Kızlar doktorum 40ın çıkınca kontrole gel demişti ama 2 aylık olunca gitmeyi planlıyorum. Bu muayene neleri kapsıyor? Geciktirsem problem olmaz değil mi?
Kendi annemler Eskişehir'de, nasipse İstanbul'dan Eskişehir'e gideceğiz. 23 Nisan tatilinde eşim bizi bırakıp dönecek. Oğluşun 2.ay kontrolüne dek orada kalacağız da.
Nurse nin disinda hepsini kullandim ne kadar yarari varsa bi okdr zararida var 2 gundur hic bisi kullanmiyorum kuzum aglamio gazinida kendi cikario damlalari kullandigimda ciglik cigligaydi 2 gundur iyiyz cok sukurNurse Harveys
Metsil
Sap
Biogia
Kullananlar ve memnun olanlar? Hangisini alsam .
Bio gia kullandım bitti 2 hafta sürdü bir şişe.
Hergün bir kupa Rezene , kimyon içiyorum.
Doktor yediklerinde alakalıdır mı dedi. Onları yemiyorsan nasıl besleniyorsun ben hepsinden yiyorum çünkü emzirdiğimiz için vitaminler biZden gidiyor yerine takviye yapmamız gerekiyor. Benim oğlumda kırmızı sivilceler çıkmıştı dikkat ettim Yün yelek giydirmiştim o zamanlar oluyordu artık giydirmiyorum. Seninde öyle bir şeydir belki. Geçmiş olsun inşallah hemen geçer.canım sıkkın ya .. Kızımın yanaklarında boyun altında kırmızılıklar vardı gitti gide çoğaldı Dr gittik kremler verdi .. Birinde kortizon içeriyor 5 günde etkisini gösterirmiş..ama nette okuduğum kadarıyla ilaç hemen fayda ediyormuş ama tekrar çıkabiliyormuş.. Atopik Dermatitis miş.. Uzun Süreli de olabiliyormuş bu durum inşallah çabuk geçer..yediklerime de dikkat ediyorum süt yoğurt peynir yemiyorum gaz yapar diye yumurtayı da bırakayım diyorum yediğimden mi acaba ,??
Kızlar siz ne yiyorsunuz ,, ? Kahvaltı da yemeklerde??
canım sıkkın ya .. Kızımın yanaklarında boyun altında kırmızılıklar vardı gitti gide çoğaldı Dr gittik kremler verdi .. Birinde kortizon içeriyor 5 günde etkisini gösterirmiş..ama nette okuduğum kadarıyla ilaç hemen fayda ediyormuş ama tekrar çıkabiliyormuş.. Atopik Dermatitis miş.. Uzun Süreli de olabiliyormuş bu durum inşallah çabuk geçer..yediklerime de dikkat ediyorum süt yoğurt peynir yemiyorum gaz yapar diye yumurtayı da bırakayım diyorum yediğimden mi acaba ,??
Dr rahatsız eder gibi bişi demedi .. Yumurtayı kesecem bende bakalım kremlerle inşallah çabuk sonuç alırız .. Kızımın yüzüne baktıkça canım çok sıkılıyor ağlayasım geliyırmerhaba canım benimde kızım 37 günlük ve dediğin gibi boynunda heryerinde kızarıklıklar var doktorada gitmedik daha bende aynen süt peynir ne varsa gaz yapar diye yemiyorum ama yumurta yediğimde sanki daha çok artıyormuş gibi geldi bilmiyorum bana mı öyle geldi bugün bıraktım bakalım deneyeceğim yumurtayı. peki bu kızarıklıklar bebeği rahatsız ediyormuymuş kaşıntı gibi ?
Yünlü bişi yok giysilerinde Pamuklu aldım genelde hep..Doktor yediklerinde alakalıdır mı dedi. Onları yemiyorsan nasıl besleniyorsun ben hepsinden yiyorum çünkü emzirdiğimiz için vitaminler biZden gidiyor yerine takviye yapmamız gerekiyor. Benim oğlumda kırmızı sivilceler çıkmıştı dikkat ettim Yün yelek giydirmiştim o zamanlar oluyordu artık giydirmiyorum. Seninde öyle bir şeydir belki. Geçmiş olsun inşallah hemen geçer.
Düşüncelerin de haklı olabilirsin canım böyle yapan doktorlar var yok demiyorum ama ben doktoruma güveniyorum kac senelik özel doktorum benim ayrıca Almanya da hiç bir doktor bu tarz risklere girmez ben istesem de bana az da olsa zarar-ı dokunabilecek bir ilac vermez. Eger arkadaşı. Dedikleri net kanıtlanmış doktordan duyma seylerse araştıralım bir daha buna ok ama kulaktan duyma internetten okuma seylerse insanları yanlış yönlendirmek olur[/QUOTE]
Ya ben herşey yıyorum bana gaz yapan bebeğe yapmayabiliyor. Belki deterjana falan alerjisi olmuştur belli olmaz o. Yada sıcaktan yada kıyafetınden. Ben ce yemelisin yoksa senin direncin dysercanım sıkkın ya .. Kızımın yanaklarında boyun altında kırmızılıklar vardı gitti gide çoğaldı Dr gittik kremler verdi .. Birinde kortizon içeriyor 5 günde etkisini gösterirmiş..ama nette okuduğum kadarıyla ilaç hemen fayda ediyormuş ama tekrar çıkabiliyormuş.. Atopik Dermatitis miş.. Uzun Süreli de olabiliyormuş bu durum inşallah çabuk geçer..yediklerime de dikkat ediyorum süt yoğurt peynir yemiyorum gaz yapar diye yumurtayı da bırakayım diyorum yediğimden mi acaba ,??
