2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Benim eşim doğum günü kutlamamizi istemiyor anlayınca yaparız şimdi anlamıyor diyor hevesim kırıldı yapiycam galiba ne desem boş amaan ne gerek var diyor

Ay benimkide oyle, hem bu ara sıkıntılı bir donem yasiyoruz is arayisi ve tasinma durumumuz var o yuzden ne gerek var kendimiz bi pasta keseriz diyo, Allahtan ailemin yanina gittigimde erken bi kutlama yaptik icimde uhte kalirdi. Sanada tavsiyem en azindan kucuk bir anisi olsun minik bir pasta kesin

Ahsap besik kullanan annelere sorum olacak
Bebeginiz besigin kenarlarini kemiriyormu?
Kizim tutunup kalkmaya basladigindan beri kenarlari kemiriyor artik boya kismini gecti ahsabi kopariyor. Internette koruyucu kenar seritleri var ama duz kenarlar icin, kizim duz kenari degil oygulu olan kenari kemiriyor. Ne yapacagim ben bu kemirgenle...

Bizde ayni durumdayiz sanirim.surakli uyaniyor. Azi disleri sismis. Bugun hic bakmadim ama henuz patlamadi sanirim.surekli uyaniyor. Habire emiyor.umarim gece bu kadar emmesi sagligi acisindan zararli degildr

Tabiki :)) facebookta sosyal anne benim grubum isteyen herkes gelebilir. 2015 mart anneleri geubu gizli ama uye ekleriz problem degil.

Kemirgene bayıldım ya. Bizimki de uyanınca yiyor. Zaten her şeyi yiyor benimki kağıt,mobilya vs

Arkadaşlar tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın kucaktan inmiyor.kulak geniz eti ameliyatı olacak derken ,azı dişi patlıyor derken ,şimdide su çiçeği olduk sanırım yarın Dr ye gidiyoruz Prof .allah kötüsünden korusun sabır diyorum vücudu kızarıklar ve sulu bugün pazar Dr ile telde görüştük sanırım su çiçeği olmuş dedi hamdolsun bugünümüze diyelim ne diyim ki başka

Ayni sekilde bende 2.yi dusunuyorum.Aslinda artik dusunmekten ziyade karar verdim.Zor olacagini biliyorum ama gozumu kararttim :))
Bende cokk istiyorum 2.ciyi insallah Rabbim hemen nasip eder calismalara basladik. 1 aydan fazladir korunmayi biraktim.. gecen bisey yoktu mart ayinda olur insallah .. )

Bende cokk istiyorum 2.ciyi insallah Rabbim hemen nasip eder calismalara basladik. 1 aydan fazladir korunmayi biraktim.. gecen bisey yoktu mart ayinda olur insallah .. )
Bende korunmayi biraktim canim:))Hakkimizda hayirlisi Allahtan.Bazen dusundukce nasil altindan kalkacam biraz gozum korkuyor.En cok da esimle iliskimizi etkilermi olumsuz anlamda diye cekiniyorum.Ilk cocukda bile hamilelikti lohusalikti aramizda gerginlikler olmustu benim hormonlar tavan yaptigi icin.Simdi kismet olursa hem hormonlar hem kucuk bir canavar nasil olacak bilmiyorum.Ay ne cok yazdim ya:))

Ay canim tekrar gecmis olsun.

İkinciyi mi dusunuyorsun bebeginz küçük değilim daha ama çok da gzl olur buyur giderler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…