16 martta doğum günü Kızımın .. Cumartesi 40. Gün diye sayıyoruz biz .. Yarın ki gün 1 oluyor bu durumda ..Kızlar 40 in çıktığı gün için soruyorum. 1. Gün doğduğu gün mü kabul ediliyor, yoksa 24 saat sonra mı 1.gün kabul ediliyor?
Marul filan yemeyi dene bi de bende de oluyordu yeşillik yiyince sanki daha rahatım .. Su bi de tabi ..Kabiz olaniniz var mi bugun tam 1 ay oldu dogum yapali 25 gundur kabizim artik kan geliyor, doktor duphalac diye surup verdi 2 sise ictim fayda etmedi. Incir kayisi komposto,ac karnina zeytinyagi iciyorum bir sey fayda etmiyor, form caylardan ictim o fayda etti ama bebegi ishal yapti cocuk doktoru icme dedi. Ben napcam o kadar caresiz kaldim ki
pek bi faydasini gormedlKizim isal olunca doktora goturduk surekli kaka yapan cocuk saatlerce kaka yapmadi zar zor tahlili verdik cok sukur tahlilde virus cikmadi. Doktor bizede biogaia yi yazdi, bu damlayi kullanan arkadaslara sorum olacak memnun kaldinizmi birde bunu kullanirken zincoyu kullanmaya gerek varmi
Normal canim. Bizim de o civarlar. Hatta denedik eşim ve ben de olctuk. O civarlarKizlar cocuklarin atesi kac derece olmali. Kizim halsiz biraz atesi var gibi geldi olctum 36.6 cikti bu normal mi
Cocuk rahatsız olmadi mi?Bırsey ogrendım sarımsak sutu arttırıyormuş, kaltesını arttırıyormuş bebegın ıştahını acıyormuş, yenı ogrendım cocuga kokar sutun tadını bozar dıye yemıyoordum kac gundur yıyorum
Çocuğun ağrısı oldugü için ver diyorlar boş yere değil çocuk aglamaktan mahvoluyor tüm gün vermeyip ne yapacaksınO nasıl iş ya hem, cocugun bışeyı yokken ilaç mı verılır belkı hıc ıhtıyacı olmayacak boşyere ilaç mı verılır bu saglıkçılarda bı garıp. Ne kadar kolay kuçucuk cocuga ilaç vermek, cocugun içtıgı her ilaçta dırencı bı tık aşagıya duşuyor
Aşı daha vurulmadan agrıyacagunı nerden bılıyolar kı, benım oglum hıç bı aşıdan rahatsız olmadı hıc aşı yuzunden ilaç vermedım meselaayseseker .!.:Çocuğun ağrısı oldugü için ver diyorlar boş yere değil çocuk aglamaktan mahvoluyor tüm gün vermeyip ne yapacaksın
normalKizlar cocuklarin atesi kac derece olmali. Kizim halsiz biraz atesi var gibi geldi olctum 36.6 cikti bu normal mi
Sağol cnm sanada hayırlı kandillerHayırlı kandiller annişler ve bebişlerimiz
Sagol arkadasim..sizede hayirli kandillerHayırlı kandiller annişler ve bebişlerimiz
Şekeri mi kestin noldu. Neden küçüldü. Geçen gün bi tavsiyede bulundum uyguladınmı:) bugün içim Neşeli sebebi kızım ... Kızımın yüzündeki kızarıklık azalmaya başladı kremler fayda etti inşallah bitiminde nüksetmez tekrar ..
Kızlar 40 in çıktığı gün için soruyorum. 1. Gün doğduğu gün mü kabul ediliyor, yoksa 24 saat sonra mı 1.gün kabul ediliyor?[/QUOTE
Doğduğu günü 0. Gün olarak say ertesi gün 1. Gün...... 40. Günde lohusasın. 41. Gün lohusalık için dua mevlüt banyo yapılıyo
benim bugün 41. Gün ve bu işlemler yapıldı. Dün 40. Gün yapamazdım çünkü hâlâ lohusaydım. Önce anne gusül alıyo sonra bebek yıkanıyo. Bugün hem 23 nisan hemde regaip kandili 40 ımız bugün çıkması çok özeldi. Rabbim herkese sağlıkla nasip etsin
Dr krem verdi onlar iyi geldi iki ginde etkisini gösterdi .. Yumurta yemiyorum 3 gündür bi de artık krem mi yoksa yumurta ve bal ı kesmem mi bilmşyorum ... Bi iyice geçsin deneme yanılma yapacaz artık yiyeceklerden mi oluyor !Şekeri mi kestin noldu. Neden küçüldü. Geçen gün bi tavsiyede bulundum uyguladınmı
Krem kortizonlu muDr krem verdi onlar iyi geldi iki ginde etkisini gösterdi .. Yumurta yemiyorum 3 gündür bi de artık krem mi yoksa yumurta ve bal ı kesmem mi bilmşyorum ... Bi iyice geçsin deneme yanılma yapacaz artık yiyeceklerden mi oluyor !