bnm dikişler pek değil de bağırsakşar havada halen. Uzun süre yatıp kalkamıyrm sanki herşey havada yerleşiomuş gibi oluyr. bütün gün gezincd de heryerim şişiyorSezeryan olan arkadaslar benim dogum yapalı 6. Günüm bugun ayaklandım biraz ama dikişler hala acıyor ve tüm ayaklarım bacaklarım Şiş ödem devam ediyor ne zaman geçer sizde nasıl oldu ?
benim sanki hamilelikten daha fazla sisti su topladi heryerim yavas yavas gidiyor diyorlar ama hep böyle kalacam gibi korkuyorumB
bnm dikişler pek değil de bağırsakşar havada halen. Uzun süre yatıp kalkamıyrm sanki herşey havada yerleşiomuş gibi oluyr. bütün gün gezincd de heryerim şişiyor
Brokoli karnabahar fasulye nohut gaz yapio bn de yememye calisyrmgunaydin kizlar bende geldim.. :)
emziren anneler kesinlikle brokoli yemeyin ben o hatayi yaptim bebegim 2 gundur gaz sancisi cekiyor bilseydim yemezdim
Allh yardmcmz olsn cnm bnmki bugn ii uyudu cok sukurGünaydın kizlar biz gaz ve kaka yapammadan dolayi sabahladik yineve hala uyumuyoruz
Gavis c on insan cnmacaba bizde de mi reflu var. Cok kusuyo yavrum ya. Emdgni cikariyo gbime gelionasil anldi dr reflu oldgnu ? Ilac ne kullandnz
Ödem 15 güne kadar sürer acıma biraz daha 10 günde baya azalıyor cnmSezeryan olan arkadaslar benim dogum yapalı 6. Günüm bugun ayaklandım biraz ama dikişler hala acıyor ve tüm ayaklarım bacaklarım Şiş ödem devam ediyor ne zaman geçer sizde nasıl oldu ?
acimiyor kaçıncı günün şu geçirmez bant mi vatCok şükür fazla gaz problemimiz yok ama sütüm yetmiyor günde bir iki defa mama takviyesi yapıyorum yetiyor şimdilik inş takviyeler ile de olsa emzirebilirim . Dikişleriniz ne durumda bant çıkardınız mı daha çabuk iyileşiyor diyorlar kuruduğu zaman . Yarın cıkarıcaz bakalım umarım acımaz
Gaz ilaçlarını düzenli vermelisin bende g ünde 3 kez 1 çay kasigi veriyorumSelam kızlar..bizimde cok gazamız oluyor.Sabah 8-3 arası sureklı gazımız vardı..nurse Harveys kullanmıştım daha once yıne aldık ama sureklı vermiyorum gaz olunca veriyorum.
Fatmaipek cocuk doktr kime gidiyosun?
Sünnet ben de yaptırmak istiyorum. Var mı güvenilir bildiğin doktor sünnet için??