Benim eşim doğum günü kutlamamizi istemiyor anlayınca yaparız şimdi anlamıyor diyor hevesim kırıldı yapiycam galiba ne desem boş amaan ne gerek var diyor
Bizde ayni durumdayiz sanirim.surakli uyaniyor. Azi disleri sismis. Bugun hic bakmadim ama henuz patlamadi sanirim.surekli uyaniyor. Habire emiyor.umarim gece bu kadar emmesi sagligi acisindan zararli degildrHepinizden Allah razı olsun bu gecede sabaha kadar ateşliydi ama 38 i geçmedi şükür .azı dişi nihayet patlıyor sanırım etin üstünü jiletle kesmiş gibi yarılmış.sanırım alttan diş itiyor.burnu tıkalı olduğu için babasıyla nöbetleşerek sabaha kadar kucakta dik olarak gezdirip uyuttuk.azı dişi çok zormuş
Tabiki :)) facebookta sosyal anne benim grubum isteyen herkes gelebilir. 2015 mart anneleri geubu gizli ama uye ekleriz problem degil.Ben face'teki gruba uyeyim hatta uc tane var. Ama buranin tadi farkli oluyor. Yine de isteyen varsa ekleyelim sizi de. Bir mart anneleri grubu var uye alimlari acik mi sormak lazim, bir istanbul anneleri grubu var ama her yerden her yastan anne var yeni uyelere acik bir de sosyal anne grubu var o da her cesit anneye acik. Isteyen varsa buyursun dimiAttilanin Annesi ?
Benide kabul etmediler
Artik uyeyim cnm,bir arkadasa demistim o ekledi beniBir ara uye alimi kapaliydi canim ama simdi aliriz. 2015 mart anneleri grubundan bahsediyorsunuz degil mi? Beni ekle faceden ekliym seni
Ahsap besik kullanan annelere sorum olacak
Bebeginiz besigin kenarlarini kemiriyormu?
Kizim tutunup kalkmaya basladigindan beri kenarlari kemiriyor artik boya kismini gecti ahsabi kopariyor. Internette koruyucu kenar seritleri var ama duz kenarlar icin, kizim duz kenari degil oygulu olan kenari kemiriyor. Ne yapacagim ben bu kemirgenle...
Bende cokk istiyorum 2.ciyi insallah Rabbim hemen nasip eder calismalara basladik. 1 aydan fazladir korunmayi biraktim.. gecen bisey yoktu mart ayinda olur insallah ..Ayni sekilde bende 2.yi dusunuyorum.Aslinda artik dusunmekten ziyade karar verdim.Zor olacagini biliyorum ama gozumu kararttim :))
Hayırlısı ile olur inş Can'ımBende cokk istiyorum 2.ciyi insallah Rabbim hemen nasip eder calismalara basladik. 1 aydan fazladir korunmayi biraktim.. gecen bisey yoktu mart ayinda olur insallah ..)
Seni de bekliyoruz Can'ım bildirimler kapalı istediğin Zaman bakarsın daha samimi herkes birbirini daha iyi tanıyor bebişleri de tabi sen bilirsin :) burayı bırakmadım benGünaydın kızlar kimler burda. Kopun şu whatsapptan
Bildirimler Nasıl kapanıyor onu bilmiyordumSeni de bekliyoruz Can'ım bildirimler kapalı istediğin Zaman bakarsın daha samimi herkes birbirini daha iyi tanıyor bebişleri de tabi sen bilirsin :) burayı bırakmadım ben
Cnm bnide eklermsnz burada sadece okuyorm sessiz takipciyim arada yaziyrm ama watsappta daha kolay olablrSeni de bekliyoruz Can'ım bildirimler kapalı istediğin Zaman bakarsın daha samimi herkes birbirini daha iyi tanıyor bebişleri de tabi sen bilirsin :) burayı bırakmadım ben
Bende korunmayi biraktim canim:))Hakkimizda hayirlisi Allahtan.Bazen dusundukce nasil altindan kalkacam biraz gozum korkuyor.En cok da esimle iliskimizi etkilermi olumsuz anlamda diye cekiniyorum.Ilk cocukda bile hamilelikti lohusalikti aramizda gerginlikler olmustu benim hormonlar tavan yaptigi icin.Simdi kismet olursa hem hormonlar hem kucuk bir canavar nasil olacak bilmiyorum.Ay ne cok yazdim ya:))Bende cokk istiyorum 2.ciyi insallah Rabbim hemen nasip eder calismalara basladik. 1 aydan fazladir korunmayi biraktim.. gecen bisey yoktu mart ayinda olur insallah ..)
Ay canim tekrar gecmis olsun.Arkadaşlar tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın kucaktan inmiyor.kulak geniz eti ameliyatı olacak derken ,azı dişi patlıyor derken ,şimdide su çiçeği olduk sanırım yarın Dr ye gidiyoruz Prof .allah kötüsünden korusun sabır diyorum vücudu kızarıklar ve sulu bugün pazar Dr ile telde görüştük sanırım su çiçeği olmuş dedihamdolsun bugünümüze diyelim ne diyim ki başka
İkinciyi mi dusunuyorsun bebeginz küçük değilim daha ama çok da gzl olur buyur giderlerBende korunmayi biraktim canim:))Hakkimizda hayirlisi Allahtan.Bazen dusundukce nasil altindan kalkacam biraz gozum korkuyor.En cok da esimle iliskimizi etkilermi olumsuz anlamda diye cekiniyorum.Ilk cocukda bile hamilelikti lohusalikti aramizda gerginlikler olmustu benim hormonlar tavan yaptigi icin.Simdi kismet olursa hem hormonlar hem kucuk bir canavar nasil olacak bilmiyorum.Ay ne cok yazdim ya:))