• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bendede 6. hafta bitti son 1,5 haftadır aynı durumdayım cnm şiddetli derecede bağ ağrısı ve mide bulantısı var gözüm hiçbişey görmüyor.. mide bulantısına beyaz leblebi,çubuk kraker ve mandalina yiyorum 15 dk biraz rahatlatıyor sonra yine başlıyor..

bende günde 1 mandalina yiyorum hemen hemen, tuzlu çubuktan bıktım artık o dereceye geldim, mecbur kalınca yiyorum zorla da olsa biraz rahatlatıyor sonra yine aynı.. Ben bi de sık yemek yiyorum özellikle çorba.. Allahtan istifra ettircek kadar bulantım yok sadece benim bi rahatsızlığım var alerjik rinit, sürekli geniz akıntım oluyo öğürtecek dereceye o getiriyor eğer o olmasa daha da rahat geçirecem hamileliğimi

Doktordan geldik simdi gayet iyimisiz. Mide bulantim icin bi ilac verdi.yemek yiyemedigimi soyledim. Patates haslamasi veya haslanmis makarna yiyebilirsin dedi.
hayırlı olsun canım. sen baya ileridesin maşallah. bir şey sormak istiyorum ultrasonla karından bakarken karnına jel mi sürüyor doktor yoksa ultrasonun ucuna mı sürüyor?

karnıma jel sürüyor canım
teşekkür ederim canım cevabın için. ilçede oturuyorum kendi doktoruma gitmek 2 saat sürüyor. burada da hep erkek doktor var eşim müsade etmiyordu ama bu hafta gidecektik mecbur. çok merak ediyorum bebişi, bayramdan sonra mı gitsem doktora karar veremedim.

Merhaba arkadaslar keyifler nasil? Ben bisey yiyemiyorum hic .canim istemiyor siz nasil kac ogun besleniyorsunuz neler yiyorsunuz

arkadaşlar merhaba , bende kısmetse mayıs ayında anne olacağım. Tecrübelerimizi paylaşmaya devam edelim.
bugün 5+4 olduk, 7+1 de randevumuz var, kalbini duyacağız inşallah :):)

Ah bir de bana sor canım, yemeği birazcık bir lokma fazla yesem 3-4 saat rahatsız olup kendime gelemiyorum, yorgunluk hat safhada zaten. Bendensin :KK66:
aynen canim yaaa, insanlarda bir turlu anlamiyo dun esimin teyzesindeydik yemege iki de bi israr etti kadin illa ye diye:) bugunde annemlerdeyim yemege walla karar verdim artik kim olursa olsun israr filan dinlemicem yemicem:KK43:

merhaba kızlar.. ben de gaz sancılarından şikayetçiyim. gece çok gaz sancım oldu. sütten oluyor sanırım. buna bir çözümünüz var mı? kabızlığa kayısı ve sütü çözüm olarak buldum ama bu gaz beni mafediyor.
aynen canim benimde cok gaz sancim var bazen uyuyamiyorum hic bisi yapamiyorum, hamilelik gercekten kolay is degilmis

kizlar bugun ruyamda bir bebek gordum kucagimda cokkk tatliydi, benim miydi bilmiyorum cinsiyetinide tam bilmiyorum ama yuzu erkege benziyodu :) ayyy gelsin artik mayislarrrrrrrrrrr

2bilinmeyen 2bilinmeyen
evet 4+4 de vajinal usg ile 0,4 mm cik bişey göründü. rahmin ortasına yerleşmiş:) sonraki randevum 11 Ekim de, İnşallah o tarihte bebeğide görürüz.

aynen canim benimde cok gaz sancim var bazen uyuyamiyorum hic bisi yapamiyorum, hamilelik gercekten kolay is degilmis
ben bu kadar erken değişiklik olacağını düşünmüyordum. eşim psikolojik olduğunu düşünüyor :) hamile olduğunu öğrenmeden bişeyin yoktu diyor :) wc geldiği zaman hiç bekleyemiyorum yoksa çok ağrı yapıyor. gaz konusunu nasıl çözeceğim bilmiyorum. her tarafa salıyorum :) :) :) :)

Merhaba arkadaslar keyifler nasil? Ben bisey yiyemiyorum hic .canim istemiyor siz nasil kac ogun besleniyorsunuz neler yiyorsunuz
bende bazen hic yiyemiyorum acikiyorum hatta affedersin migdem bulaniyo ama istah yok. boyle oldugum zamanlarda sabahlari yulaf ezmesi yiyorum hem migdemi tok tutuyo hemde cokk saglikli... tavsiye ederim

2bilinmeyen 2bilinmeyen
evet 4+4 de vajinal usg ile 0,4 mm cik bişey göründü. rahmin ortasına yerleşmiş:) sonraki randevum 11 Ekim de, İnşallah o tarihte bebeğide görürüz.
ben de bu hafta perşembe gitmeyi düşünüyorum. 5+4 olacak. karından görünür heralde. bazen de kararsız kalıyorum bayramdan sonra 1 kere gidip kalp atışını da mı duysam diye. bayramdan sonra 6 hafta dolmuş olacak.

Back