bize 2 ayri cocuk doktoru 2. Ay kontrolunde kalca cikikligi ultrasonu yapilacak dediBizde bir aylik olduk gittigim hastanede yapilsin dediler ama baska guvendigimiz bir cocuk doktoru iki aylik yaptirin birinci aydan sonrada kalca cikikligi belirtisi ortaya cikabilir dedi iyice kafam karisti. Yeni yapilan arastirmalar artik ikinci ayda yapilmasi gerektigini soyluyormus. Bende 10 gun sonra kontrole gidecem o zaman kizimida goturup yaptirayim diyorum, ikisininde arasini bulmus olurum. Oof kafam cok karisti
Yaptır gıtsin ya usg kalçaya bakıolar. Bizm bi bacakta gelişim geriliği çıktı her ay ultrasona gırcez. 3. Ayda duzeliyomuş. Bazılarına çift bez onermişler geçcek inş bakalmBizde bir aylik olduk gittigim hastanede yapilsin dediler ama baska guvendigimiz bir cocuk doktoru iki aylik yaptirin birinci aydan sonrada kalca cikikligi belirtisi ortaya cikabilir dedi iyice kafam karisti. Yeni yapilan arastirmalar artik ikinci ayda yapilmasi gerektigini soyluyormus. Bende 10 gun sonra kontrole gidecem o zaman kizimida goturup yaptirayim diyorum, ikisininde arasini bulmus olurum. Oof kafam cok karisti
Bende kalça ultrasonunu 2 aylikken yaptirdim.
iki kere yapıldı 43 günlügüz
Yaptır gıtsin ya usg kalçaya bakıolar. Bizm bi bacakta gelişim geriliği çıktı her ay ultrasona gırcez. 3. Ayda duzeliyomuş. Bazılarına çift bez onermişler geçcek inş bakalm
bize 2 ayri cocuk doktoru 2. Ay kontrolunde kalca cikikligi ultrasonu yapilacak dedi
Kulağı ağrısa sürekli elini kulağına götürür bebişKaka yesilse kulak ağrısı derler bizde tıbben de böyle sanırım
Kaka yesilse kulak ağrısı
Kalça çıkıklığını evde kendinizde bikaç basit teknikle anlayabilirsiniz.
1. İki bacağı uzatıp karşılaştırdığınızda topuklar eşitmi
2. bebeğin üst bacağundaki boğum kesikleri karşılıklı ve eşitmi
3. Bebek sırt üstü pozisyondayken bacakları dizden hafif bükükken yanlara doğru rahatça açabiliyomusunuz
Anladim canim, sen hangi sehirdeydin. Birde rontgen mi cekiyolar ultrason mu
ultrasonla bakiyolar, istanbuldayim ben
Evet cok iyi oluyor. Ben de cok faydalaniyorum burda yazilanlardanBenim kendi doktorum ve saglik ocagi bir ay dedi ama baska doktor iki ay diyince kafam katisti. Aklimiza takilan herseyi burda birbirimize sordugumuz icin sizede sormak istedim
Kanamalar bitince henuz kirkim bile dolmadan yaptik bir sorun yasamadimbende geçen yazdım ... doktorada bir türlü bizim müsait olduğumuz zamanda randevu bulamuyorum sanırım oğlumun 2 aylık randevusunda bende 40 muaynesi olucam...
Muayne olmadan seks yapan varmı? bir sakıncası olmaz sanırım dimi ?
Ben kaynatiyorum biberonu, canbebeyi de prima ve molfixden sonra denedim, bir fark gormedim daha uygun oldugu icinde canbebeye devam ediyorum.kızlar biberonu neyle steril ediyosunuz. birde canbebe bez kullanan varmı ?
Biberonu kaynar suyla yıkıyorum canbebe bebek bezine gelince bir kere aldık deneyelim dedik denemez olaydık çocuğum pişik oldukızlar biberonu neyle steril ediyosunuz. birde canbebe bez kullanan varmı ?
Benim ilk kızımda vardı bundan dolayı hemen dogdugında baktırdım belli olmayabilir diye dün bir daha randevum vardı tekrar baktı suan iyi bir sey yok fakat 6 hafta sonra tekrar çağırdı bende bilemiyoru ki neden devamlı bakıyorAnladim canim, sen hangi sehirdeydin. Birde rontgen mi cekiyolar ultrason mu
Neden iki kere yapildi ki bir problem mi oldu yoksa yurt disinda o sekilde mi oluyo
Gecmis olsun canim, bende ikisinin ortasini bulayim diyorum. Haftaya benim 40 kontrolum var gitmisken onuda cektiririm
Biogia ve sab kullanıyorum ben sab da 29 cnmbiogia bir ay olmadan bitti... ne alsam diye düşünüyorum çünkü biogia pahalı daha bir ay olmadı... sap nasıl?
Dün olduk canım çok güzeldi Calpol 1 çay kaşığı verdim 8 saatte bir 2 k ez sonra sorun yoktuKızlar 2. Ay aşılarınızı oldunuz mu? Bebeğiniz ne durumda? Biz bugün olduk ve günümüz kötü geçiyor. Bebeğim hiç bu kadar ağlamamıştı
Ben hepsini denedim..hepside ayni.bizde farkli bi sonuc ysratmadiGeçen gün bi siteden bebek için sipariş verdim. Numune 2 adet canbebe bez geldi. Bendeki bezle karşılaştırmak için can bebeyi bi kullanayım farkı nedir benim kullandığım huggiesten dedim. Can bebe o nasıl bir bezmiş ya. bebeğim nerdeyse pişik olacaktı. doğumdan beri huggies kullanıyorum aradaki kalite farkı cidden gözle görülür cinstenmiş. bebek çok huysuzlandı
Atesi ciktimi.bizde bir hafta sonra yaptiracagiz.cok tedirginimKızlar 2. Ay aşılarınızı oldunuz mu? Bebeğiniz ne durumda? Biz bugün olduk ve günümüz kötü geçiyor. Bebeğim hiç bu kadar ağlamamıştı