Aşı olduktan ne kadar sonra verdin. Hemşire Ateşi 38 olmadan vermeyin dedi ama işe yaradıysa vereyim çok rahatsızDün olduk canım çok güzeldi Calpol 1 çay kaşığı verdim 8 saatte bir 2 k ez sonra sorun yoktu
Şimdi yavaş yavaş yükseliyor AteşiAtesi ciktimi.bizde bir hafta sonra yaptiracagiz.cok tedirginim
Cnm bende ebeyim merak etme ben verdim bir çay kaşığı ağrısı geçer sabaha bişey kalmazAşı olduktan ne kadar sonra verdin. Hemşire Ateşi 38 olmadan vermeyin dedi ama işe yaradıysa vereyim çok rahatsız
Teşekkür ederim verdim şimdi dayanamadım. Inşallah geçer acısı.Cnm bende ebeyim merak etme ben verdim bir çay kaşığı ağrısı geçer sabaha bişey kalmaz
Ver canım tabiki canı acıyor ve ağlıyor Calpol ağrı kesici ve ateş düşürücü sonuçta yarım saat sonra mışıl mışıl uyur yorulmustur yavrum bacaklarını kolanyali pamukla ovalayabilirsinTeşekkür ederim verdim şimdi dayanamadım. Inşallah geçer acısı.
Teşekkür ederim verdim şimdi dayanamadım. Inşallah geçer acısı.
2. Ay aşısı için ufak bi uyarıda bulunmak istiyorum biçok hemşire doktor. 2. Ay aşısı için ateş düşürücü içirip sonra aşı yaptırın aile hekimliğine getirin diyebiliyolar. Banada aynısını dediler çünkü.Çocuğun daha ateşi çıkmadan ateş düşürücü verilmesinin ciddi riskleri var. Bu defa çocuğun vücut sıcaklığı normalinde altına düşüyo çocuk buz gibi oluyo. Buda çok tehlikeli bi durum. O yüzden aşı olmadan hatta ateşi 38.5 görmeden ateş düşürücü verilmez. Bir dostumdan tecrübeyle sabittir. 2. Ay aşısında daha ateşi çıkmadan ateş düşürücü vermiş çocuk buz gibi olmuş anne ısıtmak için ne çaba sarfetmiş ne korku ne panik yaşamış
doğru gerçekten.banyo yaptırıyorum güzelce masaj yapıp giydiriyorum yarım saat bile geçmiyor batırıyor aktınıBAnyo yaptırınca rahatlayıp kakasını da yapıyor uyuyor da..
nasıl bı alakası var bılemıyorum ama sanırım sıcak su ıyı gelıyor..
yorgunluktan o yönü hiç düşünmüyorumkikızlar 40dan sonra ilişkiye başladınızmı. ben 2 aylık olunca doktora gidip öyle başlarız diyorum . cok uzun zaman oldu yapamam gibi geliyore :)
bir zararı olacagını düşünmüyorum ben ilk çocuğumda dr çağırmamıştı 40 dan sonrabende geçen yazdım ... doktorada bir türlü bizim müsait olduğumuz zamanda randevu bulamuyorum sanırım oğlumun 2 aylık randevusunda bende 40 muaynesi olucam...
Muayne olmadan seks yapan varmı? bir sakıncası olmaz sanırım dimi ?
ebebekte primada kampanya varBiberonu kaynar suyla yıkıyorum canbebe bebek bezine gelince bir kere aldık deneyelim dedik denemez olaydık çocuğum pişik olduhava aldırmıyor. Hemen ilk bezi prima premium care e geri döndük pişiği hemen iyileşti
Bende ilaç verme taraftarı degılım amabu durumun başka bı nedenı vardır yoksa ateş dusurucu cocugu usutmez, sonuçta agrı kesıcı olarak da kullanılıyor, oglum sunnet oldugunda hıc atesi yoktu agrısı dınsın dıye calpol verdık, cocuk hıc uşumemiştı2. Ay aşısı için ufak bi uyarıda bulunmak istiyorum biçok hemşire doktor. 2. Ay aşısı için ateş düşürücü içirip sonra aşı yaptırın aile hekimliğine getirin diyebiliyolar. Banada aynısını dediler çünkü.Çocuğun daha ateşi çıkmadan ateş düşürücü verilmesinin ciddi riskleri var. Bu defa çocuğun vücut sıcaklığı normalinde altına düşüyo çocuk buz gibi oluyo. Buda çok tehlikeli bi durum. O yüzden aşı olmadan hatta ateşi 38.5 görmeden ateş düşürücü verilmez. Bir dostumdan tecrübeyle sabittir. 2. Ay aşısında daha ateşi çıkmadan ateş düşürücü vermiş çocuk buz gibi olmuş anne ısıtmak için ne çaba sarfetmiş ne korku ne panik yaşamış
O nasıl iş ya hem, cocugun bışeyı yokken ilaç mı verılır belkı hıc ıhtıyacı olmayacak boşyere ilaç mı verılır bu saglıkçılarda bı garıp. Ne kadar kolay kuçucuk cocuga ilaç vermek, cocugun içtıgı her ilaçta dırencı bı tık aşagıya duşuyor2. Ay aşısı için ufak bi uyarıda bulunmak istiyorum biçok hemşire doktor. 2. Ay aşısı için ateş düşürücü içirip sonra aşı yaptırın aile hekimliğine getirin diyebiliyolar. Banada aynısını dediler çünkü.Çocuğun daha ateşi çıkmadan ateş düşürücü verilmesinin ciddi riskleri var. Bu defa çocuğun vücut sıcaklığı normalinde altına düşüyo çocuk buz gibi oluyo. Buda çok tehlikeli bi durum. O yüzden aşı olmadan hatta ateşi 38.5 görmeden ateş düşürücü verilmez. Bir dostumdan tecrübeyle sabittir. 2. Ay aşısında daha ateşi çıkmadan ateş düşürücü vermiş çocuk buz gibi olmuş anne ısıtmak için ne çaba sarfetmiş ne korku ne panik yaşamış