1aylık olunca yaptırdıkKizlar kalca cikikligi testini yaptirdinizmi yada ne zaman yaptirdiniz??
Bu yöntem aslında çok etkili. Başarısız olan bir kişi bile bulunmuyomuş neredeyse ama biz annelerin bu yöntemi reddetmelerinin sebebi kıyamadığımız yavrumuzu öğrenme aşamasında çok ağlatan çocuğu çok hırpalayan bir sistem oluşu bende uygulayabileceğimi sanıyordum ama şuan asla uygulamıycam yavrum ağlamasın diye ne zorluklara katlanırım varsın zor olsun ama yavrumu kendi ellerimle bile bile ağlatmıyayımCanım cok aglıyor cocuk ben kıyamıyorum, oglumu bı yaşına kadar aglamaasın dıye saalladım saatlerce uyutmaya calıştım bı yaşından sonra kıtap okuyarak uyumaya başladı, zamanı gelınce hersey oluyor
O zaman bi doktora göster istersenSöylediğin doğru olabilir ama ben sadece emiriyorum...
canım sıkkın ya .. Kızımın yanaklarında boyun altında kırmızılıklar vardı gitti gide çoğaldı Dr gittik kremler verdi .. Birinde kortizon içeriyor 5 günde etkisini gösterirmiş..ama nette okuduğum kadarıyla ilaç hemen fayda ediyormuş ama tekrar çıkabiliyormuş.. Atopik Dermatitis miş.. Uzun Süreli de olabiliyormuş bu durum inşallah çabuk geçer..yediklerime de dikkat ediyorum süt yoğurt peynir yemiyorum gaz yapar diye yumurtayı da bırakayım diyorum yediğimden mi acaba ,??
Kızlar siz ne yiyorsunuz ,, ? Kahvaltı da yemeklerde??[/QU
Benim ablamın kızındada aynen bu yaşadıkların yaşandı. Önce hayvansal ürünlerden olduğunu zannettik hepsini kesti ama bebekteki alerji hiç azalmadan büyüdü sonra birkaç gün tesadüfen basit şekeri kesti kilo yapıyo diye ve baktık bebeğin alerjisi hafifledi küçüldü. Meğer baait şekerden oluyomuş bebeğin alerjisi tüm şekeri bir hafta en azından kesmeni öneririm. Meyve yiyebilirsin ama fabrikasyon beyaz şekerin minimum düzeyde bile bulunduğu tüm şekerli gıdalardan uzak dur. O kadar hassaski 1 hafta şekerden uzak durup 1 adet minik şekerli bisküvi bile ablamın bebeğinin alerjisini nüksettiritodu.
Kaka yesilse kulak ağrısı derler bizde tıbben de böyle sanırımO zaman bi doktora göster istersen
Bılıyorum tabı bu kıtap bızım için, demek ıstedıgım o kıtapta cocugu aglatarak uyku egıtımı verılıyor, ben aglatarak egıtım veremedım kıyamadım, bır yaşına kadar salladım sonra cocuk kendılığınden uyumaya başladı, gerek yok dıyorum hersey zamanla oturuyor, cocugumu aglatmadım bı yaşına kaadar salladım sonra ona kıap okudum uyuyakalıyorduCan
canım çocuğa kitap okuma değil bunu bizler okuyacaz çocuğun gün içindekiprogramını düzenlemek için kullanılan bir yöntemi anlatıyor kitap
Ben pazartesi gittim kontrole. 50 gunluguz. Yurtdisindayim onu da belirteyim. Iki parmak cok kisa suren muayene yapti sonra ultrason cihaziyla alttan bakti. Rahme bakti yumurtaliklari olctu. Korunma yontemlerini anlatti. Diger sayfaLarda bahsedilen dogum kontrol hapini da soyledi, estrojen icermeyen emzirirken kullanilabilen. Emzirme dogal dogum kontrol yontemiymis ama gunduz emzirme araliklari 4 saati gecmemek sartiyla imis. Bunu bilmiyordum ben. O yuzden ilk 6 ay koruyormus bebek sık sık emdigi icin. Sonraki kontrol dogumdan 6 ay sonrasi dedi. Umarim cevabim isine yararKızlar doktorum 40ın çıkınca kontrole gel demişti ama 2 aylık olunca gitmeyi planlıyorum. Bu muayene neleri kapsıyor? Geciktirsem problem olmaz değil mi?
Kendi annemler Eskişehir'de, nasipse İstanbul'dan Eskişehir'e gideceğiz. 23 Nisan tatilinde eşim bizi bırakıp dönecek. Oğluşun 2.ay kontrolüne dek orada kalacağız da.
1aylık olunca yaptırdık
iki kere yapıldı 43 günlügüzKizlar kalca cikikligi testini yaptirdinizmi yada ne zaman yaptirdiniz??