Hoşgeldin daha çok gel artık bu tarafa. Bebeğin adı neydianlaşılan benim gibi sessiz takipçilerle devam ettireceğiz bu topiğibari ben bizimkinden bahsedeyim oğlum 16 mart doğumlu şu sıralar tek gelişimi yürümesi oldu.10 gündür falan yürüyor biraz daha dillenmeye başladı bir de.
Hoşgeldin sende bebeğin adı neo zaman sessiz takibi bırakıp bende yazayimbenim de tatlı bi kızım var 28 mart doğumlu
Esma Sena benim kızım 28 martHoşgeldin sende bebeğin adı ne
kıs ikinciyi mi düşünmeye basladın anam ona da limon yedircen :) :)Bende korunmayi biraktim canim:))Hakkimizda hayirlisi Allahtan.Bazen dusundukce nasil altindan kalkacam biraz gozum korkuyor.En cok da esimle iliskimizi etkilermi olumsuz anlamda diye cekiniyorum.Ilk cocukda bile hamilelikti lohusalikti aramizda gerginlikler olmustu benim hormonlar tavan yaptigi icin.Simdi kismet olursa hem hormonlar hem kucuk bir canavar nasil olacak bilmiyorum.Ay ne cok yazdim ya:))
bir yasına kadar canım ama ben bi aydır kullandıgım için biraz daa kullanıcamkızlar bu kan surubu ne kadaR kullanılıyor
Sen düşünmüyor musun? Ben de hevesleniyorum ama çalışıyorum şu anda çok zorlanıyorum o yüzden erteliyorumkıs ikinciyi mi düşünmeye basladın anam ona da limon yedircen :) :)
CNM BNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN YENİ GÖRDÜM MSJINI ALLHIM ŞİFA VERSİN HAYIRLICA ÇIKSIN AMELİYATINDAN ANNESİN İLLAKİ ÜZÜLÜRSÜN AMA GÜÇLÜ OL ODA ETKİLENMESİN ÖPÜYORUMMKızlar Dr ye gıttık bu gun ameliyat dedi doğum gunünden sonra dedi.moralim bozuk.bu arada oğlum hala ek gıdaya geçmedi nasıl narkoz alacak onu düşünüyorum
e iş bize düştü kurtaracağız bu topiği evelallahHoşgeldin daha çok gel artık bu tarafa. Bebeğin adı neydi
hatırlıyorum seni canım hatta biri daha vardı sanki 16 mart doğumlubenim kızımda 16 mart doğumlu
Yedircem tabii.Ona bu sefer kirkini beklemeden hastanede tattiracam :))kıs ikinciyi mi düşünmeye basladın anam ona da limon yedircen :) :)
Benimki de yiğit. Yeğenim var aralık doğumlu o da Arda. Çok tatlı o dae iş bize düştü kurtaracağız bu topiği evelallahoğlumun adı arda birde 8 yaşında kızım var teyzesi seninkinin adı ne
Ardalar yaramaz olur diye korkutuyorlar beni ama şimdilik gayet uslu duruyor bakalımBenimki de yiğit. Yeğenim var aralık doğumlu o da Arda. Çok tatlı o da
ne ameliyatı olacak oğlun.ayrıca biliyorum çok uğraştın ek besin için ama drlar böyle diyorsa yani başka bir alternatifi yoksa bunu denemelisin.sana tamamen mi sütü kes diyorlar yoksa ek gıda alana kadar belli bir saatmi?eğer öyleyse emin ol 1 gün sıkıntı yaşarsın,emmeyi bırakan bebekler gibi 1 günde unutur gider yeni düzenine alışır inşalllah.Alllah kolaylık versinKafam Karışık oğlum iyileşmeden kesmem sütten nasıl ac bırakırım onu da bilmiyorum iyileşincede bırakamam yaDr Ler Kafayı yemiş yada ben yiyecem Kafayı
sütten kesmek yerine aç bırak, yemeğini yesin sonra emzir. bir kaşık bile yese yeterli. yavaş yavaş alışır. benimki de bu aralar yemiyordu, ben artık reklamlarla yedirmeye başladım. reklam denedin mi sende. ya da çocuğun sevdiği bir oyuncak müzikli falan. çok zor senin için 1 yaş çocuğu da sütle yeterince doymadığı için sürekli emmek istiyor. bu seferde anneye bıkkınlık geliyor.Kafam Karışık oğlum iyileşmeden kesmem sütten nasıl ac bırakırım onu da bilmiyorum iyileşincede bırakamam yaDr Ler Kafayı yemiş yada ben yiyecem Kafayı
cnm benim bunu biraz büyütmem lazım allah verirse tabiki ama ben ikisine sabredemem iki yas sendromu var biliyorsun biraz zaman gecsin. bir de bize bu yıl dogu görevi cıkacak orada da olsun istememSen düşünmüyor musun? Ben de hevesleniyorum ama çalışıyorum şu anda çok zorlanıyorum o yüzden erteliyorum