2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Cok şükür fazla gaz problemimiz yok ama sütüm yetmiyor günde bir iki defa mama takviyesi yapıyorum yetiyor şimdilik inş takviyeler ile de olsa emzirebilirim . Dikişleriniz ne durumda bant çıkardınız mı daha çabuk iyileşiyor diyorlar kuruduğu zaman . Yarın cıkarıcaz bakalım umarım acımaz

Benim 17. Günüm dikidikislerim de ağrı falan kalmadi ara ara yanma yada sızı oluyor ama çok çok az. Bazen gaz oluyor o rahatsiz ediyor. Bant derken benimkini 2. hgün hastanede çıkardılar bida da bişey yapmadilar ben kendim batikon sürüp pansuman yaptim 2-3 gün. Kontrole de gidemedim hatta bebeğimle ilgilenmekten cumartesi gitmeyi düşünüyorum inşallah.

Bu arada kızlar gaz sancısı için komşum bebeğine çörek otu kaynatıp günde 2-3 çay kaşığı iciriyormus çok faydasini gördüm dedi. Hiç duydunuz mu faydasını gören bilen var mi ?

Bebek 1 aylik olunca kontrle gittinz mi ? Yarin bi aylik oluyrz.dr bi dahaki gelis tarihine 1 ay sonrasna yazmis. Boyu kilosnu mu olcerki baska bisey yapiliyo mu ?

Benim 17. Günüm dikidikislerim de ağrı falan kalmadi ara ara yanma yada sızı oluyor ama çok çok az. Bazen gaz oluyor o rahatsiz ediyor. Bant derken benimkini 2. hgün hastanede çıkardılar bida da bişey yapmadilar ben kendim batikon sürüp pansuman yaptim 2-3 gün. Kontrole de gidemedim hatta bebeğimle ilgilenmekten cumartesi gitmeyi düşünüyorum inşallah.
Senin acık kaldığı icin çabuk kurudu iyileşti sanırım öyle oldugunu Söylüyorlar benim band var korkup kendim çıkaramadım bugun 6. Günüm hareketlerim daha iyi ama ağrım oluyor dikkat etmez ani hareket edersem . Yarın ebe gelecek kontrole çıkarırız dedi ama acayıp korkuyorum acıyacak diye agrı nerde can orda olurmusya ondan sanırım

Merve bebek bır aylık olunca aşısı var bıde kalça ultrasonu oluyor sanırsam

Senin acık kaldığı icin çabuk kurudu iyileşti sanırım öyle oldugunu Söylüyorlar benim band var korkup kendim çıkaramadım bugun 6. Günüm hareketlerim daha iyi ama ağrım oluyor dikkat etmez ani hareket edersem . Yarın ebe gelecek kontrole çıkarırız dedi ama acayıp korkuyorum acıyacak diye agrı nerde can orda olurmusya ondan sanırım
Canım benımkını de 2 gun cıkardılar, ama zytınyagı sur bolca kendı cıkar hıc acımaz yada ebe gelecek dıyorsunonların solusyonu vardır acımaz merak etme

Bebek 1 aylik olunca kontrle gittinz mi ? Yarin bi aylik oluyrz.dr bi dahaki gelis tarihine 1 ay sonrasna yazmis. Boyu kilosnu mu olcerki baska bisey yapiliyo mu ?
Merhaba canim. Ben iki haftalik kontrolune de gittim aile hekimine. Kizim kucuktu kilo kontrolu icin gittim ozellikle artis normal ise sutum yetiyor demekti. Gobegine, bas kemiklerinin acikligina, kilosuna bakti kalbini dinledi okadar. Ayrica isitme testine de goturmustum.

Benim dikislerim acik kaldi taburcu oldugum gunden itibaren. Cok guzel iyilesti. Hic bir rahatsizligim kalmadi cok sukur sez oldugumu unutuyorum bile. Ben banyodayken cikardim kendim, islandi sonra kolay cikti. Yapiskan kalintilara da yag surdum temizlendiler. Odemi sormustun bi de. Ben cok ama cok ama cok sismistim. Ayaklarim iki kati olmustu. Dogurduktan sonra ozellikle artmisti. Suyu cok ictim bi de bir avuc iri tuz (tursuluk) koydugum ilik suda tuttum ayaklarimi hemen ertesi gunden farketmisti. Denemeye deger :KK66:

Bizde bugun bir aylik olduk yarin aşı icin goturcez saglik ocagina ama doktorumuz gelin fln demedi kilosunu tartin 3 gunde bir dedi lilo almazsa gelin demmisti

Yeni topigimiz hayirli bol paylasimli olsun insallah taze anneler...size bir sorum var. hangi asilari yaptirdiniz su ana kadar? Bir aylik ve iki aylik hangi asilar var sirada yazar misiniz. Ben yurtdisindan gelicem de burdakiler farkli olabilir diye...asi karnenizin bir fotosunu yuklerseniz sevinirim

Canım benımkını de 2 gun cıkardılar, ama zytınyagı sur bolca kendı cıkar hıc acımaz yada ebe gelecek dıyorsunonların solusyonu vardır acımaz merak etme
Neyle yapistirdilarki kizlar sizin dikisletide kaldirirken aciyor benim oyle olmadi hic kolylikla actilar birde bant izi falanda yoktu

Neyle yapistirdilarki kizlar sizin dikisletide kaldirirken aciyor benim oyle olmadi hic kolylikla actilar birde bant izi falanda yoktu
Benımkındede acı olmadıda, oglanı sunnet ettırdıgımızde bol zeytınyagı ile cıkarmıştık ondan oyle soyledım

Bızde once cocuksuz tartılıyoruz tartıya cıkıp sonra cocukla ama 50 100 gr anlaşılmıyor ondada, bende sutum yetıyormu dıye merak edıyorum

Bizim bebek terazimiz yok nasıl tartsak diye düşünüp duruyordum çok mantıklıymis aslında çok yaratıcı hoşuma gitti :KK70: :KK70: bende tartinin üzerine sepet koyup darasini alayim sonrada çocuğu koyayim diye düşündüm ama denemedim.daha ikisini de deneyeyim hemen :KK70:

Kızlar Merhaba dün bende sezeryan oldum 6 ya kadar gaz cikaramazsam 1 gün daha hastane de kalıcAm. Gaz için tavsiyeleriniz var mı yardım lutfen

Kızlar bizimde bugün 4.günümüz.. Dün sağlık Ocağına gidildi ikinci topuk Kanı için .. Bebeğim 2,810 gr dı 3,000 kg olmuş.. Sarılık çok az derecede var gibi demişler bol bol emzirilirse ilerleme olmazmış.. Yarın bebek için kontrolümüz var hastanede ..
Bi de bu dIkiz yeriniz nasıl Benlm yanma ve acı hala var.. Kızımı devamlı emzirme pozisyonu olduğundan biraz sıkıntı yarattı bana sert sandalyede oturabiliyırum sadece emzirirken .. Bu bantlar ne zamana kadar pansuman yapılacak ki duşunuzu ilk ne zaman aldınız onun için su geçirmez bant da Yazmış doktor?

X