Evet çok kasmak istemiyorumMasallah kilosu cok iyi, yurumesi icin acele etme daha vakti var. Benimki elini tutunca cok hizli yuruyo kendisi 5-6 adim gidip dusuyo hrseyin vakti var
Muz yediriyor musun canımSuyu Epey iciriyorm da digerlerine agiz acmiyor. Siringayla vereyIm artk zorlada olsa. Biberon tutmadI cay bardagiyla icirdim hep. Farkli seylee icsin diye alistirma bardagi aldm ama dis kasiyor sadece.Cekmeyi beceremiyor. Napsam bilemeedm. pipetli suluk mu alsam. Ne yapssm sizce
Yok canm muz patates uzun zmandir yemiyorMuz yediriyor musun canım
benimki de kabızdı. ben muzu kestim müthiş iyi geldi. şu anda çok iyi yapıyor maşallah. zeytinyağı içir bol bol, incir iyi gelir.Yok canm muz patates uzun zmandir yemiyor
Sagol cnm deneyeymbenimki de kabızdı. ben muzu kestim müthiş iyi geldi. şu anda çok iyi yapıyor maşallah. zeytinyağı içir bol bol, incir iyi gelir.
of of baya sıkıntılıymış. pipet için daha erken benimki de anlayamadı pipet olayını. sütü içmedi muhallebi yapıyorum. çok da içirmeye çalışmıyorum emiyor çünkü. muhallebisinde yiyor. hatta ben 10 aylıkken muhallebi yapıyordum sütle.Sagol cnm deneyeym
herseyi. Yedirmek cok zor oldu Benim kiza. Buyudukce zorlasiuor galiba. Siz inek sutu basladnz mi. Alistirna bardagi aldm silikon uclu . Bir guzel dis kasiyor. Su haric birseyde icmiyor ne yapicm bilemedm. Piper icin kucUK sanirim cekemiyor. Disariya iki saatten fasla isler icin cikamaz oldm. Baskasi Varken de emmiyor emzirmr odalarnda gulup bakiniyo
Oyle gercekten. Canm benimki muhallebide yemiyor ki:) versem sabah aksam et kofte yer. Mercimek kofte yer bayilir:)of of baya sıkıntılıymış. pipet için daha erken benimki de anlayamadı pipet olayını. sütü içmedi muhallebi yapıyorum. çok da içirmeye çalışmıyorum emiyor çünkü. muhallebisinde yiyor. hatta ben 10 aylıkken muhallebi yapıyordum sütle.
Üzülme Can'ım cok normal iştahsızlık bu dönem ayrıca benim kız asla çorba sıvı şeyler yemiyor sadece yoğurt yer ve katı besleniyor kabız o da oldu ama cok su içir yada Bebek icin çayKizlar bebegim Corba ve sivi seylerle arasi yok. Kasik tutmuyor. Kati beslenmek istiyor. Kabiz oluyor. Benim gibi olan vat mi ne yapacsgim Ben. Uc gundur istahi da gitti. Alt disler cikali iki ay oldu ustler mi geliyor ondan mi Bu davranislari. Cok uzulup cok agliyorm.
Sagol cnm. Ne cayi acaba.Üzülme Can'ım cok normal iştahsızlık bu dönem ayrıca benim kız asla çorba sıvı şeyler yemiyor sadece yoğurt yer ve katı besleniyor kabız o da oldu ama cok su içir yada Bebek icin çay
Günaydın kızlar
Rezene canımSagol cnm. Ne cayi acaba.
Günaydın Can'ım Nasıl gidiyor oğlanlaGünaydın kızlar
Teyzesi Cumartesi ameliyatı var onu bekliyoruz senin bebiş nasılGünaydın Can'ım Nasıl gidiyor oğlanla
Evet varKızlar watsap grubu var mi benimde ekleyin
Benim oglum 18 mart dofumlu yeni yurumeye basladi duse kalka yuruyor devam sutu iciyor bazen ek gida aliyor 5 ci disimiz cikiyor kilosunu bilmuyorum pazarteai dr gidicezKızlar merhaba.nasılsınız..girmeyeli uzun zaman oldu.is ev çocuk temizlik yemek derken zaman akıp gidiyo.yeni arkadaşlar katılmış gruba :)..
Bebisleriniz nasıl yürüyen varmı...kerem yürüdü mu acaba içimizde en erken o hareketlenmişti.biz hale yurumedik bir kaç adım atıyoruz ve oturuyoruz hemen..yemek konusunda ise tam bi vacia resmen.sadece yoğurt çorbası yoğurt meyve den ibaret menumuz.devam sütü vermiyirum inek sütü veriyorum.
Sizin bebisler neler yiyo kızlar.biz çok az yiyoruz ve zorla oynaya oynaya.boyumuz 76 kilomuzda 10,5 geldi.
Benide eklermisiniz 5063510569Evet var