2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Canım benım dogumun ertesı gunu bandı fılan cıkardılar , oylece bışe yapmadan eve gonderdıler yarın banyo yapabılırsın dedıler hatta sıcak banyo ıyı gelır dedıler

Kızlar Merhaba dün bende sezeryan oldum 6 ya kadar gaz cikaramazsam 1 gün daha hastane de kalıcAm. Gaz için tavsiyeleriniz var mı yardım lutfen
bol yürümeye çalış merdiven çık agrın çoksa yattakta pasif ayaklarını yürürmüs gibi pasif cim yap

çıkmadan su geçirmez bantı yapıştırdı dr um eve geldim 2. gün duş aldım 7. gün r çıkarttı bantı

10 gunlukken biz de gotrmstk. Simdi 1 aylik oldk. Birazdn asiya gotrcm

O tartilr bebek icin iyi sonuc vermez bnce. arada saglk ocagna gotrup kilosna bakablrsnz.

Bizde bugun bir aylik olduk yarin aşı icin goturcez saglik ocagina ama doktorumuz gelin fln demedi kilosunu tartin 3 gunde bir dedi lilo almazsa gelin demmisti
19 subatta mi dogdu seninki de ? Bebek ne kadr kilo alms bi ayda. Birzdn tartlck kizcem insllh kilo almstr

Bende hiç pansuman yapılmadı ama ertesi gün duş alabilirsin canım hemen sorun yok onda bugun çıkacak ins benim duş aldım ama cesaret edemedim çekmeye benim canım cok tatlı galiba

Günaydın kizlar biz gaz ve kaka yapammadan dolayi sabahladik yine ve hala uyumuyoruz
mama veriyormusun cnm içine bir çay kaşığı zeytinyağı koyabilirsin.eğer anne sütü içiyorsa azıcık sütünü sağıp içine karıştır

gunaydin kizlar bende geldim.. :)

emziren anneler kesinlikle brokoli yemeyin ben o hatayi yaptim bebegim 2 gundur gaz sancisi cekiyor bilseydim yemezdim
brokoli karnıbahar lahana asitli içecekler kurubaklagiller acayip gaz yapıyor kurufasulye yemeyi özledim

şu an için doğumda bakan dr.a gidiyorum esentepe hastanesinde dr. iyihemen hatırlıyor hastayı ama hastane den dolayı sünneti orda düşünmüyorum.rentıp temiz bir hastane belki ordaki dr.lara bakarım

doğumda ve 1.ayda hepatit yapılıyor 2.ayda verem

slm kızlar annelerimiz çoğalmış....
bugün oğluş beni çok korkuttu beşiğine yatırmıştım bende yanında çamaşır katlıyordum kustu nefes alamadı iyice panik yaptı ve tükrüğü çoğaldı agzında onuda yutamadı yavrum nasılda çırpındı .böyle durumda ne yapmak gerekir bilen varmı ben yüzüne hafif üflüyorum birde anlını kaşlarından saçına doğru masaj yapıyorum.başka ne yapılır.

bizim gazımız var dr bitkisel bir surup verdi biraz rahatız kac saat uyuyor ve nasıl uyutuyorsunuz

Yeni topik hayırlı olsun gaz problemi bizdede var acı elma yağı ile göbeğine ve ayaklarına masaj yapıyorum iyi geliyor bendeki asıl sorun göğüslerim yara oldu kremde fayda etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…