• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bendede 6. hafta bitti son 1,5 haftadır aynı durumdayım cnm şiddetli derecede bağ ağrısı ve mide bulantısı var gözüm hiçbişey görmüyor.. mide bulantısına beyaz leblebi,çubuk kraker ve mandalina yiyorum 15 dk biraz rahatlatıyor sonra yine başlıyor..
canım çok fazla mandalina gaz yapıyor ona dikkat et

11 agustos ama keseye gore 15 gun geriden geliym

Benimde 16 agustos benimde 15 gun geriden..bozma canim moralini hayirli haberler aliriz insallh vajinal ultrason yapildimi sana

Biyolojik seninle hersey aynı galiba benimde 11 ağustos ikimizde güzel haberler alırız inşallah

Kızlar benim de sat 18 ağustos doktor geç döllenme dedi. 4 gün önce keseye göre 4+4 haftalıktı ,hcg değerim de 4531 di ama bebeği göremedik. doktor daha çok küçük iki hafta sonra gel dedi.:KK42:Ayrıca hiç mide bulantım yok,kendimi hamile gibi hissetmiyorum :KK43:
ben iki hafta bekleyemem cuma günü tekrar gitmeyi düşünüyorum moralim çok bozuk.:KK42:

Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş.

Kızlar benim de sat 18 ağustos doktor geç döllenme dedi. 4 gün önce keseye göre 4+4 haftalıktı ama bebeği göremedik. doktor daha çok küçük iki hafta sonra gel dedi.:KK42:Ayrıca hiç mide bulantım yok,kendimi hamile gibi hissetmiyorum :KK43:
ben iki hafta bekleyemem cuma günü tekrar gitmeyi düşünüyorum moralim çok bozuk.:KK42:

Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş.
Canim bozma moralini benimde iki haafta kucuk cikti iki haftaya gun verdi gunler zehir oldu :KK43: seninki gec dollenmedir belki ama benim oyle bir ihtimalimde yok cunku gunu belli :KK43:

merhaba kızlar.. ben de gaz sancılarından şikayetçiyim. gece çok gaz sancım oldu. sütten oluyor sanırım. buna bir çözümünüz var mı? kabızlığa kayısı ve sütü çözüm olarak buldum ama bu gaz beni mafediyor.

merhaba kızlar.. ben de gaz sancılarından şikayetçiyim. gece çok gaz sancım oldu. sütten oluyor sanırım. buna bir çözümünüz var mı? kabızlığa kayısı ve sütü çözüm olarak buldum ama bu gaz beni mafediyor.
benimde çok oluyordu canım artık süte çok yüklenmiyorum oun yerine yoğurt yiyorum 2 güne bir bazen 3 güne bir süt içiyorum

Canim bozma moralini benimde iki haafta kucuk cikti senin iki haftaya gun verdi gunler zehir oldu :KK43: seninki gec dollenmedir belki ama benim oyle bir ihtimalimde yok cunku gunu belli :KK43:

Canım ne diyeceğimi bilemedim çok üzgünüm :KK43: dua etmekten başka elimizden bir şey gelmez. Allah hakkımızda hayırlısını versin, sabrımızı artırsın :KK42:
kan değerin (hcg) nasıl canım baktırdın mı?

Canim bozma moralini benimde iki haafta kucuk cikti iki haftaya gun verdi gunler zehir oldu :KK43: seninki gec dollenmedir belki ama benim oyle bir ihtimalimde yok cunku gunu belli :KK43:
Cok sinir bozucu bnimde 15 gun geride nasil beklicm bilmiyorum bnimde keseye gore 5*5 gunluk

Cok sinir bozucu bnimde 15 gun geride nasil beklicm bilmiyorum bnimde keseye gore 5*5 gunluk
Benimde keseye gore 4*4 cikti...Evet ya cok sinir bozucu dun aksam saatlerce agladim :( suan gozlerim sis ne yapcagim ne dusunecegim bilmiyorum..iki hafta sonra kontrolum ve nasil gececek ..canim senin gec dollenmedir belki umudunu yitirme uzulme ..

Canım ne diyeceğimi bilemedim çok üzgünüm :KK43: dua etmekten başka elimizden bir şey gelmez. Allah hakkımızda hayırlısını versin, sabrımızı artırsın :KK42:
kan değerin (hcg) nasıl canım baktırdın mı?
Amin canim dua edelim ...insallah hakkimizda hayirlisi olsunn sevinelim...cumartesi gunu 3200 cikmisti oncesini ve sonrasini bilmiyorum sen baktirdinmi beta degerine

hayırlı olsun canım hamilelik takvimi yapmamışsın kaç haftalık

cnm benim 6. hafta bitti 7. haftaya girdim ama daha hamilelik takvimi yapmaya hazır hissetmiyorum kendimi, kan pıhtılaşması var riskli gebelik geçiriyorum, zaten bu sekizinci tüp bebek denememle kavuştuğum bi hamilelik o yüzden 3-4 ay geçsin yapacağım.. tüp bebek riskli oluyorya olumsuz bir şey olursa kaldırmak üzebilir..

cnm benim 6. hafta bitti 7. haftaya girdim ama daha hamilelik takvimi yapmaya hazır hissetmiyorum kendimi, kan pıhtılaşması var riskli gebelik geçiriyorum, zaten bu sekizinci tüp bebek denememle kavuştuğum bi hamilelik o yüzden 3-4 ay geçsin yapacağım.. tüp bebek riskli oluyorya olumsuz bir şey olursa kaldırmak üzebilir..
anladım canım inşallah sağasağlim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi rabbim aşamacağımız sıkıntı vermesin

merak ettiğim birşey var. doktor ultrasonla bakacağı zaman karnımıza bir şey mi sürüyor yoksa aletin ucuna mı sürüyor?

Amin canim dua edelim ...insallah hakkimizda hayirlisi olsunn sevinelim...cumartesi gunu 3200 cikmisti oncesini ve sonrasini bilmiyorum sen baktirdinmi beta degerine

15 eylül= 183,0
18 eylül= 468,8
20 eylül= 838,7
25 eylül= 2539
26 eylül= 4531
bundan sonrasını ben de bilmiyorum :KK51:

Back