2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Teşekkür ederim verdim şimdi dayanamadım. Inşallah geçer acısı.
Ver canım tabiki canı acıyor ve ağlıyor Calpol ağrı kesici ve ateş düşürücü sonuçta yarım saat sonra mışıl mışıl uyur yorulmustur yavrum bacaklarını kolanyali pamukla ovalayabilirsin

2. Ay aşısı için ufak bi uyarıda bulunmak istiyorum biçok hemşire doktor. 2. Ay aşısı için ateş düşürücü içirip sonra aşı yaptırın aile hekimliğine getirin diyebiliyolar. Banada aynısını dediler çünkü.Çocuğun daha ateşi çıkmadan ateş düşürücü verilmesinin ciddi riskleri var. Bu defa çocuğun vücut sıcaklığı normalinde altına düşüyo çocuk buz gibi oluyo. Buda çok tehlikeli bi durum. O yüzden aşı olmadan hatta ateşi 38.5 görmeden ateş düşürücü verilmez. Bir dostumdan tecrübeyle sabittir. 2. Ay aşısında daha ateşi çıkmadan ateş düşürücü vermiş çocuk buz gibi olmuş anne ısıtmak için ne çaba sarfetmiş ne korku ne panik yaşamış

2. Ay aşısı için ufak bi uyarıda bulunmak istiyorum biçok hemşire doktor. 2. Ay aşısı için ateş düşürücü içirip sonra aşı yaptırın aile hekimliğine getirin diyebiliyolar. Banada aynısını dediler çünkü.Çocuğun daha ateşi çıkmadan ateş düşürücü verilmesinin ciddi riskleri var. Bu defa çocuğun vücut sıcaklığı normalinde altına düşüyo çocuk buz gibi oluyo. Buda çok tehlikeli bi durum. O yüzden aşı olmadan hatta ateşi 38.5 görmeden ateş düşürücü verilmez. Bir dostumdan tecrübeyle sabittir. 2. Ay aşısında daha ateşi çıkmadan ateş düşürücü vermiş çocuk buz gibi olmuş anne ısıtmak için ne çaba sarfetmiş ne korku ne panik yaşamış

Öyle bişey olmaz cnm belki başka problemi vardır vücut ısısını sabit tutar dusurmez belki elleri ayaklarını soğuk hissedip telaslanmistir lar

BAnyo yaptırınca rahatlayıp kakasını da yapıyor uyuyor da..
nasıl bı alakası var bılemıyorum ama sanırım sıcak su ıyı gelıyor..
doğru gerçekten.banyo yaptırıyorum güzelce masaj yapıp giydiriyorum yarım saat bile geçmiyor batırıyor aktını

bende geçen yazdım ... doktorada bir türlü bizim müsait olduğumuz zamanda randevu bulamuyorum sanırım oğlumun 2 aylık randevusunda bende 40 muaynesi olucam...

Muayne olmadan seks yapan varmı? bir sakıncası olmaz sanırım dimi ?
bir zararı olacagını düşünmüyorum ben ilk çocuğumda dr çağırmamıştı 40 dan sonra

Biberonu kaynar suyla yıkıyorum canbebe bebek bezine gelince bir kere aldık deneyelim dedik denemez olaydık çocuğum pişik oldu:KK43: hava aldırmıyor. Hemen ilk bezi prima premium care e geri döndük pişiği hemen iyileşti
ebebekte primada kampanya var

Kizim isal olunca doktora goturduk surekli kaka yapan cocuk saatlerce kaka yapmadi zar zor tahlili verdik cok sukur tahlilde virus cikmadi. Doktor bizede biogaia yi yazdi, bu damlayi kullanan arkadaslara sorum olacak memnun kaldinizmi birde bunu kullanirken zincoyu kullanmaya gerek varmi

Kızlar 40 in çıktığı gün için soruyorum. 1. Gün doğduğu gün mü kabul ediliyor, yoksa 24 saat sonra mı 1.gün kabul ediliyor?

Bende ilaç verme taraftarı degılım amabu durumun başka bı nedenı vardır yoksa ateş dusurucu cocugu usutmez, sonuçta agrı kesıcı olarak da kullanılıyor, oglum sunnet oldugunda hıc atesi yoktu agrısı dınsın dıye calpol verdık, cocuk hıc uşumemiştı

O nasıl iş ya hem, cocugun bışeyı yokken ilaç mı verılır belkı hıc ıhtıyacı olmayacak boşyere ilaç mı verılır bu saglıkçılarda bı garıp. Ne kadar kolay kuçucuk cocuga ilaç vermek, cocugun içtıgı her ilaçta dırencı bı tık aşagıya duşuyor

Bırsey ogrendım sarımsak sutu arttırıyormuş, kaltesını arttırıyormuş bebegın ıştahını acıyormuş, yenı ogrendım cocuga kokar sutun tadını bozar dıye yemıyoordum kac gundur yıyorum

:) bugün içim Neşeli sebebi kızım ... Kızımın yüzündeki kızarıklık azalmaya başladı kremler fayda etti inşallah bitiminde nüksetmez tekrar ..

X