2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Benim oğlumda devit damlayı sevmiyor kusuyor. İki damla şeklinde veriyorum yine kusuyor ama yapacak bişey yok

Sezeryan olan arkadaslar benim dogum yapalı 6. Günüm bugun ayaklandım biraz ama dikişler hala acıyor ve tüm ayaklarım bacaklarım Şiş ödem devam ediyor ne zaman geçer sizde nasıl oldu ?

Günaydın kizlar biz gaz ve kaka yapammadan dolayi sabahladik yine ve hala uyumuyoruz

gunaydin kizlar bende geldim.. :)

emziren anneler kesinlikle brokoli yemeyin ben o hatayi yaptim bebegim 2 gundur gaz sancisi cekiyor bilseydim yemezdim

Merhabaaa kızlar pztsi doğım yaptım bendee.. öğlene taburcu olcaz daha sütüm gelmedi ve kızım biraz sarardı tahlil yapcaklar bakalımm..

B
Sezeryan olan arkadaslar benim dogum yapalı 6. Günüm bugun ayaklandım biraz ama dikişler hala acıyor ve tüm ayaklarım bacaklarım Şiş ödem devam ediyor ne zaman geçer sizde nasıl oldu ?
bnm dikişler pek değil de bağırsakşar havada halen. Uzun süre yatıp kalkamıyrm sanki herşey havada yerleşiomuş gibi oluyr. bütün gün gezincd de heryerim şişiyor

B

bnm dikişler pek değil de bağırsakşar havada halen. Uzun süre yatıp kalkamıyrm sanki herşey havada yerleşiomuş gibi oluyr. bütün gün gezincd de heryerim şişiyor
benim sanki hamilelikten daha fazla sisti su topladi heryerim yavas yavas gidiyor diyorlar ama hep böyle kalacam gibi korkuyorum

Selam kızlar..bizimde cok gazamız oluyor.Sabah 8-3 arası sureklı gazımız vardı..nurse Harveys kullanmıştım daha once yıne aldık ama sureklı vermiyorum gaz olunca veriyorum.
Fatmaipek cocuk doktr kime gidiyosun?
Sünnet ben de yaptırmak istiyorum. Var mı güvenilir bildiğin doktor sünnet için??

Cok şükür fazla gaz problemimiz yok ama sütüm yetmiyor günde bir iki defa mama takviyesi yapıyorum yetiyor şimdilik inş takviyeler ile de olsa emzirebilirim . Dikişleriniz ne durumda bant çıkardınız mı daha çabuk iyileşiyor diyorlar kuruduğu zaman . Yarın cıkarıcaz bakalım umarım acımaz

Benim de tek göğsümden süt geliyor öbüründen yok denecek kadar az bir az olan göğsüm kızımın tersine geliyor emmediği için çalışmıyor kanallar o göğsümü elektrikli makinayla sağacam bakalım çalıştırabilevek miyim kanalları.. Evimizde ilk günü olacak hanfendinin bakalım nasıl geçecek :)

acimiyor kaçıncı günün şu geçirmez bant mi vat

Gaz ilaçlarını düzenli vermelisin bende g ünde 3 kez 1 çay kasigi veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…