikliymis gebeliklerde kullaniliyormus burda benden baska kullanan var mi merak ettim

ilk bebeğim ve şimdiye kadar sabrettim. biraz da doktorumun uzak olmasından dolayı üşendim. perşembe tutarsam kendimi bayramdan sonraya kalacak zaten. inş. hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız hepimiz de rahatlarız. hamile kalınca bitecek sanıyorsun sonra başka şeyler çıkıyor. bu hep böyle sürüp gidecek..

aynen , kesinlikle öyle. Hamile kalayım da gerisi gelir, zaman zaten hızlı geçiyor diye düşünürdüm, şimdi türlü türlü şeyler için bekliyorum .. hepsinin sonu hayırlı olur inşallah. Sen bence biraz daha bekle, bayram telaşı falan hızlı geçer belki

Kızlar Dr dan geldim normalde alttan muayenede kesem yuvarlakti karindan bakınca uzun görüldü dr kese de bozulma var ama olağan birsey dedi küçük kanama alanı var ama risk teşkil edilecek bir şey yok dedi, ben tekrar tekrar sordum bakın bu 2 dediginizi kafama taktım diye, riskli olsa söylerdim ilişkiye bile girebilir her şey yapabilirsin dedi , inş sorun yoktur

Sıkıntılar ortak;
*Çok çiş gelmesi; yapmayınca ağrı sancı ortaya çıkması,
*Saçma sapan rüyalar görmek,
*Salmadan durulamayan gaz sancıları,
*Ya ciddi iştah artışı ya da ciddi iştah azalması
*Ve uykuya doyamama..

Off offf :D :D

Unutmadan sorayım kızlar, beta takibi neye göre yapılıyor ? En son benim 723 falan çıkmıştı sonrasında bir daha baktırmadı 3-5 gün sonra kese ve nokta göründü o kadar. Beta'ya gerek var mı bu süreçte ? :o

ben bu kadar erken değişiklik olacağını düşünmüyordum. eşim psikolojik olduğunu düşünüyor :) hamile olduğunu öğrenmeden bişeyin yoktu diyor :) wc geldiği zaman hiç bekleyemiyorum yoksa çok ağrı yapıyor. gaz konusunu nasıl çözeceğim bilmiyorum. her tarafa salıyorum :) :) :) :)
yok cnm psikolojik etkiside vardır ama düşün birkere ütün hormonlar alr üst oluyor patlama oluyor ne olacaktı aynı kalmamız imkansız bence. ama ben aynen diğer hamileliklerimdedki gibiyim belirti olarak bi deişiklik yok. sadece onlarda migren akşam 7de tutardıbunda gece gündüz aynı migrenden çıldırmak üzereyim .

benin bu 3. bebeğim bu sefer sabretcem 8.haftada gidicem diyordum bayramdan sonraki güne randevu alacaktım ama olmadı dün sabah akıntımla karışık kan geldi önceki günde aşırı sancım vardı sabah hemen hazırlandım eşim işe gitmeden benide hastaneye bıraktı cok şükür bebiş iyi ama doktor hiç ilgilenmedi ve kanamamla ilgilide bi ilaç falan vermedi sadece kabız kalma dedi ki bnm öle bi sorunum yok zaten gıcık oldum adama bu sabah gidemedim ama yarın başka bir doktora gideceğim bakalım . bu günde cok kötüyüm sancıdan öldüm bir iki iş yapmak zorundayım ama vijdan azabı oluyor delireceğim çocuklar etkilenecek diye cok korkuyorum. dua edin bana nolur .
gaz sancısını konusmussunuz o bendede mevcut nasıl çözeceğiz bilemiyorum .
Bu arada bebişim 7artı 1 göründü kalp atısıda göründü kesede gayet düzgündü cok hoş bir duygu bu 3.hamileleğim ama her defası ayrı heyecanlı cok ama cok güzel bir duygu RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP EDER İNŞALLAH .

Kizlar simdi drdan ciktim kesenin içinde bebisinizi ne zaman gordunuz benim 5+5deyim bebis gorunmedi morelim cok bozuldu :(

amin inşALLAH nikitam...:KK60:dualarını eksik etme
cok kalabalik olmus topik, kisilerle degilde, herkesin cizelgesi gosterilince kafam biraz karisti diyebilirim. Canim sen gönlünü ferah tut , Allahin izni ile bu sefer hersey yolunda gidecek, kavusacaksin yavruna insallah ;)

evet bazen bende karıştırıyorum :) bugün 8+3 oldu şuan için bi sorun yok ama gelde onu bana anlat korkuyorum çok inşALLAH canım benim..Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşALLAH çok farklı duygu..

Kizlar simdi drdan ciktim kesenin içinde bebisinizi ne zaman gordunuz benim 5+5deyim bebis gorunmedi morelim cok bozuldu :KK43:
6 Haftandan önce görünmeye biliyor ultrasonun kalitesinede bağlı tabiki . mesela özel hastande daha 2 haftalıkken bebeği değil ama olsum olduğunu hemen gördü doktor ve uyardı. ama bazen devlet hastanelerindeki eski ultrasonlar göstermeye biliyor sabret bence 7.8. haftada falan tekrar git .

Kizlar simdi drdan ciktim kesenin içinde bebisinizi ne zaman gordunuz benim 5+5deyim bebis gorunmedi morelim cok bozuldu :KK43:
Ben Sata göre 6+2 de gittim canım doktor 6+1 dedi ve üstten baktı iki kucuk nokta halinde kese icinde göründü yani bende 3 gün önce gitsem benim de muhtemelen görünmezdi. . Takma kafaya canım dış gebelik de diyebilirdi. Çok şükür normalmis bak....

Kızlar Dr dan geldim normalde alttan muayenede kesem yuvarlakti karindan bakınca uzun görüldü dr kese de bozulma var ama olağan birsey dedi küçük kanama alanı var ama risk teşkil edilecek bir şey yok dedi, ben tekrar tekrar sordum bakın bu 2 dediginizi kafama taktım diye, riskli olsa söylerdim ilişkiye bile girebilir her şey yapabilirsin dedi , inş sorun yoktur
Allah korusun maşallah canım doktorun ne güzel ihtimali söylüyor titiz davranıyor çok kafana takma bence kötü olsa onu da söylerdi :) bebisini gormussun tadını çıkar üzülme :)

Back