- 24 Mart 2014
- 1.639
- 1.113
17 subatta dogduk 2750 dogmustu 2400 e dustu suan 3 kilo insallah bol bol kilo almistir canim :)19 subatta mi dogdu seninki de ? Bebek ne kadr kilo alms bi ayda. Birzdn tartlck kizcem insllh kilo almstr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
17 subatta dogduk 2750 dogmustu 2400 e dustu suan 3 kilo insallah bol bol kilo almistir canim :)19 subatta mi dogdu seninki de ? Bebek ne kadr kilo alms bi ayda. Birzdn tartlck kizcem insllh kilo almstr
Pki Dikiş yerin tam rahmin orda mı Benlm biraz aşağıda gibi geldi ya kıl çıkışı yerde gibi .Canım benım dogumun ertesı gunu bandı fılan cıkardılar , oylece bışe yapmadan eve gonderdıler yarın banyo yapabılırsın dedıler hatta sıcak banyo ıyı gelır dedıler
mama veriyormusun cnm içine bir çay kaşığı zeytinyağı koyabilirsin.eğer anne sütü içiyorsa azıcık sütünü sağıp içine karıştır
aile hekimi verme dedi o yuzden vermedim canimmama veriyormusun cnm içine bir çay kaşığı zeytinyağı koyabilirsin.eğer anne sütü içiyorsa azıcık sütünü sağıp içine karıştır
Aynen sağ göğüsümü yara oldu vermeye korkuyorum kuzumda o göğüsümü almayı seviyor ..Yeni topik hayırlı olsun gaz problemi bizdede var acı elma yağı ile göbeğine ve ayaklarına masaj yapıyorum iyi geliyor bendeki asıl sorun göğüslerim yara oldu kremde fayda etmiyor
Yeni topik hayırlı olsun gaz problemi bizdede var acı elma yağı ile göbeğine ve ayaklarına masaj yapıyorum iyi geliyor bendeki asıl sorun göğüslerim yara oldu kremde fayda etmiyor
Benimkide asagida hatta doktor kontrolum vardi killari jiletle aldim agda cok acittiPki Dikiş yerin tam rahmin orda mı Benlm biraz aşağıda gibi geldi ya kıl çıkışı yerde gibi .
göğüs ucu kremi kullanıyormusun lansinoh yada wewell var bebek emerken yıkamana grek yok birde göğü kalkanıYeni topik hayırlı olsun gaz problemi bizdede var acı elma yağı ile göbeğine ve ayaklarına masaj yapıyorum iyi geliyor bendeki asıl sorun göğüslerim yara oldu kremde fayda etmiyor
Hwmen yuzu asa gelecek sekilde cevir ve hafifce sirtina vur ama iki kasjn arasina masaj yapip uslemekte iyi gwliyor tabi fazla ufleme cunku o zamanda bogulacak gibi olabilirslm kızlar annelerimiz çoğalmış....
bugün oğluş beni çok korkuttu beşiğine yatırmıştım bende yanında çamaşır katlıyordum kustu nefes alamadı iyice panik yaptı ve tükrüğü çoğaldı agzında onuda yutamadı yavrum nasılda çırpındı .böyle durumda ne yapmak gerekir bilen varmı ben yüzüne hafif üflüyorum birde anlını kaşlarından saçına doğru masaj yapıyorum.başka ne yapılır.
Canim kullanmadigim krem yag kalmadi hic biri fayda etmedi en sonunda biraktim kaldirdim hepsini 2 gun kremsiz yagsiz verdim memwyi 3.gun bisi kalmadi ne agri ne yanma nede yara inan meme basi ikiye ayrilmisti kullandigimiz kremler ve yaglar yarayi nemlendiriyo ve iyilesmesini gwciktirio krem kullanmadan verince yara kurudu ve acisi gitti meme basimda birlesmeye basladi acisina dayanabilirsen bi deneYeni topik hayırlı olsun gaz problemi bizdede var acı elma yağı ile göbeğine ve ayaklarına masaj yapıyorum iyi geliyor bendeki asıl sorun göğüslerim yara oldu kremde fayda etmiyor
Canim sutin yetiomu peki bwlki gazdan degil ac oldugu icinde aglayabilir emzirdikten sonra agalmiyosa yetiyodur dikkat etaile hekimi verme dedi o yuzden vermedim canim
Dun gece bizde uyumadik aglamadi ama surekli meme emdi ac oldugundan degil bi sıkıntisi vardi yavrumun sanirim beni emzik niyetine kullanacak gelen giden boyle cocuk mu olur kucucuk diyor acaba millet buyumus cocuk mu doguruyor anlamadiM
Sutum yetmiyor canim gunde iki sefer anca doyuyor mama veriyorumCanim sutin yetiomu peki bwlki gazdan degil ac oldugu icinde aglayabilir emzirdikten sonra agalmiyosa yetiyodur dikkat et
Inşallah cnm düzelecek biraz büyüyüp gülücük atsalar yeticekSelam ben yeni gördüm
Bakmıyorum ki tek topikten başka yere
Napıyosunuz bensiz
Doyur, gaz çıkar, alt aç dimi
Kısır döngü gibi adeta
Evde durmak beni baydı
Havalar güzelleşse İkra da biraz büyüse bu durum düzelir dimi
Kilo alımı kötü mü mamaya başladın günde 2 kez versen bile önce emzir sonra ver steel tea var nurse her diye markanın çok işe yarıyor yada maltana artacaktır sütun mamayi yavaş yavaş azaltSutum yetmiyor canim gunde iki sefer anca doyuyor mama veriyorum
Ya evet bende diyorum bu kadar aşağı olması Kıllar uzayınca nasıl olacak jiletle temşzlicem mecbur ağda yaptıramamki.. Neyse ki ağdamı doğumdan 4-5gün önce yaptırmıştım ..Benimkide asagida hatta doktor kontrolum vardi killari jiletle aldim agda cok acitti