2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

bize 2 ayri cocuk doktoru 2. Ay kontrolunde kalca cikikligi ultrasonu yapilacak dedi

Yaptır gıtsin ya usg kalçaya bakıolar. Bizm bi bacakta gelişim geriliği çıktı her ay ultrasona gırcez. 3. Ayda duzeliyomuş. Bazılarına çift bez onermişler geçcek inş bakalm

Bende kalça ultrasonunu 2 aylikken yaptirdim.

Anladim canim, sen hangi sehirdeydin. Birde rontgen mi cekiyolar ultrason mu

iki kere yapıldı 43 günlügüz

Neden iki kere yapildi ki bir problem mi oldu yoksa yurt disinda o sekilde mi oluyo

Yaptır gıtsin ya usg kalçaya bakıolar. Bizm bi bacakta gelişim geriliği çıktı her ay ultrasona gırcez. 3. Ayda duzeliyomuş. Bazılarına çift bez onermişler geçcek inş bakalm

Gecmis olsun canim, bende ikisinin ortasini bulayim diyorum. Haftaya benim 40 kontrolum var gitmisken onuda cektiririm

bize 2 ayri cocuk doktoru 2. Ay kontrolunde kalca cikikligi ultrasonu yapilacak dedi

Benim kendi doktorum ve saglik ocagi bir ay dedi ama baska doktor iki ay diyince kafam katisti. Aklimiza takilan herseyi burda birbirimize sordugumuz icin sizede sormak istedim

Kalça çıkıklığını evde kendinizde bikaç basit teknikle anlayabilirsiniz.
1. İki bacağı uzatıp karşılaştırdığınızda topuklar eşitmi
2. bebeğin üst bacağundaki boğum kesikleri karşılıklı ve eşitmi
3. Bebek sırt üstü pozisyondayken bacakları dizden hafif bükükken yanlara doğru rahatça açabiliyomusunuz

Saol canim hemen bakacagim

Kanamalar bitince henuz kirkim bile dolmadan yaptik bir sorun yasamadim

Geçen gün bi siteden bebek için sipariş verdim. Numune 2 adet canbebe bez geldi. Bendeki bezle karşılaştırmak için can bebeyi bi kullanayım farkı nedir benim kullandığım huggiesten dedim. Can bebe o nasıl bir bezmiş ya. bebeğim nerdeyse pişik olacaktı. doğumdan beri huggies kullanıyorum aradaki kalite farkı cidden gözle görülür cinstenmiş. bebek çok huysuzlandı

kızlar biberonu neyle steril ediyosunuz. birde canbebe bez kullanan varmı ?
Biberonu kaynar suyla yıkıyorum canbebe bebek bezine gelince bir kere aldık deneyelim dedik denemez olaydık çocuğum pişik oldu hava aldırmıyor. Hemen ilk bezi prima premium care e geri döndük pişiği hemen iyileşti

Benim ilk kızımda vardı bundan dolayı hemen dogdugında baktırdım belli olmayabilir diye dün bir daha randevum vardı tekrar baktı suan iyi bir sey yok fakat 6 hafta sonra tekrar çağırdı bende bilemiyoru ki neden devamlı bakıyor

Kızlar 2. Ay aşılarınızı oldunuz mu? Bebeğiniz ne durumda? Biz bugün olduk ve günümüz kötü geçiyor. Bebeğim hiç bu kadar ağlamamıştı

Ben hepsini denedim..hepside ayni.bizde farkli bi sonuc ysratmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…