canım sıkkın ya .. Kızımın yanaklarında boyun altında kırmızılıklar vardı gitti gide çoğaldı Dr gittik kremler verdi .. Birinde kortizon içeriyor 5 günde etkisini gösterirmiş..ama nette okuduğum kadarıyla ilaç hemen fayda ediyormuş ama tekrar çıkabiliyormuş.. Atopik Dermatitis miş.. Uzun Süreli de olabiliyormuş bu durum inşallah çabuk geçer..yediklerime de dikkat ediyorum süt yoğurt peynir yemiyorum gaz yapar diye yumurtayı da bırakayım diyorum yediğimden mi acaba ,??
Kızlar siz ne yiyorsunuz ,, ? Kahvaltı da yemeklerde??[/QU
Benim ablamın kızındada aynen bu yaşadıkların yaşandı. Önce hayvansal ürünlerden olduğunu zannettik hepsini kesti ama bebekteki alerji hiç azalmadan büyüdü sonra birkaç gün tesadüfen basit şekeri kesti kilo yapıyo diye ve baktık bebeğin alerjisi hafifledi küçüldü. Meğer baait şekerden oluyomuş bebeğin alerjisi tüm şekeri bir hafta en azından kesmeni öneririm. Meyve yiyebilirsin ama fabrikasyon beyaz şekerin minimum düzeyde bile bulunduğu tüm şekerli gıdalardan uzak dur. O kadar hassaski 1 hafta şekerden uzak durup 1 adet minik şekerli bisküvi bile ablamın bebeğinin alerjisini nüksettiritodu.