2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Hoşgeldin daha çok gel artık bu tarafa. Bebeğin adı neydi

kıs ikinciyi mi düşünmeye basladın anam ona da limon yedircen :) :)

Kızlar Dr ye gıttık bu gun ameliyat dedi doğum gunünden sonra dedi.moralim bozuk.bu arada oğlum hala ek gıdaya geçmedi nasıl narkoz alacak onu düşünüyorum
CNM BNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN YENİ GÖRDÜM MSJINI ALLHIM ŞİFA VERSİN HAYIRLICA ÇIKSIN AMELİYATINDAN ANNESİN İLLAKİ ÜZÜLÜRSÜN AMA GÜÇLÜ OL ODA ETKİLENMESİN ÖPÜYORUMM

KIZLARR BENDE WATSAPP GRUBUNDAYIM AMA BURAYADA GİRİYORUM ARADA :) GERÇİ HER İKİSİNİDE SIKI TAKİP EDEMİYORUM GÜNDÜZ İŞ AKŞAM MİNNAK AMA HER İKİSİ İÇİNDE İÇİM GİDİYO

Kızlar bugün Prof a gittim o da bir haftalık tedavi verdi sonra ameliyat olup olmayacağına karar verecekmiş.su çiçeği çıkarıyor demiştim oğlum için.evet öyleymiş kbb sen sonra çocuk doktorunda götürdük su çiçeği dedi ilaç verdi.bu sefer farklı çocuk Dr ye götürdüm 1senelik Dr yindeğiştirdik

Değiştirme sebebimiz sütten kes Demişti ek gıdaya geçer Demişti en az 8 saat ac bırak Demişti bizde sinirlendik değiştirdik.bu Dr ondan beter çıktı gerekirse 24 saat ac bırak dedi ama kes dedi

Kafam Karışık oğlum iyileşmeden kesmem sütten nasıl ac bırakırım onu da bilmiyorum iyileşincede bırakamam ya Dr Ler Kafayı yemiş yada ben yiyecem Kafayı

Kafam Karışık oğlum iyileşmeden kesmem sütten nasıl ac bırakırım onu da bilmiyorum iyileşincede bırakamam ya Dr Ler Kafayı yemiş yada ben yiyecem Kafayı
ne ameliyatı olacak oğlun.ayrıca biliyorum çok uğraştın ek besin için ama drlar böyle diyorsa yani başka bir alternatifi yoksa bunu denemelisin.sana tamamen mi sütü kes diyorlar yoksa ek gıda alana kadar belli bir saatmi?eğer öyleyse emin ol 1 gün sıkıntı yaşarsın,emmeyi bırakan bebekler gibi 1 günde unutur gider yeni düzenine alışır inşalllah.Alllah kolaylık versin

sütten kesmek yerine aç bırak, yemeğini yesin sonra emzir. bir kaşık bile yese yeterli. yavaş yavaş alışır. benimki de bu aralar yemiyordu, ben artık reklamlarla yedirmeye başladım. reklam denedin mi sende. ya da çocuğun sevdiği bir oyuncak müzikli falan. çok zor senin için 1 yaş çocuğu da sütle yeterince doymadığı için sürekli emmek istiyor. bu seferde anneye bıkkınlık geliyor.

Sen düşünmüyor musun? Ben de hevesleniyorum ama çalışıyorum şu anda çok zorlanıyorum o yüzden erteliyorum
cnm benim bunu biraz büyütmem lazım allah verirse tabiki ama ben ikisine sabredemem iki yas sendromu var biliyorsun biraz zaman gecsin. bir de bize bu yıl dogu görevi cıkacak orada da olsun istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…